Пятниця, 19.04.2024, 18:52
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Грудень » 24 » Встановлено: режим Януковича є фашистським



    Встановлено: режим Януковича є фашистським
    15:13
    Якщо останнім часом представників влади Януковича люди почали називати фашистами, то це є істинна правда.
    Режим Януковича і його приспішників ввібрав в себе все паскудство і весь негатив, які спостерігалися в ХХ сторіччі. В своїй безмірній жадобі влади і відсутності внутрішніх гальм (затята безсовісність) призвів до того, що в Україні склалася ситуація, яка може спричинити або революцію, або громадянську війну. В обох випадках це все вже не набуде форм народних гулянь – Майдану 2004 року, - а закінчиться кровопролиттям. Представники теперішньої влади і їхні спонсори вважають, що вони довічно узурпували керівництво Україною і тепер жодні вибори не взмозі будуть змінити їх у владних кабінетах. Все під їхнім контролем.
    Ну що ж, фашистські режими завжди були такими. Ось цитата про визначення поняття «фашизм» з джерела, яке так люблять випускники вишів радянського розливу. Воно вибране не випадково, тому що для совка це джерело інформації є незаперечним авторитетом.
    Так от, «Большая Советская энциклопедия» вказує, що фашизм (італ. fascismo, від fascio - жмуток, зв’язка, об’єднання) - ідеологія, політичний рух і соціальна практика, котрі характеризуються наступними (шістьма) ознаками і рисами:
    1. обґрунтування за расовою ознакою вищості і виключності однієї, проголошуваної в силу цього панівної нації;
    2. нетерпимість і дискримінація стосовно інших «чужорідних», «ворожих» націй та національних меншин;
    3. заперечування демократії та прав людини;
    4. насаджування режиму, заснованого на принципах тоталітарно-корпоративної державності, однопартійності і вождизму;
    5. утвердження насильства і терору в цілях придушення політичного супротивника та будь-яких форм інакодумства;
    6. мілітаризація суспільства, створення воєнізованих формувань і виправдання війни як засобу вирішення міждержавних проблем.
    Як бачимо, всі шість пунктів визначення фашизму з цього поважного джерела повністю підходять під теперішню ситуацію, що склалася в Україні. Мало того, цей режим Януковича в зв’язку з тим, що він є сателітним у відношенні до керівництва сусідньої держави, є ще більш огидним, потворним і злочинним. Янукович і його команда є агентурою російських спецслужб та маріонетками в руках кремлівських ляльководів. А це означає, що вони не ведуть самостійної політики і є поганою, дешевою копією фашистського режиму Путіна – Медведєва в Російській Федерації. Янукович зі своїм урядом виглядають макаками та шимпанзе в цирку і за шматочок цукру та банан готові танцювати перед кремлівськими карликами як не «бариню», то «сім-сорок».
    Інколи це набуває карикатурних форм, тому що завжди оригінал (режим Путіна-Медведєва) виглядатиме достойніше, ніж карикатурна копія під керівництвом зека-рецидивіста Януковича і його приспішників.
    А тепер розберемо всі шість пунктів запропонованого визначення фашизму і співставимо із реальністю того, що відбувається в Україні. Далі по пунктах:
    1) Проголошення домінуючим російсько-імперського бачення історії, світогляду, проголошення російського буття вищим і первинним за всі інші національності чи раси давно перетворило Росію та її сателітів на прибічників нацистської ідеології. Вони припинили прикриватись псевдоінтернаціоналізмом. Інтернаціоналізм вже не в моді і нутро махрового російського нацизму вилізло на поверхню. Російські нацисти в Росії та їхні агенти в Україні, котрі одержали владу, проголошують існування так званого «русского міра», «русской цивілізації» як найвищої форми існування. При цьому віроломно і одночасно лицемірно замовчуючи про те, що русифікація на територіях колишніх радянських республік відбувалася за допомогою терору, геноциду та переселення етнічних росіян на місця проживання жертв імперської людиноненависницької політики російських урядів незалежно від форми правління.
    Дану ідеологію російського нацизму взяли собі на озброєння керівники теперішньої влади. Вони, вислуговуючись перед Кремлем, насаджують російський нацизм в Україні.
    2) В Україні спостерігається нетерпимість та дискримінація до всього українського. В русифікованому керівництві Партії Регіонів практично немає українців, а ті, що є, в минулому були сексотами КДБ. Тепер всі вони стали високопосадовцями і ними сіється міжнаціональна ворожнеча, ненависть до всього українського, міністрами в уряді Януковича стали печерні українофоби. Забороняється рідна мова, висміюються народні традиції, спотворюється історія, заперечується саме існування українського народу як самодостатнього суб’єкта.
    Вороже ставлення до будь-якої іншої нації, зверхнє відношення до всіх держав та народів, які ніяким чином не пов’язані з Росією, викриває людиноненависницьку суть російського державного фашизму. Звіряча натура загарбувати і підкоряти інших є основною суттю російського нацизму – це основна ідеологія Путіна, а значить, і його маріонетки - Януковича.
    3) Ті, хто розпочинав свою кар’єру в бандах гопників, злодіїв, наперсточників та іншого кримінального елементу, по своїй суті не здатні розуміти, що таке право людини і що таке демократія. Людина людині вовк - це головна ідеологія і життєве кредо подібних до Януковича, Ахметова, Колеснікова, Колесниченка і примкнувшого до них Табачника людців. На крові вони йшли до влади – кров’ю і затоплять всіх, хто з ними буде не згоден. Народ як головне джерело влади усунутий від тієї влади, на переконання режиму Януковича, – назавжди. Вибори – це фарс. Народовладдя – це порожній звук. Сам народ в розумінні режиму Януковича призначений лише для того, щоб його стригти і різати.
    4) Четвертий пункт з «Большой Советской Энциклопедии» просто списаний з діяльності режиму Януковича, який насаджує тоталітарно-корпоративну державність, вибудовуючи так звану вертикаль влади, що є Колосом на глиняних ногах. За 9 місяців їхнього керування вся структура державної влади підпорядкована одній вузькій групі людей (банді).
    Вже не існує розподілу державної влади на три основоположні гілки: парламентаризм вмер, суди, як і за часів Радянського Союзу, підпорядковані партійним інтересам правлячої верхівки, виконавчу ж владу не контролює ніхто. Народний контроль в державі відсутній повністю. Державна система набула вигляду злочинного корпоративу. Проте зсередини ця вертикаль влади є повністю прогнилим організмом – корупція, хабарництво, самодурство, вседозволеність підточують та знищують цю структуру.
    Партія регіонів побудована, як міні-КПРС. І так як головною елітою цієї партії є російські нацменшини та колишні члени Комуністичної Партії Радянського Союзу, то, відповідно, яку б вони партію не будували, це завжди буде КПРС. Як відомо, навіть прапори КПРС та гітлерівської НСДАП були одного кольору – червоного. І в інших проявах політичних рішень це були партії-близнюки. А тому все ведеться до того, щоб будь-яка опозиція, будь-яка інша партійність в Україні знищуватиметься правлячою партією. До підпалу Рейхстагу чи розстрілів матросів Кронштадту ще не дійшло, але для встановлення диктатури подібні події не за горами.
    Окремо треба відзначити насаджуваний культ особистості Януковича. Представники режиму Януковича вже доходять до потворних проявів вождизму, коли до прославляння злочинця-рецидивіста залучають дітей та церкву. Цю потворність можна визначити в словах намісника Януковича в Хмельницькій області – громадянина В.С. Ядухи, котрий сказав: «Ця влада - від Бога». Подібне ідолопоклонство до свого керівництва спостерігалось тільки під час режимів Гітлера, Муссоліні, Джугашвілі, Франко та інших диктаторів темного минулого. Аналогічних випадків вождизму можна навести безліч. І так, як в Росії під час псевдопатріотичного екстазу мало не кричать «Хайль Путін!», так все йде до того, що невдовзі й в Україні скоро кричатимуть «Хайль Янукович!»
    5) Режим Януковича в кращих традиціях фашизму впроваджує систему терору та насильства по відношенню до свого народу. Найбільш свіжим на даний момент прикладом цього є впровадження податкового терору і опричини в особі податкової міліції, якій по суті надано повноваження Гестапо чи СС. Наступним кроком, очевидно, планується надати силовим структурам необмежені повноваження здійснювати насильство, терор стосовно громадян України, а оскільки правоохоронні органи та кримінальні структури стали єдиною владою, то народ в державі, кожний її громадянин реально житиме в постійному страху за свої безпеку та життя.
    6) І останнє. Даний пункт в зв’язку з тим, що режим Януковича є маріонетковим у відношенні до влади Кремля, насправді не збігається з класичним визначенням фашизму. Навпаки, режим Януковича повністю ослаблює та роззброює українську армію. Причина в тому, що роль мілітаризації та виправдання війни як засобу вирішення міждержавних проблем залишили прерогативою режиму Путіна. Незабаром російські війська будуть не лише в Севастополі та Криму, але й на всій території України. Злочинний режим Януковича планує ввести банди російських військових для начебто захисту невідомо від кого об’єктів, де присутній російський капітал. Подібна зрада інтересів українського народу фашистським режимом Януковича на користь керівного для нього фашистського режиму Путіна є прямою загрозою українській державності. Нічого іншого від цього антинародного режиму не можна більше й очікувати. Щось подібне Муссоліні дозволив зробити Гітлеру, який не погребував окупувати Італію в 1944 році. Подібну окупацію у відношенні до України зі сторони Росії планує і фашистський режим Януковича.
    Тому всім людям доброї волі треба чітко усвідомити і пам’ятати, що фашизм веде до повного заперечення прав і свобод людини, він несе в собі потенційну і реальну загрозу миру і безпеці людства. Заборона дискримінації і право на захист від будь-якої дискримінації стали загальновизнаним принципом і нормою міжнародного права, отримали закріплення в багатьох міжнародно-правових документах в області прав людини: у Загальній декларації прав людини (ст. 2, 7), в Міжнародному пакті про громадянські і політичні права (ст. 26), в Європейській конвенції прав людини і основоположних свобод (ст. 14). В 1965 році Генеральна Асамблея ООН ухвалила Міжнародну Конвенцію про ліквідацію всіх форм расової дискримінації, котра набула чинності 1 січня 1969 року.
    Тому перед обличчям смертельної небезпеки українських народ, аби вижити, повинен дати рішучу відсіч всім проявам тоталітаризму та якнайшвидше знищити людиноненависницький, фашистський режим Януковича та його приспішників. Боротьба з російським нацизмом в Україні, з тоталітаризмом, проти порушення прав людини та за гідне, достойне життя повинна об’єднати всі сили, всі внутрішні резерви нації. Фашистський режим Януковича оголосив народу війну, йому хочеться абсолютної влади і його крові. Ми - Український народ - зобов’язані заради майбутнього наших дітей перемогти цю злочинну потвору і очиститися від інфекції фашизму раз і назавжди.


    Андрій Павловський
    www.100p.com.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 454 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net