Віра в Бога
|
|
sashko | Дата: Середа, 16.01.2008, 12:46 | Повідомлення # 1 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 8
Статус: Offline
| Що для нас означають такі поняття як "вірити в Бога", "вірити в Ісуса Христа"?
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Середа, 16.01.2008, 12:46 |
|
| |
|
sashko | Дата: Середа, 16.01.2008, 19:09 | Повідомлення # 3 |
Досвідчений
| Дякую, ПеПеЛ-СоНе, за відповідь. Хто ще яку думку має?
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 16.01.2008, 19:19 | Повідомлення # 4 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (sashko) Що для нас означають такі поняття як "вірити в Бога", "вірити в Ісуса Христа"? А хіба це не одне і теж саме?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Фиби | Дата: Середа, 16.01.2008, 20:06 | Повідомлення # 5 |
Професіонал
Репутація: 18
| Вірю но не вірою Добавлено (16.01.2008, 20:06) --------------------------------------------- Розумійте як хочете
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 17.01.2008, 10:54 | Повідомлення # 6 |
Досвідчений
| Quote Вірю но не вірою Добавлено (16.01.2008, 20:06) --------------------------------------------- Розумійте як хочете wink Я дуже хотів зрозуміти, навіть вже погодився зрозуміти не так як я хочу, а взагалі, хоч якось зрозуміти! Але не вийшло! :) Добавлено (17.01.2008, 10:54) --------------------------------------------- Quote А хіба це не одне і теж саме? Для мене віра в Бога - це вірити в те що Він є живий Бог, Творець Всесвіту, Любов! Вірити в Бога, для мене рівносильне поняттю вірити Богу, вірити кожному Його Слову. Результатом цієї віри є те, що я живу виконуючи те, що говорить мені Бог. Я вірю Словам Божим, тому що визнаю, що Бог є мій Творець, мій Спаситель, що Він любить мене і хоче мені найкращого в цьому житті і життя вічного взагалі. Я вірю Його Словам, бо важаю ,що Він краще за мене знає що мені треба для щастя! Що в Його словах є тільки правда і мудрість які призвані привести мене до гармонійного стану як особистість. Вірити в Ісуса Христа означає для мене віру в те, що саме Ісус із Назорета є Сином Божим в людському тілі, який прийшов аби показати нам який є Бог Отець (що Бог є любов), аби показати нам через Своє життя, смерть, воскресіння і слово шлях до спасіння від смерти і наших гріхів.
Повідомлення відредагував sashko - Четвер, 17.01.2008, 10:58 |
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 17.01.2008, 15:46 | Повідомлення # 7 |
Лікар
| sashko, Ви християнин? Дайте однозначну відповідь одним словом - так або ні.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 17.01.2008, 17:06 | Повідомлення # 8 |
Професіонал
| Грею а Ви сам віруєте в те що Ісус син Божий? Дайте однозначну відповідь одним словом - так або ні.
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 17.01.2008, 17:08 | Повідомлення # 9 |
Досвідчений
| Quote sashko, Ви християнин? Дайте однозначну відповідь одним словом - так або ні. Так!
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 17.01.2008, 17:15 | Повідомлення # 10 |
Лікар
| Quote (oleksiy11) Грею а Ви сам віруєте в те що Ісус син Божий?Дайте однозначну відповідь одним словом - так або ні. Однозначно - так.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 17.01.2008, 17:24 | Повідомлення # 11 |
Професіонал
| Нерозумію чому тоді у Вас виникли сумніви щодо релігійної приналежності Сашка
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 17.01.2008, 17:32 | Повідомлення # 12 |
Лікар
| oleksiy11, у мене жодного разу не виникало таких сумнівів. Я на 200% упевнений, що він - адвентист ( мій брат по Вірі ). Щоб у Вас не виникало зайвих питань - моя церква називається повноєвангельська - християнське братство "Від віри у Віру".
|
|
| |
perekos | Дата: Четвер, 17.01.2008, 17:38 | Повідомлення # 13 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (Grey) християнське братство "Від віри у Віру". А я й не чув про таку, правда ніколи й не цікавився
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 17.01.2008, 18:10 | Повідомлення # 14 |
Професіонал
| Нерозумію тоді для чого ви задавали питання: Quote (Grey) sashko, Ви християнин? Дайте однозначну відповідь одним словом - так або ні. Quote (Grey) моя церква називається повноєвангельська - християнське братство "Від віри у Віру". Жаль немае смайлика щоб плескав у ладоні скільки раніше не запитував ви чомусь завжди уникали відповіді щодо вашоі конфесії Якщо неважко опишіть основні відмінності вашої кофесії від інших (зарані вибачаюся якщо питання неетичне )
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 17.01.2008, 18:18 | Повідомлення # 15 |
Лікар
| Quote (oleksiy11) Якщо неважко опишіть основні відмінності вашої кофесії від інших Вкажіть від якої конкретно.
|
|
| |