Пятниця, 03.05.2024, 07:02
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3485
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1110
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5568
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Лютий » 20 » Відкритий лист до міського голови, членів виконкому і депутатів міськради



    Відкритий лист до міського голови, членів виконкому і депутатів міськради
    11:11
    Прочитавши звіт міського голови в минулому номері «ЕХО», від якого, як говорив відомий політик, «аж плакати хочеться», прохаємо редакцію надрукувати нашого відкритого листа до міського голови і депутатів міської ради.
    Спочатку зауважимо, що звітувати варто б було на зборах громади чи на відкритій сесії міської ради, на яку запросити всіх бажаючих кобелячан. Але, мабуть, вам вже соромно в очі людям дивитися. Щоб цього не робити, ви навіть ввели посаду для зв’язків з громадськістю, як у якомусь поважному міністерстві. Але чомусь про цю посаду нікому не було відомо і ніхто з громадськістю не «зв’язується», про посаду і того, хто її займає, ніхто громадськість не проінформував. Якщо стороння людина прочитає ваш звіт, то вирішить, що заслуговуєте ви щонайменше звання Героя України. От лише дозвольте з цим не погодитися.
    Всі ми мешкаємо в будинках комунальної власності і стурбовані тим, що будинки рішенням влади кинуті напризволяще. Зроблено це в порушення вимог законів України «Про житлово-комунальні послуги» та «Про місцеве самоврядування в Україні». Згідно звіту, Ви нам з барського плеча «дозволили» вирішувати проблеми утримання житла на свій розсуд, «як це роблять власники індивідуальних будинків», - цінуйте, мовляв, турботу демократа. Але мусимо Вам вказати на те, що будинки, в яких ми мешкаємо, перебувають у власності міської ради, а не в приватній власності, і знаходяться на балансі КП «Водоканал». Крім того, багатоповерхові будинки - це не приватні хатки, а серйозні інженерні споруди зі складними комунікаціями і прибудинковою територією. Якщо Ви цього не розумієте і якщо у вас немає в міській раді відповідного фахівця, то проконсультуйтеся у знайомого студента - будівельника. Та й від порушень правил безпеки на таких будинках гине не одна сім’я чи людина, а сотні людей. Прикладів далеко шукати не потрібно. Заподіяну вашими новаціями шкоду в сфері ЖКГ комусь довго доведеться виправляти після того, як Ви залишите кобелячан у спокої, добравшись до омріяних посад.
    Ви вже познищували теплові мережі замість їх консервації, і коли не стане газу чи коштуватиме він астрономічні суми, палкі прихильники автономного опалення згадають Вас «незлим тихим словом». Тепер ви взялися за конкретну руйнацію житлового фонду.
    Протиправну відмову в наданні послуг нам пояснюють просто: «Ю.І.Тагадюк не хоче надавати послуги, бо йому це невигідно». Дозвольте ж запитати, а хто такий пан Тагадюк, кому він слугує і кому підпорядкований? Тепер ми розуміємо, що пан Тагадюк ніякого відношення до подібних новацій не має. Це ваша особиста ідея, навіяна Вам чи то Господом Богом, чи космічними прибульцями. Тому дозвольте і вас запитати, кому ви слугуєте - територіальній громаді, Україні, закону, чи може у вас є інші хазяї? Ви не в змозі створити підприємство, яке б надавало відповідні послуги мешканцям будинків, а безробітним – роботу. Вже бачите себе державним діячем, готуєте проекти законів, та ще й яких - «Про особливості відчуження у приватну власність об’єктів державної та комунальної власності..»!!! Вас не для цього люди обирали. У нас в країні таких відчужувачів вдосталь і без Вас. Ви повинні захищати кобелячан, майно та землю громади. А ви слухаєте закордонних радників, вступаєте до клубів сумнівної репутації і живете взагалі в іншому вимірі, ніж кобелячани. Замість збудувати хоча б один будинок, очікуєте закону про реконструкцію «хрущівок», а чим закінчується «реконструкція по-кобеляцьки», усім добре відомо – позбавленням житла.
    Для утримання житлового фонду, якщо вірити звіту, виділено 30 тис.грн., а на «поліпшення зеленого господарства» (читай «на знищення дерев») - 46,5 тис.грн., на «європейського зразка сцену» – близько 100 тис.грн. (Ви що, у філармонії працюєте?). На утримання самого себе та штату міської ради не забули виділити понад півмільйона грн. А пенсіонерам та інвалідам Ви в порушення чинного законодавства України пропонуєте самотужки утримувати житлові будинки, підкреслюємо, не квартири, а житлові будинки з їх інженерними мережами. Людей, які добиваються дотримання вимог закону, обзиваєте «писаками» в надії принизити їх і навіть не усвідомлюєте, що принижуєте не їх, а в першу чергу себе.
    Ніяк не дочекаєтеся, коли вже ті пенсіонери повимирають, аби голову не морочили. Мабуть, вже всерйоз обмірковуєте перейняти «досвід» вашого столичного колеги-«космонавта» та встановити тариф за вхід на цвинтар? Біда тільки, що загороди немає. Олександре Михайловичу, своє ілюзорне бачення майбутнього Ви можете описувати в наукових трактатах, малювати на картинах чи матеріалізувати в інший відомий спосіб, але ніхто вам права не надавав ставити експерименти на людях. Такого й більшовики, яких Ви критикуєте, не робили.
    Взагалі, Ваш звіт, на нашу думку, - це перлина для фахівців КРУ. Не варто витрачати час на обговорення того, що там написано. Кожна людина, яка вміє читати і здатна хоч до якогось аналізу, зробить свої висновки.
    Хочемо запитати і у депутатів міської ради: «Панове депутати! Кому слугуєте? Електорату, громаді, закону, чи пану міському голові? Ви вже давно повинні були поставити на сесії міської ради питання про дострокове припинення повноважень міського голови за порушення Конституції України і законів України. Хто дав вам право порушувати Конституцію України і її закони, відхиляти подання прокурора району про порушення закону виконкомом міської ради? Ви що, також зібралися від’їздити до Києва чи в Страсбург, чи може вам за такі протиправні дії гроші платять? Настане час, коли за все доведеться відповідати. Історики повинні знати, що такий час завжди настає, рано чи пізно. Мабуть, саме боячись відповідальності, ви і не дозволили проводити відеозйомку сесії міської ради і відхиляєте пропозиції про поіменне голосування».
    Тож, панове члени виконкому і панове депутати міської ради, закликаємо і прохаємо (хоча дотримання закону потрібно вимагати) переглянути всі ваші протиправні рішення, не потурати протиправним забаганкам міського голови та задовольнити вимоги прокурора району і області щодо усунення порушень законодавства України в житлово-комунальній сфері, аби не ускладнювати ситуацію з жилфондом, не сіяти розбрат серед населення і довести громаді, що ви не втратили здорового глузду та слугуєте закону і членам територіальної громади, які невдовзі стануть електоратом.

    Мешканці багатоквартирних будинків комунальної власності,
    20 підписів
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 594 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 1
    20.02.2009
    1. Сашко (Саруман) [Матеріал]
    бред якийсь


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net