Кімната допомоги швидкісного інтернету - ОГО
|
|
ivan | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 14:45 | Повідомлення # 1 |
Бувалий
Група: Модератори
Репутація: 14
Статус: Offline
| Шановні кобеллячани ! Мені б хотілося створити дану тему для того, щоб допомагати Вам у використанні послуги Укртелекому - швидкісного інтернету - ОГО. Пишіть будь-ласка сюди свої проблеми. Чим зможу тим допоможу. Я не Бог, але дещо вже знаю і дуже хочу цими знаннями поділитися. Ви можете подумати, а навіщо йому це. Я Вам відповім, все дуже просто. Я також колись був новачком у цьому ділі і я на собі знаю як тяжко коли не розумієш елементарних речей, а немає в кого запитати. Укртелеком використовуючи це заробляє непогані кошти. З великою повагою Ivan.
Не забуваємо ставити "+" якщо комусь допоміг !
Повідомлення відредагував ivan - Понеділок, 28.01.2008, 14:46 |
|
| |
Джинн | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 20:28 | Повідомлення # 31 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| то щось ти незрозумів, неможе такого бути.... там нараховуюють не з потолка
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
M@VEK_L1M1T | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 22:15 | Повідомлення # 32 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 10
| Quote (Джинн) то щось ти незрозумів, неможе такого бути.... там нараховуюють не з потолка да я те че бля соченять тут буду, вот вздумалось мну и написал или че?!!! Я те говорю был у мну 128 платил 88, 89 сичас тоже переплачиваю, говорю же что за междугородка отдельно тоже платю, и зи инет тоже отдельно!!!
День-это маленькая жизнь, и надо прожить ее так, будто ты должен умереть сейчас, а тебе неожиданно подарили еще сутки.(*)
|
|
| |
Джинн | Дата: Вівторок, 08.04.2008, 08:48 | Повідомлення # 33 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| M@VEK_L1M1T, поперше нічого так грубіянити бо аж бігом бан схопиш. А подруге відскануй і виклади чеки за різні місяці в яких різні ціни.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
M@VEK_L1M1T | Дата: Вівторок, 08.04.2008, 20:26 | Повідомлення # 34 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Джинн, во первых я те негрубиянил, а вовторых бан то за что, или ты думаеш как админ так все, те чет нетак сказали и ты сразу бан да, так бань всех чеж ты кто те чет нетак сказал, давай бань. ДАЮ гарантию посетителей на 50 процентов уменьшится! А чеки выложу ток чучуть пожже...
День-это маленькая жизнь, и надо прожить ее так, будто ты должен умереть сейчас, а тебе неожиданно подарили еще сутки.(*)
Повідомлення відредагував M@VEK_L1M1T - Вівторок, 08.04.2008, 20:27 |
|
| |
Фиби | Дата: Вівторок, 08.04.2008, 20:30 | Повідомлення # 35 |
Професіонал
Репутація: 18
| Я бачу уже і на форумі загострюються конфлікти між "Головними" і "нами"(Я не говорю конкретно про себе) щось воно не те,потрібно якось вирішувати конфлікти в нормальному тоні.
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
ivan | Дата: Середа, 09.04.2008, 19:17 | Повідомлення # 36 |
Бувалий
| Останній раз попереджаю ! Дії адмінів і модератоів прохання обговорювати у відповідній темі. За висловлювання не по темі - ЗАУВАЖЕННЯ ! Порушення пункту IV - 2 Правил форуму : Обговорення дій адміністрації (адміністраторів і модераторів форуму) категорично забороняється в будь-яких форумах і темах, за винятком спеціалізованого форуму, призначеного для обговорення всіх аспектів роботи порталу і всього форуму.
|
|
| |
PROSPERO | Дата: Середа, 30.04.2008, 14:53 | Повідомлення # 37 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (M@VEK_L1M1T) Иван, а почему я переплачиваю постоянно када плачу за интэрнэт!!!! Ну должен платить 150 грн допустим, а плачу 160, 168, 175 кода как с чего это оно так???? Плата береться за 30 днів...у місяці буває і 31 день, за що нараховується відповідна плата (за "зайвий день").. а також береться податок до пенсійного фонду... P.S. Наскільки я знаю то зараз таке як ввели фіксовану плату за місяць, незалежну від кількості днів + пенсійний...
|
|
| |
premium | Дата: Четвер, 22.05.2008, 12:05 | Повідомлення # 38 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (ivan) Мені б хотілося створити дану тему для того, щоб допомагати Вам у використанні послуги Укртелекому - швидкісного інтернету - ОГО.Пишіть будь-ласка сюди свої проблеми. Чим зможу тим допоможу.Я не Бог, але дещо вже знаю і дуже хочу цими знаннями поділитися. Ви можете подумати, а навіщо йому це. Я Вам відповім, все дуже просто.Я також колись був новачком у цьому ділі і я на собі знаю як тяжко коли не розумієш елементарних речей, а немає в кого запитати.Укртелеком використовуючи це заробляє непогані кошти.З великою повагою Ivan. Я замовив підключення ОГО за 240 грн., а самостійне підключення коштує 100 грн. Може самому розібратись і підключитись? Це реально?
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 25.05.2008, 21:52 | Повідомлення # 39 |
Досвідчений
Репутація: 16
| premium, з самостійним підключенням ти неодмінно справишся сам. Є інструкції, в яких все доступно описано. Якщо не знайдеш в неті, можу вислати чи дати посилання.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Вівторок, 27.05.2008, 23:01 | Повідомлення # 40 |
Професіонал
Репутація: 15
| Quote (premium) а самостійне підключення коштує 100 грн. А з мене 120 зідрали
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
premium | Дата: Середа, 28.05.2008, 09:35 | Повідомлення # 41 |
Досвідчений
| Quote (oleksiy11) А з мене 120 зідрали та це я помилився, насправді 120 грн.
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
ivan | Дата: Четвер, 29.05.2008, 22:42 | Повідомлення # 42 |
Бувалий
| premium, я думаю ти сам зможеш підключитися. Нічого складного немає. Додатково прочитай :ТУТ
|
|
| |
premium | Дата: Пятниця, 30.05.2008, 09:55 | Повідомлення # 43 |
Досвідчений
| Вчора вже підключили спеціалісти. І добре, а то розбирався би незнати скільки.
|
|
| |
Инмирнет | Дата: Субота, 28.06.2008, 18:41 | Повідомлення # 44 |
Новачок
Репутація: 0
| ivan, Доброе время суток помогите настроить маршрутизатор d-link 2540 на 2 компа от а до я . буду очень благодарен.
|
|
| |
maxim20082008 | Дата: Середа, 06.08.2008, 08:34 | Повідомлення # 45 |
Новачок
Репутація: 0
| Іван! Что происходит с нетом! Он через каждые 10 минут вырубается, за этот час я успеваю поситить 3-4сайта и должен выключать модем, а потом опять включать через некоторый час.
|
|
| |