ДЛЯ ТИХ ХТО ЗАЙШОВ НА ФОРУМ НЕ ВПЕРШЕ І НЕ ВОСТАННЄ
|
|
Нереклама | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 21:58 | Повідомлення # 1 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
Статус: Offline
| Ми вже тим чи іншим чином уявляємо один одного, так як спілкуємось деякий час. Тобто створюємо свій маленький новий світ, можливо навіть колись зустрінемось. Одже: Опишіть двома - трьома словами того, хто писав в цій темі перед вами.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 22:51 | Повідомлення # 2 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 16
| не перший день тут, тому почну: невисока блондинка, років так 23-25, середньої довжини волосся, бухалтер або щось схоже, збирається потанцювати на дискотеці після 15 січня, вірить в справжнє кохання, любить готувати і читати поезію, ототожнює свій стан душі з чимось таким (ух!..) студентка, має інтернет вдома, про секс втрьох не мріє, Кобеляки любить, майже кожень день проходить через так званий "круг"..... Хух, аж втомилась.............. Але я її насправді не знаю (поки що), а оскільки відкрито нову тему - залюбки почитаю про себе...
|
|
| |
Grey | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 23:50 | Повідомлення # 3 |
Лікар
Репутація: 15
| ОКСАНА
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
Повідомлення відредагував Grey - Пятниця, 21.12.2007, 23:52 |
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 23.12.2007, 23:17 | Повідомлення # 4 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Grey Розумний, ерудований, досвідчений чоловік років сорок. Певно, про таких, як він, можна сказати "примерный семьянин". Знаємо, що він медик. Часто оригінальність мислення Грея не сприймається оточуючими, але це додає йому лише якоїсь загадковості. Можна сказати, це його "родзинка". Я, чесно кажучи, симпатизую йому. І думаю, часто Грей лиш хоче здаватись суворішим, чим він є насправді. А в житті це доволі приємна і добродушна людина. Звісно, це моя суб"єктивна точка зору.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 24.12.2007, 19:24 | Повідомлення # 5 |
Професіонал
Репутація: 18
| Єва....чудова дівчина,а головне така відзивчива.Буду не багатословной,але впевнина,що написала мінімум,що можна сказати про Єву)))
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
|
SEKSI | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 23:25 | Повідомлення # 7 |
Досвідчений
Репутація: 18
| PePeL-soN Юний хлопець, напевно, студент. .Рокер. Спокійний, відзивчивий. З розмови видно, що житель Кобеляцького району, а не міста.
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
007 | Дата: Середа, 26.12.2007, 21:59 | Повідомлення # 8 |
Новачок
Репутація: 5
| Фиби хороша дівчина,висока,любе випити та полазити п'яною по дискотеці!!!Вобщем норма!!!Ань не обижайсь!!
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 27.12.2007, 08:39 | Повідомлення # 9 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (SEKSI) Ти це серйозно? 12 березня? Ну так))Звичайно)) Будем вмістІ відмічати нашІ свЯта))) 007, пиШи по темі, про SEKSI....
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Нереклама | Дата: Четвер, 27.12.2007, 21:24 | Повідомлення # 10 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Ну ось - відійшли від теми, а так все гарно починалось
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Оксана | Дата: Четвер, 27.12.2007, 22:03 | Повідомлення # 11 |
Досвідчений
| Щоб повернутись до теми, а також отримати "свіжі" картинки про себе, додам: Quote (Оксана) Нереклама:невисока блондинка, років так 23-25, середньої довжини волосся, бухалтер або щось схоже, збирається потанцювати на дискотеці після 15 січня, вірить в справжнє кохання, любить готувати і читати поезію, ототожнює свій стан душі з чимось таким (ух!..) студентка, має інтернет вдома, про секс втрьох не мріє, Кобеляки любить, майже кожень день проходить через так званий "круг"..... Десь один тиждень на рік працює снігуркою Причому в стосунках з Дідами Морозами доводить що дружба між чоловіком та жінкою таки існує!! Бо (в іншому разі) в ліжко з Дідом Морозом... ооо дужжже пікантно (треба підкинути Муравці ідейку)
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 27.12.2007, 23:31 | Повідомлення # 12 |
Лікар
| Оксано, персонально тільки для Вас шукав листівку до Нового Року:
Повідомлення відредагував Grey - Четвер, 27.12.2007, 23:35 |
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 28.12.2007, 07:44 | Повідомлення # 13 |
Досвідчений
| Grey, Якщо це вітальна листівка - перенесіть в іншу тему, наприклад "Новий рік вже скоро" Якщо це мій образ, який виникає у Вашій уяві, то вона (Ваша фантазія) мене дивує і бентежить. То жінка - вамп, то сіра мишка.. Я Вам явно не байдужа, під білим халатом чорти водяться Quote (Grey) персонально тільки для Вас шукав листівку до Нового Року: Дякую і сподіваюсь, що ретельні пошуки не нашкодили Вашому чергуванню
|
|
| |
perekos | Дата: Пятниця, 28.12.2007, 12:05 | Повідомлення # 14 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Оксана, Ну мишка там явно не сіренька і явно продвинута І вроді в галерею ти колись свої фотки закидала, та що кожен бажаючий може не тільки уявити, а й перевірити правильність своїх уявлень.
|
|
| |
Grey | Дата: Пятниця, 28.12.2007, 15:56 | Повідомлення # 15 |
Лікар
| Оксано, було одне банальне бажання - посмішити Вас перед Новим Роком! Вибачте, якщо не сподобалося.
|
|
| |