Четвер, 25.04.2024, 13:49
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 24
    Гостей: 24
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Грудень » 20 » «Кращий студент України» на Вінниччині



    «Кращий студент України» на Вінниччині
    15:21
    Студенти думають не лише про сесії та пари, але й про те як проявити свої вміння, здібності ій таланти. Прекрасний спосіб зробити це подарувала Студреспубліка, під егідою якої проводився конкурс для студентів всіх вінницьких вишів.
    Розумні, талановиті та впевнені у собі студенти 10 грудня 2010 року змагались у запеклій боротьбі за здобуття почесного звання – «Кращий студент України».

    Регіональний етап конкурсу «Кращий студент України» на Вінниччині проводився вперше. Його організаторами окрім Студреспубліки виступили Спілка молодіжних організацій Вінниччини, Студентський парламент Вінниччини за підтримки управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації.
    За попереднім відбірковим туром у фінал регіонального етапу ввійшли: Наталія Чернега (Вінницька філія Європейського університету), Тетяна Подолян (Вінницький інститут Міжрегіональної академії управління персоналом), Назарій Чорпіта (Вінницька філія Національного університету культури і мистецтв), Ксенія Саніна (Вінницький державний педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинського).
    Студентство області зараз складає досить солідну цифру, оскільки на Вінниччині дипломованих спеціалістів готує 41 вищий навчальний заклад. Тому, можна сказати, воно утворило свою окрему країну. Зважаючи на це, тематика конкурсу була акцентована на те, що студентство Вінниччини – це незалежна, самостійна, талановита опора держави.
    Змагання символічно розпочалося міжнародним гімном студента. У фіналі змагалися чотири представники різних вишів у комплексній характеристиці. Вони продемонстрували свої таланти, можливості, вміння і спритність у трьох конкурсах.
    Першим завданням була презентація учасника, де фіналісти повинні були оригінально та інформативно представити себе.
    У другому конкурсі святкової програми учасники мали змогу продемонструвати свої таланти. Конкурс виявився насиченим, оскільки кожен з фіналістів володіє різними вміннями, цікаво демонструючи предмет свого захоплення. Це і вишивки, і танці, і спів, і віршування.
    Завершальний етап змагання виявився найскладнішим. Учасники повинні були показати свою ерудованість, вміння швидко орієнтуватися у складних ситуаціях та приймати рішення. Завдяки жеребкуванню кожен фіналіст отримав запитання, на яке йому потрібно було дати відповідь.
    Оцінювало учасників журі у складі Олени Стоялової – начальника управління у справах сім’ї та молоді Вінницької блдержадміністрації, Олени Чорної – заступника начальника управління освіти та науки, Наталі Заболотної – начальника відділу молодіжної та гендерної політики, Андрія Кавунця – заступника голови Вінницького обласного осередку Міжнародного товариства "Україна-Польща-Німеччина", Ольги Безпалько – голови Спілки молодіжних організацій Вінниччини, регіонального координатора конкурсу «Кращий студент України», Дмитра Слободянюка – голови Студентського парламенту Вінниччини.
    2%2813%29.jpgЗа підсумками трьох конкурсів членами журі було визначено переможця – «Кращого студента Вінницької області у комплексній характеристиці», який представлятиме нашу область на всеукраїнському етапі. Переможницею стала красуня-студентка Вінницького державного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського - Ксенія Саніна. До речі, Ксенія вже має почесний титул: вона є "Перша Леді Студреспубліки-2010"; найкрасивішою студенткою України дівчина була визнана під час фіналу Студреспубліки-2010 у серпні в Криму, виборовши перемогу серед найкрасивіших студенток регіонів України.
    Не менш важливим на святі було нагородження переможців в окремих номінаціях «Кращого студента», тобто тих студентів, які досягли визначних результатів у певних галузях: «Кращий студент-науковець» - Андрій Деркач, студент Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова. Звання «Кращого студента-громадського діяча» присвоєно Ользі Ліщук, студентці Вінницького національного технічного університету. «Кращий студент-медійник» - Вероніка Кордон, студентка Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського. «Кращий студент-дизайнер» - Наталя Лісова, студентка Вінницької філії Національного університету культури і мистецтв.
    Усі переможці отримали подарунки від генерального спонсора - міжнародного товариства «Україна–Польща-Німеччина».
    Як зазначила начальник управління у справах сім’ї та молоді Вінницької ОДА Олена Стоялова, підводячи підсумки конкурсу: «У Ксенії, обласного переможця, є час ще краще підготуватися, щоб вибороти для нашої області принаймні призове місце, а то і довести, що «Кращі студенти України» навчаються у Вінницькій області».


    www.usw.com.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 490 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net