Середа, 08.05.2024, 13:40
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3485
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1110
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5593
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Травень » 15 » Місту – інвестиції, споживачам – відмінний сервіс, дітям – майданчик для розваг



    Місту – інвестиції, споживачам – відмінний сервіс, дітям – майданчик для розваг
    17:50
    Саме це пропонує кобеляцькій міській громаді рітейлорова компанія «НЗ-інвест», котра має бажання працювати в Кобеляках.
    Для початку роз’яснимо значення іноземного слова «рітейл». Як відомо, всі ми з вами, хто частіше, хто рідше, але майже стовідсотково є клієнтами роздрібної торгівлі так званими «товарами народного споживання» або повсякденного попиту. Сюди входять і одяг, і взуття, і побутова техніка, і різноманітні миючі засоби і багато-багато чого. Так от, цей бізнес на сучасному професійному сленгу має назву «рітейл».
    «НЗ-інвест» є молодою рітейлоровою компанією із надзвичайно високою динамікою розвитку. Вона займається розвитком мережі різноманітних європейських супермаркетів і торгівельно-розважальних комплексів по всій Україні. Своєрідним зразком для наслідування для компанії є німецька фірма «Алді» з її надзвичайно суворими вимогами щодо екологічної чистоти, енергозбереження та дотримання високих архітектурних стандартів. Магазини від «НЗ-інвест» будуються і вже працюють в Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Запорізькій, Кіровоградській областях і в Криму. Зараз виконується проектування і підготовка до будівництва 43 магазинів середнього і великого розміру: від 880 до 2574 квадратних метрів.
    Один із нових проектів «НЗ-інвест» планує втілити в життя в Кобеляках, збудувавши на місці колишнього кафе «Молодіжне» по-європейському зручний і доступний всім супермаркет. Одразу хочемо наголосити – це не буде величезний магазин на зразок «Метро» іи «Епіцентру», які жителі Кобеляк і району мають змогу відвідати в Полтаві.
    Зрозуміло, що в невеликому райцентрі відкривати гігантський торгівельний об’єкт недоцільно. Та й земельна ділянка під колишнім кафе не дає можливості цього зробити.
    Магазин, який відкриється в Кобеляках, швидше можна зарахувати до розряду середніх. До його однозначно позитивних сторін можна віднести те, що місцеві споживачі отримають небувало високий асортимент продовольчих товарів: від м’яса і молочних продуктів до свіжих фруктів та овочів. «Родзинкою» магазину стане широкий асортимент хлібобулочних виробів, котрі виготовлятимуться «на місці», у власній пекарні. Обов’язковим елементом є й наявність великого відділу по реалізації охолодженої та живої риби і морепродуктів. Наскільки нам відомо, в Кобеляках до сьогодні немає сучасного магазину, котрий продавав би рибу. І звичайно ж, крім продуктів харчування жителі міста та його гості матимуть змогу придбати безліч інших товарів.
    Що дасть поява нового магазину так званому рядовому споживачу? Перш за все – надзвичайно високий рівень якості та обслуговування. В магазинах «НЗ-інвест», які працюють по німецьких стандартах, не може й мови бути про товари із простроченим терміном реалізації. Всі продукти є сертифікованими, відповідають вітчизняним та європейським нормам. І, напевне, краще споживати саме їх, а не засиджене мухами м’ясо, молоко з землі та рибу із цистерни. Звичайно ж, і ціни в магазині «НЗ-інвест» будуть доступними. Адже ми розуміємо, що нашими клієнтами стануть не мешканці заможного Києва, а люди із невисоким і середнім рівнем достатку. Це, до речі, є ще одним позитивним моментом появи нового магазину. Адже конкуренти будуть змушені знизити ціни. Хто від цього виграє? Виключно споживачі.
    І ще про конкуренцію. Існує досить розповсюджений міф щодо того, що поява великого сучасного магазину призведе до зубожіння, а то й банкрутства власників дрібних магазинчиків або торгівців на ринку. Це неправда. У Європі у великих та малих містах знаходиться місце і для величезних гіпермаркетів, і для маленьких крамничок, і для традиційної ринкової торгівлі. Та що там Європа. Не так давно магазин «НЗ-інвест» почав працювати у місті Тернівка Дніпропетровської області. Причому майже одночасно із появою об’єкта конкуруючої фірми. І нічого страшного не відбулося. Лише стандарти якості підвищилися і ціни знизилися. І це в містечку із 40-тисячним населенням. Так буде і в Кобеляках. Хтось по старій звичці ходитиме на ринок – щоб поторгуватися, поговорити зі знайомими, себе показати і на інших подивитися. Хтось бігатиме в крамничку за рогом, щоб зробити термінові покупки. Та все більше і більше людей прагнуть зробити закупки в одному місці. І не на день, а на тиждень. І не лише в неділю, а в будь-який день. І вранці, і пізно ввечері. Ось для них – супермаркет «НЗ-інвест».
    Існує ще один міф щодо загрози, яку будівництво супермаркету несе для довкілля Кобеляк. Нібито від появи нового магазину постраждає парк імені Богдана Хмельницького. Це теж не більше, аніж припущення.
    За кілька днів перебування в Кобеляках фахівці «НЗ-інвесту» ретельно вивчили ту частину парку, де буде розташований новий магазин і зробили деякі висновки. Дійсно, з десяток-другий старих акацій буде спиляно. Але натомість ми готові посадити вдвічі-втричі більше молодих ялин, беріз чи інших дерев. Звичайно ж, закріпивши свої зобов’язання документально. Крім того, потрібно чітко усвідомлювати, що «зелена зона» - це не обов’язково одні лише трухляві дерева, бур’яни і чагарники. Це і пішохідні доріжки, освітлення, урни для сміття, акуратно сформовані крони дерев і дбайливо впорядковані газони. Є це все в сучасному парку? А з появою нового магазину – буде. Адже нам самим необхідно, щоб територія поряд із нашим об’єктом сяяла чистотою і була безпечною у всіх відношеннях. Та й міська влада зможе дуже багато зробити, отримавши майже мільйонний внесок в бюджет. І внесок не одноразовий. Адже в місті залишатимуться податки, а кілька десятків місцевих жителів отримають постійну і високооплачувану роботу.
    І останнє, можливо, найголовніше. Однією із пропозицій «НЗ-інвесту» є будівництво сучасного розважального майданчика для кобеляцької малечі. Будівництво виключно за кошти компанії.
    Такими є пропозиції «НЗ-інвесту». Пропозиції прозорі, чесні і чисті. В прямому і переносному сенсі.
    Настав час і жителям Кобеляччині оцінити рівень європейського сервісу.


    Петро Кошеленко,
    керівник регіонального розвитку
    ТОВ «НЗ-інвест»
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 998 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 1
    15.05.2008
    1. PROSPERO (PROSPERO) [Матеріал]
    Ага..все в купі буде..і відпоинок (танці), і випивка-закуска, а в кого грошей немає або вік не дозволяє на танці ходити тоді, будь ласка, до церкви...

    Люди схаменіться - цеж парк відпочинку, а не релігійно-торгівельний заклад... dash



    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net