Любителі паркуру,заходьте!!!Це дійсно класно!!!!
|
|
kot2000 | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 23:50 | Повідомлення # 1 |
Не дуже активний
Група: Продвинуті
Репутація: 9
Статус: Offline
| Паркур — дисципліна, що являє собою сукупність навичок володіння своїм тілом, які в потрібний момент можуть знайти застосування в будь-якій з ситуацій нашого життя. Сила і вірне її застосування — необхідна умова збереження свого життя і життя людини, якій, можливо, потрібна твоя допомога. Уміння швидше за інших опинитися там, де ти потрібний, є показником твоїх здібностей і рівня. Не маючи можливості добігти, залізти, вирватися, прорватися, будь ти хоч гуру гуманітарних наук, ти так і згниєш в тій ямі посеред джунглів, в якій опинився, не зумівши дістатися до пункту призначення. Паркур не вчить використовувати які-небудь засоби, пристосування або зброю, а дозволяє розвинути навички поведінки в умовах "тут і зараз". Дерева, стіни, дахи — все це є частина нашого життя і ми можемо зіткнутися з будь-якою перешкодою в будь-яких умовах. Швидкість реакції, оцінки обстановки і своїх можливостей — те, що тренована свідомість автоматично опрацьовує за секунди. Досвід подолання своїх страхів, невпевненості, отриманий шляхом безлічі тренувань, навчить тебе бачити шлях скрізь. Отвори в стінах, за які ти успішно зможеш зачепитися, виступи, яких не пропустять твої ноги, провалля, через які тобі не складе труднощів перестрибнути — ось результат сканування місцевості трейсером (трейсерами стали називати людей, що займаються паркуром; від франц. traceur — той, хто прокладає шлях). Для того, щоб ти зміг справитися з будь-якою ситуацією, необхідно розвиватися в цілому ряді дисциплін. Перш за все, необхідно пізнати себе, прагнучи створити гармонію між тілом і духом, оцінити свої нинішні можливості і почати боротися з своїми недоліками, страхами. Прекрасним способом виховання духу є єдиноборства, де постійно доводиться боротися з психологічним чинником, напрацьовує прагнення перемагати. Для розвитку навиків переміщення допоможуть легка атлетика, скелелазіння, гімнастика. Замикає список медицина, пізнання в якій є необхідною складовою нашого життя. Загалом, паркур — це ще і філософія: у житті немає меж, є тільки перешкоди.
Спосіб спілкування залежить від того, з ким ви спілкуєтесь!
|
|
| |
Samoswal | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 10:49 | Повідомлення # 2 |
KinoMEN
Репутація: 36
| kot2000, а ти займаєшся паркуром?
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
|
|
| |
Мастер | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 16:36 | Повідомлення # 3 |
Новачок
Репутація: 2
| Цікаво і як спорт, і як філософія. от тільки де цього можна навчитися?
Хочеш бути щасливим - будь ним. Козьма Прутков
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Четвер, 08.01.2009, 16:11 | Повідомлення # 4 |
Досвідчений
Репутація: 24
| Я не займався і не збираюся, та взагалі цікаво!!!
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
kot2000 | Дата: Четвер, 08.01.2009, 21:38 | Повідомлення # 5 |
Не дуже активний
| Quote (Samoswal) kot2000, а ти займаєшся паркуром? Взагалі-то ні, але дуже хотілося б.Це дійсно класно. .
Повідомлення відредагував kot2000 - Четвер, 08.01.2009, 21:40 |
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Четвер, 08.01.2009, 21:40 | Повідомлення # 6 |
Досвідчений
| kot2000, якщо подобається - займайся!!
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
kot2000 | Дата: Четвер, 08.01.2009, 21:44 | Повідомлення # 7 |
Не дуже активний
| Withmaster-13 батьки не дозволяють
|
|
| |
ДЕВЧОНКА | Дата: Четвер, 08.01.2009, 21:47 | Повідомлення # 8 |
Бувалий
| Вперше про паркур я почула років так 2-3 назад.Це дуже цікавий вид спорту,але і не менш небезпечний.До речі серед нас є люди,які спроможні долати міські перешкоди за допомогою свого тіла(тобто паркуром)??
Есть два основных способа обрести своё место в жизни: либо занять твёрдую позицию, либо принять неудобную позу
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Четвер, 08.01.2009, 21:48 | Повідомлення # 9 |
Досвідчений
| Якби моя сім'я знала, що я в 13 років займаюся магією то моя бабуся мене на дурочку здала б. і це мені не заважало. З паркуром важче, але хочаб чучуть спробувати монно)))))))))) Тільки обережно))))))))
|
|
| |
kot2000 | Дата: Четвер, 08.01.2009, 21:55 | Повідомлення # 10 |
Не дуже активний
| Так,паркур - це дуже цікавий вид (можна так сказати)спорту. Я теж хочу ним займатись,але дуже небезпечно.Також мені відомо,що в Києві збиралися трейсери всієї України, а може і за її межами.Люди,які займаються паркуром-це люди,які і дня не можуть прожити без екстріму. Мені дуже б хотілося мати їхній спосіб життя.
|
|
| |
ДЕВЧОНКА | Дата: Четвер, 08.01.2009, 21:55 | Повідомлення # 11 |
Бувалий
| Quote (Withmaster-13) З паркуром важче, але хочаб чучуть спробувати монно)))))))))) Я тебе дуже прошу:експериментуй-тільки не вбийся!!!
Есть два основных способа обрести своё место в жизни: либо занять твёрдую позицию, либо принять неудобную позу
|
|
| |
kot2000 | Дата: Четвер, 08.01.2009, 21:56 | Повідомлення # 12 |
Не дуже активний
| Withmaster-13 я з тобою згодна,але паркур -це (можна сказати)магія руху
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Четвер, 08.01.2009, 21:58 | Повідомлення # 13 |
Досвідчений
| Quote (ДЕВЧОНКА) Я тебе дуже прошу:експериментуй-тільки не вбийся!!! То-то, і я про те!!!
|
|
| |
ДЕВЧОНКА | Дата: Четвер, 08.01.2009, 21:58 | Повідомлення # 14 |
Бувалий
| Quote (kot2000) паркур -це (можна сказати)магія руху Гарно сказано
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Четвер, 08.01.2009, 22:00 | Повідомлення # 15 |
Досвідчений
| Quote (kot2000) Withmaster-13 я з тобою згодна,але паркур -це (можна сказати)магія руху Згоден
|
|
| |