Четвер, 25.04.2024, 09:50
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Жовтень » 27 » Катували вінничанина, бо... "лох"



    Катували вінничанина, бо... "лох"
    15:16
    Троє прийшли в дім на П’ятничанах зі своєю горілкою та бажанням познущатися з господаря. Його змушували тримати на витягнутих руках відро з водою, віджиматися, танцювати. Зламали ніс та гасили об обличчя недопалки... Справу про катування порушили на Вінниччині вперше за цей рік.
    Після дев’яти годин знущань, кат вигнав чоловіка з хати. Його цивільну дружину залишив як заручницю, щоб не пішов у міліцію. Але побитий добрався до опорного пункту. Організатора злочину пов’язали двоє дільничний інспекторів.
    - Коли ми прийшли на затримання до будинку, я знав, що всередині 27-річний чоловік, якого я раніше притягував до адміністративної відповідальності. У цьому ж домі він побив свою дівчину і отримав тоді десять діб арешту, - розповідає дільничний інспектор міліції Віталій Хоменко.
    Цей міліціонер, разом зі старший дільничним інспектором Олексієм Дерев’янком, о четвертій ранку 19 жовтня прибув під двері дому на П’ятничанах. Всередині зачинився злочинець із заручницею. Двері відімкнулися, коли зловмиснику стало зрозуміло: втекти у нього шансів нема.
    А почалися події, через які прийшла міліція, ввечері напередодні. Близько 19.00 в дачний будинок, який знімав 29-річний вінничанин зі своєю співмешканкою, прийшов їхній знайомий. Він раніше теж знімав цей дім. І хазяйка попереджала нових квартирантів, щоб не пускали конфліктного чоловіка, бо агресивний і мав проблеми із законом.
    Але гість ні у кого дозволу не питав. Приніс пляшку горілки і привів за собою ще двох однолітків. Почувався, як вдома. Мовляв, я тут жив і далі буду. Завдати опору непроханим гостям подружжя не змогло. Компанія всілася за стіл пиячити. Дружину зачинили в іншій кімнаті і взялися за чоловіка.
    Невисокого на зріст та несильної статури чоловіка, як кажуть у міліції, трійця молодиків катувала. Його били, обзивали, принижували. Колишній квартирант толкував новому: "Ти - лох, а я – господар". Доводив це знущаннями.
    Чоловіка змушували тримати на витягнутих руках відро з водою. Коли той не витримував і опускав руки, його збивали з ніг і лупцювали. Били руками і ногами. Зламали ніс. Розбили до невпізнанності обличчя. А потім заставляли віджиматися від підлоги. Поки пили, наказували танцювати. У перервах бігали за черговою пляшкою горілки.
    Усе це чула цивільна дружина через зачинені двері. Вона вмовляла чоловіків не чіпати її коханого. Але цим ще більше розпалювала події. А "заводило" компанії залякував подружжя. Попереджав: якщо заявлять у міліцію, жити не будуть.
    Як розповів потерпілий, компанія домовлялася приховати сліди своїх діянь. Організатор підбурював подільників кинути тіла жертв у Буг чи десь закопати. Співучасники були не проти, але як тільки справа дійшла до прибирання слідів, брати участь у вбивстві відмовилися.
    Близько четвертої ранку двоє пішли. За ними слідом вигнав з дому колишній квартирант і господаря. Він був певен, що чоловік вже настільки заляканий, що не піде в міліцію. Та й взнаки далася добра доза випитого непроханим гостем алкоголю.
    Ймовірно, спиртне врятувало від зґвалтування і цивільну 38-річну дружину побитого чоловіка. Її він лишив собі, як заручницю. Не бив, знущався інакше. Змусив жінку перед ним роздягтися догола і терпіти словесні приниження.
    У цей час і прийшли правоохоронці під замкнені зсередини двері. Катований все-таки зміг дійти до найближчого опорного пункту міліції і покликати на допомогу правоохоронців. І двоє дільничних з Ленінського райвідділу міліції пов’язали ката.
    А наступного дня в ізолятор тимчасового тримання доставили й двох інших учасників злочину. У міліцейському управлінні кажуть, що проти затриманих порушили кримінальну справу за рідковживаною статтею - "катування групою осіб". Цього року в області таку справу порушили вперше.
    - Ця стаття передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Але, яка ступінь вини кожного із затриманих, визначить слідство, - каже старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю обласної міліції Анна Олійник. – Зараз кожен з них свідчить проти іншого. Усі троє затриманих мали проблеми із законом.
    Єдиний з них одружений притягувався до відповідальності за побиття своєї дружини, холостяки - за рукоприкладство до дівчини та небайдужість до алкоголю. Той, що був організатором катування, раніше судимий за крадіжки.
    Про потерпілих у міліції розповідають, що жінка не отримала фізичних ушкоджень, а її співмешканець пройшов судмедекспертизу. Результатів ще нема, але медики вже занотували перелом носа та численні тілесні ушкодження.


    http://20minut.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 482 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net