Субота, 27.04.2024, 15:55
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 2
    Гостей: 2
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5563
    Форум: 555/31820
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Лютий » 13 » Гороскоп на день Святого Валентина



    Гороскоп на день Святого Валентина
    10:39
    Овен
    Для Овна в день закоханих найкращим подарунком є ви самі. Тому листівки, телефонний дзвінок не будуть ним сприйняті так, як ви «в реальному режимі часу». Для Овна актуальний принцип «очі мої б тебе бачили», тому укупі з собою подаруйте йому дрібничку, якою він зможе користуватися щодня. Напишіть або вигравіюйте на ньому щось «Вані від Віки». Дарувати подарунок Овну треба від щирого серця, ваше хвилювання він теж сприйме як подарунок.

    Телець
    Не думайте, що в день закоханих Тельцю можна не дарувати подарунки, а достатньо обійняти і поцілувати його. Звісно, ваші «телячі ніжності» він сприйме із задоволенням (хоча зовні може і не показати цього), але Телець любить матеріальне підтвердження любові. Тому подарунок буде до речі, і чим багатший він буде, тим, значить, ви сильніше його любите. Піднесіть в дар йому що-небудь смачненьке або щось витончено запаковане. Дуже до речі буде золота прикраса.

    Близнюки
    Близнюку можна подарувати щось подібне до сувеніра, наприклад, валентинку. Добре, що їх нині велика кількість. Але це найважливіше. Як величезний подарунок цього дня, Близнюк сприйме спільну прогулянку з вами. Головне, не забудьте наговорити йому купу приємних речей. Розкажіть йому, як ви його любите. А потім слухайте і не перебивайте. Наступного дня він скаже, що це був незабутній день в його житті.

    Рак
    Не здумайте забути привітати Рака! Він сприйме вашу забудькуватість як байдужість до себе, і ви вже ніколи йому не доведете, що «все навпаки». Вкладіть у поздоровлення всю душу. Стандартними валентинками тут не обійдешся. Треба придумати щось своє. Краще те, що нагадає Раку його дитинство. Чим більше приємних відчуттів і спогадів ви піднімете в ньому, тим більше йому догодите. Рак цінує, коли його «розуміють». І головне - присвятіть цей день йому, станьте на якийсь час маленьким килимком біля дивана.

    Лев
    Леву доведеться влаштувати «тематичне» свято. Квіти - без питань. Яскрава листівка, хай невеликий, але красиво упакований подаруночок. Скажіть, як ви його любите і цінуєте, особливо виділяючи факт, що ви щасливі, що вас любить ТАКИЙ Лев!!! Для опису того, який він, слів і епітетів не шкодуйте. Для Лева багато не буде. Якщо при цьому ви сходите з ним в театр, на концерт або щось в цьому роді, то Лев вважатиме, що свято вдалося.

    Діва
    Обов'язково купіть для Діви подаруночок. Вона любить знаки уваги, хоча цього і не показує. Діва-дружина може на вас трохи побурчати, що ви дарма витрачалися, але це для порядку, в душі вона буде рада. Весь день не втомлюйтеся піклуватися про неї і повторювати, як ви цінуєте її. Вам віддасться сторицею, тому що для Діви немає нічого образливішого, ніж те, що ви сприймаєте її старання як належне. Поговоріть з нею по душах, дайте їй виговоритися. Але ваша увага до неї повинна бути щирою, Діви дуже гостро відчувають фальш.

    Терези
    В День Святого Валентина вам доведеться носити їх на руках, причому вони не заперечуватимуть, якщо ви зробите це не тільки фігурально. Квіти - обов'язково. Витончені сувенірчики по темі, колечка та інші прикраси - фантазії є де розігратися. Чоловіки також вимагають підвищеної уваги цього дня. Обкутайте цей день ореолом романтики. Якщо ваша молодість позаду, пригадайте деякі деталі періоду залицяння. І головне - говорити їм, що вони для вас є і завжди будуть єдиними і неповторними.

    Скорпіон
    Скорпіону краще всього влаштувати день Любові, який буде забарвлений бурхливою пристрастю і божевіллям. Спаси вас Бог залишити цей день без уваги, тому що Скорпіон жив у передчутті «казки», яку йому подарує цей день. Скорпіона розчаровувати не можна, доведеться влаштовувати «казку». Тема відома, деталі залежать від того, з ким конкретно ви маєте справу. Подарунок обов'язковий, але без запевнень у тому, що ваша любов величезна і нетлінна, він не матиме істинної цінності.

    Стрілець
    Для Стрільця будь-яке свято несе в собі якийсь символ, тому якщо ви йому даруєте подарунок, він не повинен бути безособовим або стандартним. Стрілець повинен бачити, що подарунок був придбаний саме для нього і по темі, а не куплений по дорозі в найближчому супермаркеті. Даруйте йому подарунки із значенням, підкреслюючи, що ви вірите в його неабиякий талант і у те, що не за горами день, коли про нього дізнається весь світ. Підкресліть, як ви цінуєте його поради, ерудицію або професійну хватку.

    Козеріг
    З Козерогами складно. Для них свята - це прикра перешкода в роботі. Дарувати подарунки їм теж складно, тому що вони не виказують ніяких емоцій із цього приводу. Але це зовні. Обов'язково подаруйте Козерогу яку-небудь дрібничку, поцілуйте його і скажіть йому, як ви цінуєте його і як вірите в нього, і взагалі, що б ви робили без нього! А далі дійте за його сценарієм, адже ви повністю покладаєтеся на нього... Якщо ви зробите все правильно, то свято буде таким, яким ви його приблизно уявляли.

    Водолій
    З Водолієм найлегше. Спілкування з цікавою йому людиною для нього вже свято. Дарувати Водолію можна що завгодно, лише б це було нестандартно. Водолій любить все неординарне. Він буде радий валентинці, на якій буде напис з підтекстом, значення якого зрозуміле тільки вам двом. Але головне - це все ж таки спілкування, але не дивуйтеся, якщо він потягне вас до друзів. В день закоханих ми повинні бути поблажливими до слабкості наших коханих. Довіртеся йому - і він створить атмосферу свята сам.

    Риби
    Вони чекають чогось особливого, що описати навіть самі не можуть. Чим романтичніший буде цей день, тим більше будуть задоволені Риби. У хід йде все, що може ввести Риб у щасливий стан. Для цього ви повинні знати особливості саме вашої Рибки. Романтично усамітнитись з коханою людиною, музика, легке вино - універсальний засіб майже для кожної Риби. Ну і, звичайно, подарунки. Не говоріть з Рибкою напряму, натякайте, будіть її уяву, але пам'ятайте, що виконувати те, про що вона мріє, вам.

    Категорія: Новини світу | Переглядів: 1083 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net