До якої конфесії Ви належите?
|
|
Withmaster-13 | Дата: Неділя, 28.12.2008, 20:15 | Повідомлення # 16 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 24
Статус: Offline
| ТЕМА ЗАКРИТА!!!!!!!!!!!!!
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
ДЕВЧОНКА | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 20:58 | Повідомлення # 17 |
Бувалий
Репутація: 9
| Особисто я християнка(похрещена),але ставлю під сумнів існування раю,пекла і т.д.Можливо,що мій розум недостатньо відкритий для сприймання таких гіпотез,але я мало в це вірю. Добавлено (30.12.2008, 20:55) --------------------------------------------- Withmaster,з яких це пір ти рідновір??А хрестик на шиї хто носить?? Добавлено (30.12.2008, 20:58) --------------------------------------------- І яким це обрядом тебе приймали в язичники?Дуже зацікавила мене ця тема
Есть два основных способа обрести своё место в жизни: либо занять твёрдую позицию, либо принять неудобную позу
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 21:04 | Повідомлення # 18 |
Досвідчений
| ДЕВЧОНКА, до обряда підожди. А хрестик не ношу, вже давно і то носив, бо срібло, а я його люблю.
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 21:05 | Повідомлення # 19 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (ДЕВЧОНКА) християнка(похрещена),але ставлю під сумнів існування раю,пекла Повний абсурд! Quote (ДЕВЧОНКА) А хрестик на шиї хто носить?? Носіння хрестика, ладанки, мишачої лапки та інших предметів НЕ Є ознакою віри - це фетишизм - поклоніння речам!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 21:08 | Повідомлення # 20 |
Досвідчений
| Grey, пожалій дитину не нападай. ДЕВЧОНКА, попрошу не називати мене язичником!!!
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 21:18 | Повідомлення # 21 |
Лікар
| Withmaster-13, пожалів вовк кобилу...... Чим раніше людина знатиме Правду, тим краще ж для неї!
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 21:24 | Повідомлення # 22 |
Досвідчений
| No coments!!! А то ще загризеш, "бозя те, бозя се". Тобі підходе знак зодіаку)))))))))))))))
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 21:30 | Повідомлення # 23 |
Лікар
| Withmaster-13, любий друже, я в гороскопи не вірю! Quote (Withmaster-13) попрошу не називати мене язичником!!! а що слабо признатися, що старовіри - язичники? Некрасиво звучить? Зміна назви суті не міняє - це ви дитині голову не дуріть!
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 21:44 | Повідомлення # 24 |
Досвідчений
| Я не прошу вірити в гороскопи, просто підходе. Назву "язичництво" дала церква всім не християнським релігіям. Та все ж я звик, подобається називайте, не подобається не називайте. Хочеться називайте єретиком, мені всеодно це підтверджує той факт, що я ніяк не належу до церкви. Судячи з політики церкви(через неї скільки війн!!!) це комплімент(особисто для мене). На цьому відкланяюся, і надалі на теми релігійного характеру буду ігнорувати спілкування з Вами!!! Ваш покірний слуга Withmaster-13
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 22:44 | Повідомлення # 25 |
Лікар
| Quote (Withmaster-13) Назву "язичництво" дала церква всім не християнським релігіям Для Вас цитата з словника Ушакова: Язычество Ушаков ЯЗЫ'ЧЕСТВО, а, мн. нет, ср. Идолопоклонство, вообще - религия, основанная на поклонении многим богам, в отличие от христианства, магометанства, буддизма, иудейства… Я вже радив Вам - учіться, розвивайте свій кругозір, а то смішно читати Ваші репліки. Стосовно "єретика" - це не синонім слова "герой" - це "відступник від віри". До речі серед католиків православних теж вважають "єретиками", які впали у схизму ( розкол церкви ).
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Середа, 31.12.2008, 08:53 | Повідомлення # 26 |
Професіонал
| Quote (Grey) Носіння хрестика, ладанки, мишачої лапки та інших предметів НЕ Є ознакою віри - це фетишизм - поклоніння речам! На мою думку хрестик потрібно носити не на тілі а на дучі А люди які носять хрестики щей з дорогоцінних металів всього навсього займаються звичайною показухою
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
ДЕВЧОНКА | Дата: Середа, 31.12.2008, 09:16 | Повідомлення # 27 |
Бувалий
| Шановний Grey!Я впевнена,що християни і які носять хрестик,і які його не носять теж ставлять під сумнів існування Бога.І скажіть мені,будь-ласка,чому всі так захищаються хрестиком від вампірів,якщо вважають,що віра повинна бути в душі?З цього виходить,що в хрестику не має ніякої сили і можна обійтися без нього.Але в книжці"Дракула"Стокера(яку мені дав Witnmaster) ,без хрестика та освяченої проскури у головних героїв навряд чи вийшло здолати"непомерлого".Тож фетишизм є недоречним.
Есть два основных способа обрести своё место в жизни: либо занять твёрдую позицию, либо принять неудобную позу
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 31.12.2008, 12:41 | Повідомлення # 28 |
Лікар
| Quote (ДЕВЧОНКА) християни і які носять хрестик,і які його не носять теж ставлять під сумнів існування Бога Які ж тоді вони християни? Quote (ДЕВЧОНКА) чому всі так захищаються хрестиком від вампірів Скільки Тобі років? А може ти віриш і у Діда Мороза та Бабу Ягу? Хто тобі розповів про таку дурню! Вибач, іншого слова не можу підібрати. Quote (ДЕВЧОНКА) в хрестику не має ніякої сили і можна обійтися без нього Однозначно, і без ікон, і без свічки, і без крейдяного кола. Маячня якась! Чим дітям голову тільки не дурять - а потім дивуються енурезу.
|
|
| |
ДЕВЧОНКА | Дата: Середа, 31.12.2008, 13:40 | Повідомлення # 29 |
Бувалий
| Grey щодо енурезу це ти про себе? Добавлено (31.12.2008, 13:36) --------------------------------------------- Якщо не вірити в існування вампірів,то який сенс вірити у Бога?Хай це звучить по-дитячому,але від кого ж тоді Він нас захищатиме?У цьому і є сенс будь-якої віри:є добро(Бог),є зло(Диявол),а людям потрібен захисник,той хто їх захистить від тих самих вампірів.А не віритимуть люди у вампірів,віритимуть у "полтергейст",привидів.Висновок:люди самі вигадують надприродне,і самі ж таки вірять,що Бог врятує їхні душі.І вірять,що хрестик захистить їх. Добавлено (31.12.2008, 13:40) --------------------------------------------- Виникає питання:так чи потрібні нам ідолопоклонство та фетишизм?Напевно таки потрібні,бо без них не існувало б людства і всі чесноти просто зникли б.Не одного страх перед пеклом наставляв на "путь истинный".
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 31.12.2008, 15:12 | Повідомлення # 30 |
Лікар
| ДЕВЧОНКА, кожна людина обирає свій шлях сама і йде по ньому з тим, у що вірить, чиї моральні принципи вона наслідує. Можу тобі тільки поспівчувати. У людини, яка вірить Бога - шлях до Добра, у людини, яка вірить у вампірів та інше земне Зло - шлях у пітьму!
|
|
| |