ЧТО МЫ ИЩЕМ В "ПАУТИНЕ" ИНТЕРНЕТА ???
| |
PsevdoNimB | Дата: Субота, 02.02.2008, 17:16 | Повідомлення # 16 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 28
Статус: Offline
| Quote (EVA) Интернет все больше затягивает нас в свои сети... Окутывая паутиной.И уже удивительно даже - как раньше мы могли обходится без инета? Ваші слова застерігають Є над чим замислитися. Звісно ж інтернет - штука класна... але в розумних межах...... Бо якщо реальність (неповторну та чудову) замінюють віртуальністю, то тут вже попахує нездоровим глуздом
|
|
| |
M@VEK_L1M1T | Дата: Субота, 02.02.2008, 17:27 | Повідомлення # 17 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Quote (EVA) Интернет все больше затягивает нас в свои сети... Окутывая паутиной.И уже удивительно даже - как раньше мы могли обходится без инета? EVA, ты попала ПРЯМО В ТОЧКУ!!!!!!!!!!!!! ПОЛНОСТЬЮ СОГЛАСЕН С ТОБОЙ
День-это маленькая жизнь, и надо прожить ее так, будто ты должен умереть сейчас, а тебе неожиданно подарили еще сутки.(*)
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 02.02.2008, 23:32 | Повідомлення # 18 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (PsevdoNimB) Ваші слова застерігають Є над чим замислитися. Звісно ж інтернет - штука класна... але в розумних межах...... Бо якщо реальність (неповторну та чудову) замінюють віртуальністю, то тут вже попахує нездоровим глуздом Quote (M@VEK_L1M1T) EVA, ты попала ПРЯМО В ТОЧКУ!!!!!!!!!!!!! ПОЛНОСТЬЮ СОГЛАСЕН С ТОБОЙ Але ж дійсно так і є. Ми навіть самі того не помічаємо, як стаємо все більше залежні від інтернету. Дивлюсь навіть по собі, своїх друзях, знайомих. Думаю, у кожного з нас і дня не проходить хоча без кількох хвилинок в інеті. А цей час можна було провести корисніше, на мою думку.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Muravka | Дата: Субота, 02.02.2008, 23:46 | Повідомлення # 19 |
Бувалий
Репутація: 13
| Quote (SEKSI) В инете можно быть больше раскрытой, расскованней и даже немного другой, чем ты есть в реальной жизни. Згодна з тобою, в неті навіть можна жити зовсім іншим життям, а ніж в реалі, і кому яке до того діло, всеодно тебе ніхто не знає.
Я люблю людей.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 03.02.2008, 01:01 | Повідомлення # 20 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Muravka, друзі в інтернеті - це добре, якщо не забувати про реальних друзів.
|
|
| |
ivan | Дата: Неділя, 03.02.2008, 14:06 | Повідомлення # 21 |
Бувалий
Група: Модератори
Репутація: 14
| Друзі ! Інтернет - це велика допоміжна машина, де можна знайти будь-яку інформацію про те, що тебе хвилює в даний момент, але я згодний з EVA, PsevdoNimB, M@VEK_L1M1T, зловживати Інтернетом непотрібно. Використовуйте вільний час більш корисніше .
Не забуваємо ставити "+" якщо комусь допоміг !
|
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 22.02.2008, 23:04 | Повідомлення # 22 |
Досвідчений
Репутація: 16
| народна творчість: Покурив и выпив чашку кофе, я на odnoklassniki зашел. Любопытством в прошлое гонимый, первую любовь свою нашел. Вот она какая нынче стала, фото с Куршавеля, ебта мать. Ну а мне то, кроме Коктебеля, в этой жизни лучше не видать. Перерыв аналы фотоснимков, фотошопом рихтанул, пивной живот, я пишу Марии сообщенье: "Здравствуй крошка, это я Федот". Спит жена, давно уснули дети, я сверлю глазами монитор. Вспомнит? ну конечно, обязательно. ВСПОМНИТ. Ну какой тут разговор! Вот оно, свершилось, Маша пишет, говорит, что помнит, любит, ждет. Все к чертям, жену, детей, работу, Машка, Маша, Машенька зовет. Поутру проснувшись и побрившись, я беру билет на самолет. Расстоянья разве нам преграда, когда все в грудях горит и жжет. Вот и Питер, я в такси, с цветами, с глупою улыбкою лицо, нервными, дрожащими руками, прячу обручальное кольцо. На седьмой этаж взлетел без лифта, вот он я, встречай меня, встречай, поцелуй неистово и страстно, для приличья предложи мне чай. Дверь открыла женщина в халате, нежно посмотрела на меня, обняла, сказала томно "здравствуй", я лишь только вымолвил "прощай". Где богиня с фото, где принцеса? Та которую, когда то я любил, у меня жена спросонья лучше выглядит, Господи, какой же я дебил. Отказавшись вежливо от чая, обещал попозже заглянуть, мол сейчас дела и встреча важная, я спешил скорее улизнуть. В общем все, домой к жене и детям, я теперь примерный семьянин. В Коктебель поедем этим летом, А зимою может третьего родим))
|
|
| |
ivan | Дата: Пятниця, 29.02.2008, 23:46 | Повідомлення # 23 |
Бувалий
Група: Модератори
Репутація: 14
| Quote (Оксана) я теперь примерный семьянин. После всего это подло !
Не забуваємо ставити "+" якщо комусь допоміг !
|
|
| |
Шепіт | Дата: Середа, 03.09.2008, 20:04 | Повідомлення # 24 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Інтернет серйозна штука! За рік в ньому прокрчується більше 3 трильйона долларів (трішки застаріла інформація, вибачте). Тут можна не тільки розважатися а й працювати. Наше майбутнє в інтернеті (можливо мене хтось зараз зарахує в ненормальні, але самі пізніше побачите) Тут як багато правди так багато і не правди, важливо не лохонутися (вибачте)Інтернет - це простір де ти обираеш сам, а не тобі нав"язують!!!
Господи, сколько уже не сделано! A сколько еще предстоит не сделать...)))
Повідомлення відредагував Шепіт - Середа, 03.09.2008, 20:07 |
|
| |
Axel | Дата: Неділя, 01.02.2009, 15:29 | Повідомлення # 25 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Інет... місце де можна добре провести час
Краща бібліотека віршів
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Пятниця, 06.02.2009, 21:24 | Повідомлення # 26 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Якщо не забувати,що ще є й реальність і тут справ не мало,які не чекають.
Никто никого не может потерять, потому что никто никому не пренадлежит.
|
|
| |
Axel | Дата: Пятниця, 06.02.2009, 22:10 | Повідомлення # 27 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Якщо не забувати,що ще є й реальність і тут справ не мало,які не чекають. У мене все чекає
Краща бібліотека віршів
|
|
| |
xSALaMONZ | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 22:43 | Повідомлення # 28 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Quote (Axel) Інет... місце де можна добре провести час ага, я більшість часу, що проводжу за компом - проводжу в неті!!!
|
|
| |
Alex_VID | Дата: Четвер, 23.04.2009, 17:08 | Повідомлення # 29 |
Професіонал
Репутація: 21
| Quote (xSALaMONZ) Інет... місце де можна добре провести час yes В скорем времени вы поймете что это место поглощает время.... это новый вид наркотика.... я например с Днепра ... и скажу такая игра как Линейдж точно наркотик.... люди отходят от жизни играя через инет и даже кучкуются потом вместе и обсуждение только на эту тему..... Вы посидите 2-3 суток перед компом а потом выйдите и посмотрите на улицу на деревья.... вам всё покажется в красках... просто сам как то работал почти 3-е суток без сна ... а потом меня за шкирку вытащили и я прикололся как всё красочно.... а ведь это не шутка...
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 27.04.2009, 18:03 | Повідомлення # 30 |
Професіонал
Репутація: 18
| Quote (Alex_VID) Вы посидите 2-3 суток перед компом а потом выйдите и посмотрите на улицу на деревья.... вам всё покажется в красках... просто сам как то работал почти 3-е суток без сна ... а потом меня за шкирку вытащили и я прикололся как всё красочно.... а ведь это не шутка... Це вже залежність. Все корисно, але в міру.
|
|
| |
|