Понеділок, 13.05.2024, 04:57
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 2
    Гостей: 2
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3485
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1110
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5598
    Форум: 555/31829
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Лютий » 22 » Що залишать у розпорядженні Ющенка



    Що залишать у розпорядженні Ющенка
    14:31
    25 лютого відбудеться інавгурація новообраного президента України. Газета Сегодня дізналася, що залишиться екс-президенту України після інавгурації Віктора Януковича.
    У розпорядженні Ющенка опиняться і дача в Конча-Заспі, і водії, і кухар. Саме на нинішній дачі Ющенка жив Кучма в роки свого президентства, а після відходу з посади отримав інший будинок.
    "Є постанови Кабміну часів Кучми, що за екс-президентом протягом року зберігається держдача з обслуговуванням, держохорона, а закон України про держслужбу фіксує, що він має право на 85% посадового окладу з усіма надбавками (у випадку з Ющенком - це 34, 8 тисячі, адже зарплата у нього - 41 тисяча) ", - заявив депутат від ПР Михайло Папієв.
    "Подальшу участь президента вирішує уряд новими постановами. Адже в Україні досі немає закону про президента, де все це було прописано. Але ще не було випадків, щоб президента через рік, наприклад, виселяли", - додав він.
    За даними Сегодня, за попередніми двома президентами України збереглися дачі, обслуга, транспорт, водії, медичне та санаторно-курортне лікування. Але спроби позбавити Кучми пільг були.
    У січні 2005 року, напередодні відставки, в.о. прем'єра Микола Азаров підписав постанову, за якою Кучма отримав у довічне користування держдачу в Конча-Заспі з персоналом (чотири водії, дві покоївки, два офіціанти і кухар), пенсію в розмірі службового окладу президента (4600 грн. - стільки отримував Кучма), два авто , охорону, помічника і радника.
    Але через тиждень Юлія Тимошенко, яка стала прем'єром, постанову скасувала. Знову вона набула чинності в 2007 році, коли біля керма став уряд Януковича. У перерві між 2005 і 2007 роком влада погрожувала виселити чиновників з держдач, але не зробила цього. А Кучма, пише газета, оформив 18 тисяч гривень пенсії як нардеп I скликання.
    У закритому містечку Конча-Заспа у Ющенка крім Кучми і Кравчука, сусідами є колишній та нинішній спікери Олександр Мороз і Володимир Литвин, найближчий соратник, екс-прем'єр Юрій Єхануров, віце-прем'єр Іван Васюник і кума Оксана Білозір.
    Сегодня пише, що з першим президентом Леонідом Кравчуком розлучилися цивілізовано. "Він телефонував мені на роботу, ми обговорювали питання автомобіля, який за ним закріпили. Автопарк був бідний. Ми дали йому старий BMW, а коли Кабмін закупив представницьку партію машин, я переговорив з прем'єром Валерієм Пустовойтенком, і Кравчуку виділили новий BMW", -- повідомив регіонал Дмитро Табачник, який у той час був головою адміністрації Кучми.
    "Мій заступник з держчастини Петро Теремчук їздив оглядати будиночок Кравчука. Він захотів жити на окраїні - у Конча-Заспі в колишній резиденції члена політбюро і секретаря ЦК Миколи Борисенка. Там все було в занепаді. Ми швидко зробили ремонт, поки Кравчук був на відпочинку" , - додав він. У цьому будинку Кравчук живе дотепер.
    Раніше Віктор Ющенко заявляв, що погодиться з будь-яким рішенням новообраного глави держави Віктора Януковича щодо свого подальшого проживання. "Як розпорядиться майбутній президент щодо мене - це питання до нього. Скаже на вокзалі, буду на вокзалі, скаже за законом, є таке рішення - я його прийму", - заявив він.


    http://paralleli.if.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 507 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 1
    22.02.2010
    1. koriolan [Матеріал]
    Пять лет изощренных издевательств над народом. Закрываю глаза и представляю гаранта на шконке, обращающегося к сокамерникам:"Любi друзi..." Его заслуженное Конче и Заспе.


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Яку пісню(виконавц... >>
  • ЧЕМ ВЫ СНИМАЕТЕ МА... >>
  • хо ноут >>
  • Кімната Саника >>
  • Небезпечна бритва >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net