Вівторок, 23.04.2024, 11:13
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2011 » Січень » 13 » Омолоджуючись, можна постаріти…



    Омолоджуючись, можна постаріти…
    12:26
    Неправильне використання косметичних засобів призводить до зворотного ефекту.
    Завдяки косметологічному прогресу, незабаром сучасні жінки у 40 років виглядатимуть краще, ніж їхні бабусі у 25. Численні медичні дослідження та виготовлені на їх основі засоби для догляду за шкірою дають змогу продовжити молодість обличчя та тіла на довгі роки. Однак це можливо лише за умови грамотного користування новинками косметології. Великий вибір диво-кремів та лосьйонів й некомпетентні поради колежанок нерідко призводять до серйозних дерматологічних захворювань та передчасного старіння. Про типові помилки, які призводять до небажаних наслідків розповіла лікар-дерматовенеролог Людмила Бондарчук.
    Перша типова помилка наших сучасниць – нераціональне використання зволожуючих засобів або заміна їх іншими кремами. Насправді зволоження – основа догляду за шкірою. Наш епідерміс зневоднюється щодня під впливом води та сухості приміщень, особливо – у зимову пору. Пересушена шкіра втрачає еластичність, морщиться й відповідно – швидко вкривається зморшками та старіє. Найоптимальніший варіант – нанесення кожного ранку зволожуючого крему, а ввечері – живильного. Починаючи від пізньої осені і до кінця зими, коли холод та вітер спричиняють серйозний стрес для відкритих ділянок тіла, щоденні засоби необхідно поміняти місцями: протягом дня личко захищатиме жирніший крем, а вночі про нього потурбується гідратант. Натомість, якщо ви маєте будь-які проблеми зі шкірою, засоби для догляду за нею необхідно підбирати, проконсультувавшись з лікарем.
    Друга помилка – неправильне очищення обличчя, шиї та зони декольте. Незважаючи на численний вибір у магазинах та аптеках, необхідно підбирати засіб відповідно до вашого типу шкіру. Гелі для вмивання підходять людям, які спостерігають схильність обличчя до жирності. Якщо ними користуватимуться власники сухої шкіри, вони спричинятимуть ще більшу сухість і, як наслідок, – лице старітиме. Можуть виникнути й медичні проблеми – наприклад, атопічний дерматит. Суху шкіру потрібно очищувати з допомогою косметичного молочка, для нормальної та комбінованої підійде міцелярна вода або тонік.
    Чим частіше вмиватися – тим краще? Насправді постійний контакт з водою, а тим більше – з милом, порушує водно-ліпідну мантію епідермісу, що призводить до численних естетичних та медичних проблем. Необхідно забути про популярне в народі очищення проблемної шкіри господарським милом – луг злущує та висушує шкіру.
    Сонячні ванни благотворно впливають на організм. Сонячне проміння та солярії – основні вороги краси та молодості шкіри. Якщо ви плануєте тривалий час перебувати на сонці, вам знадобиться захисний засіб з SPF не менше 30. Навіть якщо ви захистили шкіру з допомогою крему, прямих сонячних променів необхідно уникати. Про це слід пам’ятати й у ясний зимовий день, коли виблискує сніжок. Особливо слід бути обережними лижникам – після мандрівки в гори вони часто повертаються з сонячними опіками. Якщо ви плануєте тривалий час перебувати просто неба, навіть узимку поверх захисного засобу нанесіть крем з SPF не менше 30.
    Антивікові засоби відтермінують старість. У будь-якому віці шкіра, в першу чергу, потребує активного зволоження. Креми, які розгладжують зморшки, переважно діють за рахунок того, що злущують верхній шар епідермісу. Саме тому їх потрібно підбирати лише за порадою лікаря: якщо крем підсушуватиме проблемні ділянки, зморшки можуть стати ще глибшими.
    Пілінги та скраби – завжди потрібні. У наш час настільки великий вибір таких засобів, що уникнути помилки без поради фахівця доволі складно. Нераціональне використання пілінгу або скрабу спричиняє значні подразнення, висипання та пересушення. Пілінг має робити лише косметолог, причому – у зимовий період. Оскільки процедура полягає у поверхневому злущенні шкіри, під впливом сонячного проміння оброблені ділянки швидко «згоряють». Скраби рекомендують для схильної до жирності шкіри – ними можна користуватися не частіше, ніж двічі на тиждень.
    Самомасаж врятує від зморшок. Це можливо тільки за умови, якщо робити його чітко по масажних лініях. Якщо допустити помилку, вона призведе до швидкого старіння.


    http://wz.lviv.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 1000 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net