ОРГАЗМ
|
|
SEKSI | Дата: Вівторок, 09.09.2008, 17:47 | Повідомлення # 121 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Шепіт, тоді я мабуть-таки отримую той міфічний оргазм! Дякую, що допомогла!
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Шепіт | Дата: Середа, 10.09.2008, 14:44 | Повідомлення # 122 |
Досвідчений
| Quote (SEKSI) тоді я мабуть-таки отримую той міфічний оргазм! Якщо це дійсно так то я тебе поздоровляю, бо це є дуже важливо в нашому житті і здоров"ї жінки)
Господи, сколько уже не сделано! A сколько еще предстоит не сделать...)))
|
|
| |
Admin | Дата: Четвер, 11.09.2008, 09:58 | Повідомлення # 123 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (paliy) А ще краще - відчути на собі цей самий оргазм !!! Палій нам не дано :) Quote (SEKSI) Та аби ж зрозуміти, чи це ТОЙ САМИЙ ОРГАЗМ! %) Наскільки я міг бачити дану інформація в інтернеті, то по коротко - оргазм - це дуже короткочасне (10-20 секунд), але дуже приємне відчуття. Ще можна визначити по тому, що найдовший оргазм відбувався до 83 секунди. А взагалі (вік живи - вік учись), найдовший оргазм у.... свині! До 30 хвилин може продовжуватися... І визначав же хтось, заміряв, сидячи біля свинок
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 11.09.2008, 11:39 | Повідомлення # 124 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Admin) Палій нам не дано Ну ти, батька, таке кажеш - нам не дано ! Дано, всім, і жінкам, і чоловікам, дано . Просто не всі його відчувають . А за свинок - цікаво .
Сім-сім
|
|
| |
Шепіт | Дата: Четвер, 11.09.2008, 16:29 | Повідомлення # 125 |
Досвідчений
| Quote (Admin) Палій нам не дано :) Вам не дано - оце сказав Чоловік заводится скоріше , а ніж жінка і задоволення у них від цього процесу здебільшого сильніші отож і оргазм вони повинні отримувати частіше)
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 11.09.2008, 17:24 | Повідомлення # 126 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Шепіт) Вам не дано - оце сказав Чоловік заводится скоріше , а ніж жінка і задоволення у них від цього процесу здебільшого сильніші отож і оргазм вони повинні отримувати частіше) Quote (Admin) Палій нам не дано Якраз чоловікам і дано. А от жінкам на жаль, не всім.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Шепіт | Дата: Четвер, 11.09.2008, 17:34 | Повідомлення # 127 |
Досвідчений
| EVA, пооовністю згодна
|
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 13.09.2008, 22:59 | Повідомлення # 128 |
Досвідчений
| EVA, стовідсодкова правда! Шепіт, до речі, як ти вважаєш, кількасекундні вспишки задоволення під час сексу - це і є оргазм? У мене тіло німіє кілька разів під час занять сексом. Невже я кілька різів можу отримувати оргазм?
|
|
| |
Шепіт | Дата: Неділя, 14.09.2008, 11:24 | Повідомлення # 129 |
Досвідчений
| SEKSI, Звичайно можеш То і є оргазм
|
|
| |
Sensey | Дата: Середа, 01.10.2008, 17:54 | Повідомлення # 130 |
Новачок
Репутація: 9
| Я наприклад стараюсь зробити все для того щоб моя дівчина була задоволена на всі 100%,буде не справедливо якщо я буду задоволений а моя партнерша ні
Тихіше їдеш, нікому не винен
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 03.10.2008, 21:46 | Повідомлення # 131 |
Професіонал
| Та хіба то мужик, який першим кінчає ?! Винятками можуть бути лише ті випадки, коли жінка фізіологічно не може першою отримати оргазм .
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 03.10.2008, 22:52 | Повідомлення # 132 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Та хіба то мужик, який першим кінчає ?! Винятками можуть бути лише ті випадки, коли жінка фізіологічно не може першою отримати оргазм paliy, а мій коханий говрить: "А що я зроблю, якщо ти не кінчаєш?!" Все... Після таких слів я в ауті(( Кінчає завжди він першим.
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 04.10.2008, 18:05 | Повідомлення # 133 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, а мій коханий говрить: "А що я зроблю, якщо ти не кінчаєш?!" До такої ситуації в мене коментарів немає . Але є варіанти проблеми: або він швидко кінчає (а треба активної стадії не менше 30-40 хв.), або ти не можеш кінчити з фізіологічних причин, або ти сама не знаєш (не відчуваєш), коли кінчаєш .
Сім-сім
|
|
| |
Шепіт | Дата: Неділя, 05.10.2008, 13:53 | Повідомлення # 134 |
Досвідчений
| Quote (paliy) До такої ситуації в мене коментарів немає . Але є варіанти проблеми: або він швидко кінчає (а треба активної стадії не менше 30-40 хв.), або ти не можеш кінчити з фізіологічних причин, або ти сама не знаєш (не відчуваєш), коли кінчаєш або ж чоловік навіть ненамагається щось зробити щоб жінка отримала задоволення
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 06.10.2008, 08:19 | Повідомлення # 135 |
Професіонал
| Quote (Шепіт) або ж чоловік навіть ненамагається щось зробити щоб жінка отримала задоволення Теж варіант . А взагалі, багато чоловіків лінивих у ліжку .
Сім-сім
|
|
| |