Середа, 08.05.2024, 19:57
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3485
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1110
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5593
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Грудень » 17 » Ялинками торгуватимуть по всьому місту



    Ялинками торгуватимуть по всьому місту
    14:35
    У Дніпропетровську працюватимуть близько 50 ялинкових базарів та ще понад 130 додаткових місць продажу ялинкової, різдвяної та новорічної продукції. Про це повідомили в управлінні ринків, місцевих податків і зборів департаменту споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міської ради. Деякі ялинкові базари вже працюють, решта - запрацюють найближчими днями, зазначають в управлінні.
    В Амур-Нижньодніпровському районі ялинками торгуватимуть за адресами: торговельний комплекс  „Донецький" (Донецьке шосе, в районі будинку № 4Д); торговельний комплекс  „Базар" (просп. Воронцова, 75); торговельний комплекс  „Веснянка" (вул. Янтар-на, в районі будинку № 32); ринок „Березинський" (вул. Березинська, 23, Донецьке шосе, 124А, 124Б);
    - ринок „Довгиш" (вул. Передова, 610); ринок „Фрунзенський" (Донецьке шосе, 2А); ринок „Калинівський" (вул. Калинова, 14); ринок „Образцовий" (вул. Образцова); ринок „Комінтернівський" (на розі вул. Комінтерну і вул. Каруни); торговельний майданчик „Мокієвський" (вул. Героїв Громадянської війни, 21); торговельний майданчик „А.І.Д.А" (вул. Березинська, 19); торговельний майданчик „Кипарис" (вул. Березинська, 25).
    У Бабушкінському  районі ялинкові базари працюватимуть: торговельний комплекс „Петровський" (вул. Панікахи, 17); ринок „12 квартал" (вул. Героїв Сталінграда, 118А); ринок „Тополя" (вул. Панікахи, 11); ринок „Платонівський" (бульв. Платонова, 3А); торговельний майданчик „На Ширшова" (вул. Ширшова, 5).
    У Жовтневому  районі ялинка можна буде придбати у торговельному комплексі  „Мандриківський" (бульв. Слави, 2Б); на ринках „Нагорний" (просп. Гагаріна, 8А); „Новий" (бульв. Слави, 3); „Кодак" (просп. Героїв, 3); „Сокіл" (бульв. Слави, 28Б); „Бодровський" (просп. Гагаріна, 175А).
    В Індустріальному районі ялинкові базари працюватимуть у торговельно-сервісному  комплексі „Індустріальний" (вул. Калинова, 4);  „Верхньоамурський" (пров. Вільний, 2А); у торговельному комплексі „Калина красна" (вул. Калинова), на ринках „Березинський" (вул. Березинська, 23, Донецьке шосе, 124А, 124Б); „Північний" (вул. Косіора, 1А); „Янтарний" (вул. Байкальська, 81А); „Образцовий" (вул. Софії Ковалевської, 75); на  території, прилеглої до ринку "Океан" (просп. Газети "Правда", 68); на торговельному  майданчику „Донецький" (на розі вул. Березинської і Донецького шосе).
    У Кіровському  районі: на  риноку „Центральний", вул. Шмідта, 2 (від вул. Боброва до просп. Карла Маркса) та вул. Шмідта, 3 (перед заїжджим двором); на торговельному майданчику „Привокзальний" (вул. Курчатова).
    У Красногвардійському  районі: у торгово-сервісний комплекс „Курчатовський" (вул. Курчатова, 7); у торговельному  комплексі  „Східний" (вул. Титова, 32А); на ринках „Південний" (вул. Робоча, 174А); „Каверінський" (вул. Робоча, 77).
    У Ленінському районі: на ринках „Правобережний" (ж/м Комунар, 2А); „Слов'янський" (пров. Парусний, 9); „Київський" (вул. Кам'янська, 40); „Західний" (вул. Будьонного, 23А); на торговельних майданчиках „Трофімовський" (вул. Братів Трофімових, 40Н); „Каскад" (вул. Братів Трофімових, 32); „Кайдацький" (пл. Дзержинського, 2) та прилегла до нього територія.
    У Самарському  районі: торговельні майданчики „Семафорний" (вул. Семафорна, 21А);  по вул. Роторній, 19; на ринку „Ігренський" (вул. Північнодонецька, 1А) та біля торговельного центру „Самара" (вул. 20-річчя Перемоги, 22А).
    Ялинки можна буде придбати за зазначеними адресами, а також на прилеглих до них територіях, додають в управлінні. Додатковий перелік - в приєднаному файлі.
    Від себе ж додамо, що наступного дня після затвердження місць торгівлі, автопричепи з ялинками з'явилися у сотні дворів міста. Ялинки у більшості продавців тавровані, отже зрубані законно. Чому вони не опинилися в одній зі 180 дозволених точок продажу - питання до правоохоронців та того ж таки департаменту споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міської ради.


    http://dniprograd.org
    Категорія: Новини України | Переглядів: 419 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 1
    26.03.2012
    1. Abdul [Матеріал]
    Articles like this relaly grease the shafts of knowledge.


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net