Субота, 20.04.2024, 14:15
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Жовтень » 25 » Кличко - українець, таким і залишиться



    Кличко - українець, таким і залишиться
    15:57
    Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко відповів на запитання відвідувачів bigmir.net.

     - Чи буде компанія Кличко Менеджмент Груп просувати інновації та нові технології у світі спорту, а також освоювати трендовий ринок Зеленої енергетики, фінансуючи, або просуваючи проекти цього напряму?
    - Добрий день, у компанії KMG трохи інші пріоритети, які не стосуються Зеленої енергетики. Наша спеціалізація - якісні спортивні шоу, просування і підтримка талановитих українських та зарубіжних боксерів на світовій арені. Природно, ми тримаємо руку на пульсі і стежимо за розвитком нових технологій у світі спорту. Поки мова йде тільки про платні трансляції поєдинків через інтернет.

    - У зв'язку із заявами в пресі та відгуками вболівальників боксу у світі про те, що, мовляв, бокс братів Кличко нудний і невидовищний, чи є можливим поміняти стиль або техніку проведення бою з боку братів Кличків на більш агресивний?
    - Поєдинок з Шенноном не можна назвати невидовищним. Американець не тільки вистояв під градом ударів, а й намагався атакувати в останніх раундах. Цей бій був одним з кращих в моїй кар'єрі, один з найбільш напружених. У Шеннона велике серце і величезна воля до перемоги. Упевнений, що цей бій нікого не залишив байдужим. І так само і, він не був нудним. Сподіваюся, що Бріггс швидко відновиться і буде знову битися.

    - Як ставиться родина Кличко до харчування? Що віддають перевагу і що вважають корисним у сучасному світі, де так багато генетичномодифікованих продуктів?
    - Хороший автомобіль не можна заправляти поганим паливом. Так само і в харчуванні. Ми дотримуємося здорового способу життя, не куримо, не п'ємо, ранок зустрічаємо в спортзалі.

    - Здрастуйте, Віталій, давно вже хотів дізнатися, що Ви збираєтеся робити після закінчення кар'єри боксера? Якщо, звичайно, не брати політику, до речі, я тільки за, що б Ви стали нашим мером. Чи будете Ви тренером і чи не збираєтеся відкрити свою школу боксу?
    - Свою школу боксу відкривати поки не збираюся. У рамках роботи Благодійного Фонду ми з Володимиром відкриваємо оновлені боксерські зали по всій країні, де хлопці займаються абсолютно безкоштовно, там хороший тренерський склад. Не так давно наш Фонд був у Немирові, в спортивному комплексі, який відкрили першим у рамках спільного проекту з компанією Nemiroff. Було приємно дізнатися, що за час роботи залу звідти вийшов не один Чемпіон. Хто знає, може, хто-небудь з них коли-небудь стане одним із боксерів компанії K2 Promotions і зійде на боксерський Олімп.

    - Як Ви плануєте продовжувати Вашу спортивну кар'єру? і якщо завершити, те, що має на це сподвигнути? І ще маленьке запитання-доповнення: як Ви ставитеся до настільки поширеним зараз соціальним мережам і чи користуєтеся якимись з них - Однокласники, ВКонтакте, Facebook, twitter?
    - Приємно, що дівчата цікавляться боксом. А ось захоплюватися все ж краще іншим, більш м'яким видом спорту. Коли я завершу кар'єру? Це питання задають часто. Однозначно відповісти не можу. У нас є мета - завоювати всі пояси у важкій вазі. І цю мету ми не відміняли. Сьогодні брати Клички володіють усіма поясами, крім одного, який тимчасово належить Девіду Хею. Ніколи ще історія боксу не знала братів, які одночасно є чемпіонами світу, і ніколи ще не було в історії професійного боксу такого, щоб два брати забрали в одну родину всі пояси. Це велика для мене мотивація і я постараюся зробити все, щоб мої мрії стали реальністю.
    Що стосується соціальних мереж, то я ними рідко користуюся. У Однокласниках, наприклад, вже знайшов, кого шукав.

    - Не нудьгували Ви в Австрії за Леонідом Черновецьким?
    - Хіба знайдеться у Вас хоч один знайомий киянин, який сумує за Черновецькому?

    - Останнім часом склалася цікава ситуація з суперниками, а точніше, зі скаргами на контракти. Когось не влаштовують рукавички, зшиті під замовлення, хтось незадоволений грошима, які і за 2 роки не заробив би, хтось, без 50 місць у партері для великої команди відмовляється боксувати (про відмову відвідувати прес-конференцію для офіційного оголошення бою навіть не згадую). Чому, на Ваш погляд, у Дона Кінга немає проблем зі зривом боїв через контракти?
    - Промоутерська компанія братів Кличко влаштовує поєдинки не заради поєдинків. Кожен з боїв - це щабель для боксера на шляху до вершини. Які бої проводить Дон Кінг - не цікавився. А ось зіпсувати життя підопічному спортсмену він може. Багато боксерів, яких Дон Кінг опікав, отримуючи колосальні суми, пішли від нього жебраками.
    Майк Тайсон заробив за свою кар'єру більше півмільярда доларів - від Дона Кінга пішов банкрутом, Мохаммед Алі - та ж історія, і таких прикладів можна навести безліч. Коли Микола Валуєв укладав з Доном Кінгом контракт, я йому казав: Коля, ти що робиш? Він не послухався. Більше ста разів спортсмени з Доном Кінгом судилися і жодного разу ще не виграли.

    - Віталію, скажіть скільки раз, Ви з Володимиром, зможете підтягнутися на перекладині? Який Ваш рекорд?
    - Треба сказати, що такого завдання ми перед собою не ставили.

    - Віталію, скажіть, чи обов'язково всім Великим спортсменам йти в політику?
    - Є хороша фраза: або ти займаєшся політикою, чи політика сама займеться тобою. Ви знаєте, один з найуспішніших президентів в історії США Рональд Рейган - був актором. І я не бачу нічого поганого в тому, коли людина, що добився успіху в одній сфері, займається якимось іншим справою.
    Той же спорт навчив мене бути цілеспрямованим, системно працювати, ніколи не здаватися. Думаю, що цих якостей не вистачає багатьох політиків.
    Повірте, я міг би дуже добре жити де-небудь за кордоном. Там набагато комфортніші умови, дороги краще, клімат тепліший ... Але яка б не була популярність, там ти ніколи не станеш своїм. А мій будинок тут: в Україні живуть мої батьки, друзі, у цій землі лежать мої предки. І мені не байдуже, що буде з країною завтра. Тому я і займаюся політикою.

    - Якщо б Вам можна було реалізувати лише одне з двох: зібрати разом з братом всі Чемпіонські пояси або ж своєю діяльністю наблизити процвітання в Україну, то який був би Ваш вибір?
    - Тут вибір недоречний. Для мене табличка мер Києва - це не ще один титул. Я хочу зайняти той пост, щоб провести необхідні нам реформи, щоб дотримувалися стандарти, про які ми говоримо щодня, але до цих пір, на жаль, справа ні зрушила з місця.

    - Як Ви оцінюєте свої досягнення у боксі? Порівняйте себе з іншими великими боксерами.
    - Порівнювати себе з іншими не буду. У кожної людини, спортсмена свій шлях. Я пишаюся тим, що сьогодні мені належить пояс, яким раніше володіли Майк Тайсон, Леннокс Льюїс, Мохаммед Алі.

    - 11 грудня Ваш брат Володимир знову вийде в ринг. Наскільки небезпечний Дерек Чізора?
    - Чісора молодий, мотивований, він жодного разу не програвав. І націлений тільки на перемогу. Упевнений, що поєдинок з Дереком буде дуже цікавим. Тим більше Чізора - дійсно талановитий боксер, який до всього іншого, не шукає якихось відмовок, а сам дійсно хоче поборотися за титули.

    - У даний момент перебуваю за кордоном, і скажу Вам, вдвічі приємніше, коли перед боями братів Кличків грає наш гімн і розвивається наш прапор. Гордість наповнює душу, коли бачиш, що в України є такі брати-чемпіони. Коли Ваші бої закінчуються, - всі інтерв'ю німецькою. Ми всі знаємо, що у Вас великі контракти з RTL і воно повинно бути на німецькому, це зрозуміло. Але чи не вважаєте Ви за потрібне, порадувати нас хоча-б однією фразою, хоч одним привітом рідною мовою, як це роблять майже всі мексиканські боксери на американському рингу. Як би німці Вас не любили, знайте - в Україну Вас люблять більше.
    - Упевнений, що звучання українського гімну на більш, ніж 100 країн світу набагато красномовніше за будь-які фрази. І для мене це велика честь. Паспорт міняти я не збираюся, адже Кличко - українець. Таким і залишиться.

    - Ми чули, що Володимир Кличко буде продавати свою картину. Чи так це і чому Ваш брат раптом взявся за олівець? Тетяна, Київ.
    - Володимир непогано малює. Найчастіше, на обличчях суперників. Але цього разу він написав картину рукавичками, які занурював у фарби. Вийшло дуже цікаво.
    Мій брат виконав цю роботу для благодійного аукціону, який 1 листопада проводить наш Фонд. У гості з'їдуться наші близькі друзі з усього світу, і практично кожен з них виставить на продаж якийсь ексклюзивний лот. Наприклад, знаменитий німецький тенісист Борис Беккер продасть свою ракетку з автографом, а також право зіграти з ним партію. Сюрприз готує і футболіст Андрій Шевченко. Моя дружина Наталя запропонує ексклюзивне плаття, зроблене за її ескізами.
    На вечір також приїде група Scorpions, яка не тільки зіграє свої пісні, а також підготує свій лот. Всі виручені кошти від продажу лотів ми направимо на освіту дітей та ремонт спортивних шкіл по всій країні.


    http://sportanalytic.com
    Категорія: Новини України | Переглядів: 889 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net