Стаття в газеті "Колос" . .
| |
B@SSMAN | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 09:36 | Повідомлення # 16 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 11
Статус: Offline
| Quote (Samoswal) І вважаю "на вкус и цвет дрезей нет" Згоден, але скажи це автору статті
. .или что-то случилось, или одно из двух. .
|
|
| |
sashko | Дата: Вівторок, 15.01.2008, 16:29 | Повідомлення # 17 |
Досвідчений
Репутація: 8
| Я опускаю коментарі стосовно правдивості данних про історію року. Та почну з ось чого: Тільки прохання по кущах не ховатися. На питання чекаю адекватні відповіді. Quote та давно зламаний міф про те, що рок музика згубно впливає на рослини . Будь-ласка більш детальніше: де, ким і як зламано цей міф Quote Існують десятки, сотні християнських рок-груп!. Поки що я не чипаю суть слів авторки статті, а звертаюсь до вас Grey: Поясніть мені будь-ласка що ви хотіли сказати навівши цю статистику? Quote У будь-якого предмету як мінімум 2 сторони: темна і світла. І ось цю думку, будь-ласка більш детальніше розтлумачте для мене.
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
KoNiC | Дата: Вівторок, 15.01.2008, 20:50 | Повідомлення # 18 |
Новачок
Репутація: 3
| PePeL-soN Я б запропонував почитати статью з вікі
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 15.01.2008, 21:08 | Повідомлення # 19 |
Лікар
Репутація: 15
| sashko, для Вас рядки із статті: 1. "...рок-музика у своєму принципі дисгармонійна, а отже, антиприродня. Це сковеркана музична форма." 2. "...стилі рок-музики принципово не годяться для правильного естетичного виховання..." 3. "Рок-музика, звичайно, шкідлива для психіки людини, яка є втіленням душі." А тепер мої слова: "Існують десятки християнських рок-груп" спробуйте осмислити у ключі вищевказаних фраз. Що получається?Добавлено (15.01.2008, 21:08) --------------------------------------------- KoNiC, а чому б не почитати матеріали Пленумів ЦК ВЛКСМ 80-х років? Там такі "перли" про рок-музику?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
sashko | Дата: Середа, 16.01.2008, 10:02 | Повідомлення # 20 |
Досвідчений
| Грей, статтю я читав і свою думку по ній вискажу пізніше, якщо буде воля Божа. Дайте конкретну відповідь на моє запитання! У мене є певне тлумачення ваших реплік та я не впевнений, що повністю вірно зрозумів зміст який ви в них вкладали! Для об'єктивного висвітлення теми прошу дати відповіді на мій запит! Можна и в ЛС!
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Середа, 16.01.2008, 10:02 |
|
| |
B@SSMAN | Дата: Середа, 16.01.2008, 11:14 | Повідомлення # 21 |
Досвідчений
Репутація: 11
| sashko, в тернеті адресу не скажу, бо було це давно (років зо два бродив). А ще по телевізору передача була - руйнівники міфів. Там вони ставили експеримент - в теплицях розвішували акустику та крутили в кожній теплиці різну музику, в тому числі й хард. Результат виявився одинаковим. А такий же експеримент ставили на бобах (в горшках і на підвіконні) - там де грав хард, боби були навіть більші.
. .или что-то случилось, или одно из двух. .
|
|
| |
KoNiC | Дата: Середа, 16.01.2008, 12:03 | Повідомлення # 22 |
Новачок
| 2Grey Якщо є де почитати, то з задоволенням. Не поділитись чтивом?
|
|
| |
sashko | Дата: Середа, 16.01.2008, 12:36 | Повідомлення # 23 |
Досвідчений
| Quote sashko, в тернеті адресу не скажу, бо було це давно (років зо два бродив). А ще по телевізору передача була - руйнівники міфів. Там вони ставили експеримент - в теплицях розвішували акустику та крутили в кожній теплиці різну музику, в тому числі й хард. Результат виявився одинаковим. А такий же експеримент ставили на бобах (в горшках і на підвіконні) - там де грав хард, боби були навіть більші. B@SSMAN, ось послухайте цю аргуменатцію в моєму виконанні: B@SSMAN, в тернеті адресу не скажу, бо було це давно (років зо два бродив). А ще по телевізору передача була - руйнівники міфів. Там вони ставили експеримент - в теплицях розвішували акустику та крутили в кожній теплиці різну музику, в тому числі й хард. Результат виявився дуже цікавим. В тій теплиці де ставили хард, рослини пригнічувались у розвитку. Спостерігалось навіть підвищення випадків захворювань рослин в тій теплиці де ставили рок-музику. Такий же експеримент ставили на бобах (в горшках і на підвіконні) - там де грала класична музика, боби були навіть більші. Як по вашому, хто з нас більш аргументовано виглядає? А якби ви прочитали тільки мою редакцію, вона для вас звучала б переконливо?
Повідомлення відредагував sashko - Середа, 16.01.2008, 12:49 |
|
| |
Grey | Дата: Середа, 16.01.2008, 15:17 | Повідомлення # 24 |
Лікар
|
|
|
| |
sashko | Дата: Середа, 16.01.2008, 17:20 | Повідомлення # 25 |
Досвідчений
| Питання по суті статті з Колосу. KoNiC виклав статтю з вікі про рок-музику. Там є такі знаменні речення: Отличительная черта классической рок-музыки — неизменный ритм, поддерживаемый ритм-секцией. Однако уже начиная с 60-х годов ряд направлений рока использует композиции с усложёнными структурами и ритмами. Прохання до людей з музичною освітою (не нижче музичного коледжу, училища) дати таку відповідь: Який саме ритм притаманний рок музиці? Чим він відрізняється від ритмів інших муз. напрямків (класики, поп, інших)?
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Середа, 16.01.2008, 18:06 | Повідомлення # 26 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Тааааааааааак ))))) почитав...... Веселий який розділ! )) Треба все трохи спростити Ви мені можете не повірити, але, наприклад, рослини дуже слабо розбираються в музичній стилістиці )) ледве-ледве відрізняють фанк від прогресиву )))) Насправді на рослини і на всю решту впливає ніякий не стиль музики, а особливості її вібрації. Хвильовий вплив - це річ уже неоспорима. Різні частоти звичайно ж порізному впливають на природу, як і їх потужність. Тобто саму "святу" і невинну музичку можна легко перетворити на руйнівну силу за допомогою потужних вібрацій та підсилення окремої групи частот. Розмови про рок-музику можна порівняти з розмовами, наприклад, про шапки. Вони ж які завгодно бувають! Так і рок-музика може переплітатися з любою стилістикою, напрямком, мати будь-які відтінки, частоти і вібрації. Наприклад рок-музика Бориса Гребенщикова - це майже благозвучні мантри! Зовсім іншою справою є те, що в рок-музиці часто зустрічаються агресивні вібрації. Саме агресивні вібрації звукових хвиль впливають на воду, з якої складається все живе оточення. А ці вібрації можуть бути в любій музиці. Так що можете залишити РОК в спокої. Рок-музика - це взагалі-то філософський музичний напрямок, де музиканти намагаються не тупо заробити гроші (хоча і не без цього - їсти треба всім) на комерційній хвилі, а щось донести до слухача... частку своєї душі, своїх відкриттів. А от попса здебільшого - це просто метод заробляння грошей на непідготовленому натовпі. Про яку там душу мова, коли зі сцени лунає брехня, починаючи із гламурних текстів, закінчуючи "фанерою" (не живим виконанням музики). Але я навіть попсу не осуджую, раз Бог допускає її існування А рок-музика - це відвертість, це - правда, яка вона не є. Хоча ж звичайно в кожній сім'ї не без урода)) Все буває.
|
|
| |
sashko | Дата: Середа, 16.01.2008, 19:07 | Повідомлення # 27 |
Досвідчений
| Дякую, ПсевдоНімБе, інформацію про вплив особливостей музичних вібрацій на живе. Здається, починаємо підходити до суті теми. Чекаю відповіді на свої запитання!
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 16.01.2008, 19:50 | Повідомлення # 28 |
Лікар
| PsevdoNimB, дозвольте Вас трохи доповнити. Друга частина впливу рок-культури - тексти композицій. "В начале было Слово..." Иоанна 1:1 Прочитайте текст і Ви відразу побачите Добро чи Зло несе дана течія культури.
|
|
| |
KoNiC | Дата: Середа, 16.01.2008, 20:11 | Повідомлення # 29 |
Новачок
| 2Grey. Дуже вдячний. Чомусь іншого не чекав
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 17.01.2008, 08:45 | Повідомлення # 30 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (PsevdoNimB) А от попса здебільшого - це просто метод заробляння грошей на непідготовленому натовпі. Про яку там душу мова, коли зі сцени лунає брехня, починаючи із гламурних текстів, закінчуючи "фанерою" (не живим виконанням музики). +1...Підтримую цілком..
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
|