Кімната допомоги швидкісного інтернету - ОГО
|
|
ivan | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 14:45 | Повідомлення # 1 |
Бувалий
Група: Модератори
Репутація: 14
Статус: Offline
| Шановні кобеллячани ! Мені б хотілося створити дану тему для того, щоб допомагати Вам у використанні послуги Укртелекому - швидкісного інтернету - ОГО. Пишіть будь-ласка сюди свої проблеми. Чим зможу тим допоможу. Я не Бог, але дещо вже знаю і дуже хочу цими знаннями поділитися. Ви можете подумати, а навіщо йому це. Я Вам відповім, все дуже просто. Я також колись був новачком у цьому ділі і я на собі знаю як тяжко коли не розумієш елементарних речей, а немає в кого запитати. Укртелеком використовуючи це заробляє непогані кошти. З великою повагою Ivan.
Не забуваємо ставити "+" якщо комусь допоміг !
Повідомлення відредагував ivan - Понеділок, 28.01.2008, 14:46 |
|
| |
Shadack | Дата: Вівторок, 23.12.2008, 22:54 | Повідомлення # 61 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 0
| Спасибо большое!
Повідомлення відредагував Shadack - Вівторок, 23.12.2008, 23:06 |
|
| |
pruha | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 17:53 | Повідомлення # 62 |
Новачок
| что это такое: скачка фильма - 110КБ/с а на тесте 22КБ/с ??? я ничего не могу понять...!!! окна грузатся медленно . а вообще скость 1024 уже, а до этого было 512.
|
|
| |
Solidiys | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 22:46 | Повідомлення # 63 |
Новачок
| Подскажи исправлю я проблему и что может мне надо : я ша на воле , создаю сервер - при подключении более чем 5 людей у всех пинг становится 999 играть невозможно, дак я решил перейти на ого , с выделенным айпи и тарифом 2+ , небудет ли тойже проблемы ???
|
|
| |
Samoswal | Дата: Вівторок, 27.01.2009, 00:13 | Повідомлення # 64 |
KinoMEN
Репутація: 36
| Я вже неділю не можу зрозуміти що це????? Line Rate - Upstream (Kbps): 608 Line Rate - Downstream (Kbps): 2464 Я плачу за 8м/біт. :dash:
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
Повідомлення відредагував Samoswal - Вівторок, 27.01.2009, 00:14 |
|
| |
kumnik | Дата: Неділя, 01.02.2009, 12:49 | Повідомлення # 65 |
Новачок
| Шановні форумчани, радий вас вітати на цьому чудовому сайті. Поділіться досвідом, з DNS в усіх таке робиться чи тільки в нас (на Чернігівщині)? Пізнає нас як жителів Великобританії, вручну змінив альтернативний DNS - показує Україна, а наступного дня не лише альт.DNS змінився, а й "предпочитаемый" - це що з ОГО в Київі щось творять? Добавлено (01.02.2009, 12:49) ---------------------------------------------
Quote (pruha) что это такое: скачка фильма - 110КБ/с а на тесте 22КБ/с ? якщо тестувати під час скачки фільму то менше і показуватиме.
опыт как и импотенция - приходит с годами
|
|
| |
Джинн | Дата: Неділя, 01.02.2009, 13:32 | Повідомлення # 66 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| kumnik, у нас нібито все нормально.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
xSALaMONZ | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 22:45 | Повідомлення # 67 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Quote (kumnik) це що з ОГО в Київі щось творять? Скоріше всього, що так. Звязувався з Києвом - говорять, що скоро повинно бути все норм...
|
|
| |
G-King | Дата: Субота, 18.04.2009, 21:10 | Повідомлення # 68 |
Новачок
| Проведіть,будь ласка, інтернет в Бережнівці і на Бутенках.
|
|
| |
PROSPERO | Дата: Середа, 22.04.2009, 17:21 | Повідомлення # 69 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (G-King) Проведіть,будь ласка, інтернет в Бережнівці і на Бутенках. В цьому році планується встановлення майданчику ADSL на АТС с. Бутенки. Так що скоро швидкісний інтернет дійде і до Вас. Надійтесь і чекайте !!!
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Пятниця, 08.05.2009, 07:45 | Повідомлення # 70 |
Досвідчений
Репутація: 23
| У меня скорость 100.0 Мбит/с,плачу 100гр в месяц,мне очень нравится!
Сильная, не та, которая в жизни ни разу не падала... а та что упала, и сумела подняться...
|
|
| |
_GerasiM_ | Дата: Четвер, 26.11.2009, 14:16 | Повідомлення # 71 |
Новачок
| Ув., такой вопрос возник: при выполнении команды tracert какой-то узел, очень тормозит первый шаг, то есть когда модем ищет след сервер. можно ли как то это вылечить? модем калисто +р3, тариф 2+ (скорость на порту в норме, 2462/605)
|
|
| |
serjioone | Дата: Неділя, 06.12.2009, 01:16 | Повідомлення # 72 |
Новачок
| как отколибровать таймер загрузки , .... чтобы модем реже перезагружался ? Додано (06.12.2009, 01:10) --------------------------------------------- как отколибровать таймер загрузки , .... чтобы модем реже перезагружался ? Додано (06.12.2009, 01:16) --------------------------------------------- видел что по calisto ногами ходят ... , и ничего ...
|
|
| |
exo2 | Дата: Неділя, 04.04.2010, 14:01 | Повідомлення # 73 |
Новачок
| Quote (ivan) Шановні кобеллячани ! Мені б хотілося створити дану тему для того, щоб допомагати Вам у використанні послуги Укртелекому - швидкісного інтернету - ОГО. Пишіть будь-ласка сюди свої проблеми. Чим зможу тим допоможу. Я не Бог, але дещо вже знаю і дуже хочу цими знаннями поділитися. Ви можете подумати, а навіщо йому це. Я Вам відповім, все дуже просто. Я також колись був новачком у цьому ділі і я на собі знаю як тяжко коли не розумієш елементарних речей, а немає в кого запитати. Укртелеком використовуючи це заробляє непогані кошти. З великою повагою Ivan. Що за устаткування встановлюється на АТС? Чи достатньо його буде для нормальної роботи Інтернету? Якщо взяти наприклад село Дашківка і там встановлюється устаткування від ОГО, яка буде швидкість Інтернету? Як відміряти відстань нормальної дії АДСЛ, знаючи , що радіус повинен бути не більше 3-4 км.? Ця відстань повинна бути від абонента і до АТС, чи до провайдера в Кобеляках? Якщо другий варіант, то який же Інтернет, якщо відстань більше 30км. Та ще й кабеля ті ж самі, що й на телефонію з усіма її скрутками. Спасибі
|
|
| |
PROSPERO | Дата: Вівторок, 06.04.2010, 14:12 | Повідомлення # 74 |
Новачок
| Quote (exo2) Якщо взяти наприклад село Дашківка і там встановлюється устаткування від ОГО, яка буде швидкість Інтернету? Можна навіть не брати до прикладу - нічого там встановлюватися в цьому році не буде...
|
|
| |
exo2 | Дата: Вівторок, 06.04.2010, 19:07 | Повідомлення # 75 |
Новачок
| Та не в цьому справа - Дашківка чи Радянське , в цьому чи в тому році - без різниці. На практиці, якщо припустити такий варіант, буде працювати інтернет і як він буде працювати? Для цього ж створили цю тему. Давайте обсудим.
|
|
| |