Хто слуха яку музику???
|
|
|
|
Дмитро | Дата: Вівторок, 12.08.2008, 21:40 | Повідомлення # 76 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 9
Статус: Offline
| Группа: Смысловые Галлюцинациии Cингл «Гудбай, Микки Маус!» Год:2008 Жанр:Поп-рок Качество 320 кб/сек. Обьем:36 МБ. Предваряя выпуск своего нового альбома, группа «Смысловые галлюцинации» предлагает вниманию слушателей макси-сингл «Гудбай, Микки Маус!», куда вошли несколько песен из будущего альбома и эксклюзивный трек, который можно будет услышать только на этом диске. Название самого альбома пока сохраняется в тайне, дабы у весьма предприимчивых «пиратов» не появилось соблазна выпустить очередной «бэст» под новым названием, как это уже бывало неоднократно. (Последний пример - псевдо-альбом «Деньги на ветер», где собраны песни со всех альбомов плюс «Деньги на ветер», записанная с радио). Название нового альбома не будет пересекаться с названием сингла. Трек лист: 1.Гуд-бай,Микки Маус! 2.Настоящие герои 3.Самолеты 4.Сердца и моторы(Artego Remix) Обов'язково качати!
Если Ваш друг верен Вам не взирая на обстоятельства то ставлю 100 против одного что это Ваша собака.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 14.08.2008, 00:57 | Повідомлення # 77 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Остання спроба http://narod.ru/disk/2004794000/pits.swf.html
|
|
| |
|
Джинн | Дата: Четвер, 14.08.2008, 08:52 | Повідомлення # 79 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| PsevdoNimB, скільки часу в тебе забрало такий кліпец заварити?
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 14.08.2008, 14:51 | Повідомлення # 80 |
Досвідчений
| Quote (Джинн) скільки часу в тебе забрало такий кліпец заварити? та довгенько... чистого часу тижня три пішло, але деякі наробки флеш-символів я зробив ще раніше
|
|
| |
Джинн | Дата: Четвер, 14.08.2008, 15:10 | Повідомлення # 81 |
| ДУЖЕ даже непогано. Молодець!
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 14.08.2008, 23:24 | Повідомлення # 82 |
Досвідчений
| Quote (Джинн) ДУЖЕ даже непогано. Молодець! Дякую, друже, я старався.... вірніше, робив з задоволенням. Але то була пародія-стьоб. Наступна робота буде вже більш серйозна, але й часу вона займе достатньо.. До речі, вже почав робити наступний кліп.
|
|
| |
Джинн | Дата: Пятниця, 15.08.2008, 07:46 | Повідомлення # 83 |
| Що до музики то я свою думку краще по тел. або при зустрічі висловив би. Якщо тобі дійсно цікаво чути сторонню думку. А в загальному +
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
An | Дата: Понеділок, 01.09.2008, 03:06 | Повідомлення # 84 |
Новачок
Репутація: 1
| PsevdoNimB! Прослухав JabberHeads - "Stories Collection" (2008). Робота цікава, і, гадаю, приверне увагу багатьох (судячи із відгуків у мережі - ВЖЕ привернула). На мій погляд, деякі речі (About Walls, The Kite, Happiness) завдяки яскравому жіночому вокалу нагадують звучання Shocking Blue (Shocking You, Never Marry A Railroad Man..) тільки більш сучасно і "кольорово". Дещо по-іншому і більш вдало звучать Once in Cafe, Made in Rain, Kali, Pa Pa Ra Pa Pa - збалансованість глибини голосу і музики дає можливість оцінити і те і інше. Цікава ваша версія I Put a Spall on You (думаю, Хокінс, Creedenc'и, і не тільки вони, ображатися не будуть).Менш вдалими, на мій погляд, вийшли Pie in The Sky та Falling Angels (щодо ангелів, то я за схожістю назви віддав би перевагу Falling Angel від King Crimson ,- не збираюся вас порівнювати, просто після I Put a Spall on You чому б не замахнутися і глибше, ви команда молода, від вас всього можна чекати.. ). І взагалі, мені дуже приємно, що ти, товариш PsevdoNimB, продовжуєш розвиватися у такому напрямку. Останній раз ми бачилися ще за часів "Алькора". Тепер відчутно, що часу ти даремно не гаяв.
Повідомлення відредагував An - Понеділок, 01.09.2008, 03:08 |
|
| |
Tatyano4ka | Дата: Понеділок, 01.09.2008, 21:03 | Повідомлення # 85 |
Бувалий
| слушаю музычку по настроению...Реп,попса,медлячки,иногда шансон))
Самое большое щастье в жизни - уверенность в том, что тебя любят!!!
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Понеділок, 01.09.2008, 23:41 | Повідомлення # 86 |
Досвідчений
| An, дякую за такий продвинутий відгук Але гітарист гурту Констянтин Кондрашин - засновник гурту (екс-гітарист гурту "Вій") не дуже любить, коли нашу музичку порівнюють з Shocking Blue чи іншими. Взагалі він намагається слідкувати за тим, щоб ні на кого не бути схожим. Але ж зрозуміло, що зараз це майже не можливо. Тим паче, що не Ви перший порівнюєте з Shocking Blue, отже мабуть таки це не випадково
|
|
| |
gika4 | Дата: Пятниця, 10.10.2008, 06:15 | Повідомлення # 87 |
Новачок
Репутація: 6
| ДЛя мну, рэперы эта падонки....в ваших песнях нету смысла, такое чуство, вроде их пишет криведко в психушке....это не модно...вы все носитесь в одинаковых обносках, купленых в подземке...и считаете что это"РУЛЕЗ"(ужасное слово), бросайте это дело, лучше в класику удартесь....я лично слушаю альтернативу(2,5года), и меня она вдохновляет любить, жить и чувствовать. Мой голос - ROCK
|
|
| |
Tatyano4ka | Дата: Середа, 29.10.2008, 19:04 | Повідомлення # 88 |
Бувалий
| gika4, незнаю может ты и чем-то и прав. Но, мне реп нравиться частично..как только я начала слушать, мне тоже не понравилась особенно Клас 1. Но позже мне приглянулся Гуф и Стим. Слушаю их песенки и сейчас. Но не все, очень не люблю песенки с матами или гона друг на друга, щитаю этим вы ничего недокажите...
Самое большое щастье в жизни - уверенность в том, что тебя любят!!!
|
|
| |
Шепіт | Дата: Середа, 29.10.2008, 19:29 | Повідомлення # 89 |
Досвідчений
Репутація: 18
| gika4, Бльооо, реп просо терпіти неможу, але неосуджую інших за те що вони слухають це їх вибір ПиСи:Знаєш немає значення в чому вони одягнені. Так і кожного можна посміятися, повір.( Приклади не буду наводити, не люблю ображати інших)
Господи, сколько уже не сделано! A сколько еще предстоит не сделать...)))
|
|
| |
АнгеляткО | Дата: Середа, 29.10.2008, 21:48 | Повідомлення # 90 |
Досвідчений
Репутація: 11
| Я люблю легкий рок)його завжди в кайф слухати.ЛЮБЛЮ групу 3DoorsDown
Мы не полетим на Марс. Мы поднимимся туда на лифте=)
|
|
| |