Хто слуха яку музику???
|
|
|
|
ArteS | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 11:03 | Повідомлення # 61 |
Не дуже активний
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Quote (PePeL-soN) розумієш, Реп - це музика чорних, тобто негрів....Це що виходить, всімолодики які слухають реп нігери??!! То що расист???
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 11:43 | Повідомлення # 62 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (ArteS) То що расист??? А я що, щось казав за расизм???
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
ArteS | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 12:34 | Повідомлення # 63 |
Не дуже активний
| Слово НІГЕРИ, це вже признак расизма
|
|
| |
Ярік | Дата: Середа, 06.08.2008, 11:35 | Повідомлення # 64 |
Новачок
Репутація: 14
| Quote (ArteS) Слово НІГЕРИ, це вже признак расизма Ну чому ж, "НІГРА" - з латині це "ЧОРНИЙ", а тих людей, про яких ви говорите, я б білими не назвав))))
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 07.08.2008, 00:01 | Повідомлення # 65 |
Досвідчений
Репутація: 28
| ось я ради жарту зробив флешовський відеокліп гурту, в якому зараз граю. Оцініть мої старання http://psevdonimb.pochta.ru/pits.html або http://psevdonimb.pochta.ru/pits.swf
Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Четвер, 07.08.2008, 00:04 |
|
| |
Джинн | Дата: Четвер, 07.08.2008, 00:23 | Повідомлення # 66 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| нейде кліп йо-ма-йо
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 07.08.2008, 01:08 | Повідомлення # 67 |
Досвідчений
| дивно... Має йти. Ссилка вірна. Або в експлорері виставлені параметри високої безпеки, або немає в системі підтримки флеш.
|
|
| |
|
Admin | Дата: Четвер, 07.08.2008, 17:00 | Повідомлення # 69 |
Батька сайту
| Quote (Ярік) Ну чому ж, "НІГРА" - з латині це "ЧОРНИЙ", а тих людей, про яких ви говорите, я б білими не назвав)))) На англійській негр пишеться як "niger", читається як НАЙГЕР. За часів расистських вибухів в Америці ненависники негрів почали спеціально вимовляти це слово не так як воно вимовляється , а так як пишеться - НІГЕР, на що представники чорношкірих ображалися і відтоді почали сприймати це як образу. А по суті це майже те саме що на нас сказати УкрОїнці. Нічого дуже страшного, але "абідна". Що до РЕПу, то можу сказати, що початки цього стилю, саме ті пісні які співали негри століття назад, якраз дуже були доволі гарні, і в цих піснях співалося про нещасну долю негра-батрака. Їх співали в період праці, наприклад, в полі. Щось типу нашої пісні "Ех, ухнєм!". А от ті чорношкірі, які вже мають свободу тепер, із цього стилю перетворили в просто набір понтів, тобто суть стилю РЕП кардинально змінили, і, імхо, далеко не в найкращу сторону...
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Ярік | Дата: Четвер, 07.08.2008, 18:12 | Повідомлення # 70 |
Новачок
Репутація: 14
| Quote (PsevdoNimB) ось я ради жарту зробив флешовський відеокліп гурту, в якому зараз граю. Оцініть мої старання Бл-і-і-і-н!!!!!! І в мене не й де
|
|
| |
ArteS | Дата: Четвер, 07.08.2008, 20:28 | Повідомлення # 71 |
Не дуже активний
| Quote (Admin) На англійській негр пишеться як "niger", читається як НАЙГЕР. За часів расистських вибухів в Америці ненависники негрів почали спеціально вимовляти це слово не так як воно вимовляється , а так як пишеться - НІГЕР, на що представники чорношкірих ображалися і відтоді почали сприймати це як образу. А по суті це майже те саме що на нас сказати УкрОїнці. Нічого дуже страшного, але "абідна". Що до РЕПу, то можу сказати, що початки цього стилю, саме ті пісні які співали негри століття назад, якраз дуже були доволі гарні, і в цих піснях співалося про нещасну долю негра-батрака. Їх співали в період праці, наприклад, в полі. Щось типу нашої пісні "Ех, ухнєм!". А от ті чорношкірі, які вже мають свободу тепер, із цього стилю перетворили в просто набір понтів, тобто суть стилю РЕП кардинально змінили, і, імхо, далеко не в найкращу сторону... Дякую за урок історії.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 08.08.2008, 00:18 | Повідомлення # 72 |
Досвідчений
| Quote (Ярік) Бл-і-і-і-н!!!!!! І в мене не й де Я помітив, що не йде тільки в кобеляцьких користувачів інтернету. Я так підозрюю, що це укртелеком такий. В решти людей проблем немає з доступом
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 08.08.2008, 07:47 | Повідомлення # 73 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (PsevdoNimB) В решти людей проблем немає з доступом В мене проблем нема))))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Вівторок, 12.08.2008, 17:31 | Повідомлення # 74 |
Досвідчений
| Раз кліп в Кобеляках не видно, то скину ссилку на музичку, яку зараз граємо. Цікаво почути відгуки. http://www.jabberheadsband.com/ і ще раз ссилка на кліп з поправкою http://www.psevdonimb.pochta.ru/pits.html
|
|
| |
Джинн | Дата: Вівторок, 12.08.2008, 18:45 | Повідомлення # 75 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Репутація: 19
| чесно?
трах-ті-бі-дох
|
|