ОРГАЗМ
|
|
SEKSI | Дата: Субота, 29.03.2008, 14:11 | Повідомлення # 91 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Quote (Heartless) Цікаво, SEKSI, а твій коханий знає, що ти обговорюєшь ваші з ним інтимні стосунки привселюдно? Heartless, ні, він не знає. Але від того, що я мовчатиму, моя проблема не зникне, чи не так?
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 29.03.2008, 16:23 | Повідомлення # 92 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (SEKSI) Скажи, ти вважаєш, що тривалість якось впливає на те, що я не можу отримати оргазм? Переконаний, що у твоєму випадку це так. Із свого скромного досвіду знаю, що є жінки, яким потрібно всього 5-10 хв, але дуже швидко. І одного оргазму за статевий акт їм цілком достатньо. Але більшій частині жінок для доведення до оргазму потрібно попередніх ласок 5-10 хв і самого акту не менше 30 хв. А після цього часто просять ще разок, і швиденько, доки розігріті.Quote (Heartless) Раніше могли й півгодини. Не зрозумів, ти що - бабуся?!! Тобі тільки 23!!! Які 5-10 хв?!
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 29.03.2008, 16:44 | Повідомлення # 93 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Не зрозумів, ти що - бабуся?!! Тобі тільки 23!!! Які 5-10 хв?! paliy, отож!!!
|
|
| |
premium | Дата: Субота, 29.03.2008, 17:14 | Повідомлення # 94 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (SEKSI) тривалість якось впливає на те, що я не можу отримати оргазм? мабуть впливає, спробуйте повільно і довго (годину і більше), ще можна спробувати зранку
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 29.03.2008, 17:35 | Повідомлення # 95 |
Професіонал
| Quote (premium) ще можна спробувати зранку Згоден. Зранку майже всі мужики "ОГО-ГО!!!". SEKSI, пробуй вранці, тільки звечора треба раніше лягати спати.
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 29.03.2008, 19:16 | Повідомлення # 96 |
Досвідчений
| paliy, premium, скажіть, а чи всі ваші жінки отримували оргазм від сексу з вами?
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 29.03.2008, 21:24 | Повідомлення # 97 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, premium, скажіть, а чи всі ваші жінки отримували оргазм від сексу з вами? Не всі .
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 30.03.2008, 18:36 | Повідомлення # 98 |
Досвідчений
| paliy, то може я відношусь до тих жінок, які не можуть отримувати оргазм?
|
|
| |
Heartless | Дата: Неділя, 30.03.2008, 18:39 | Повідомлення # 99 |
Досвідчений
| Quote (SEKSI) Heartless, ні, він не знає. Але від того, що я мовчатиму, моя проблема не зникне, чи не так? Так ваші проблеми з ним треба вирішувати)
... with the frozen heart and soul on fire...
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 30.03.2008, 18:42 | Повідомлення # 100 |
Досвідчений
| Quote (Heartless) Так ваші проблеми з ним треба вирішувати) Heartless, люба, але ж форум і створений з тією метою, щоб обговорювати тут певні питання і життєві проблеми. Чи не так? Тож завдяки ось такому форумістському спілкуванню можна знайти "свіже" рішення у стосунках, повір.
|
|
| |
Heartless | Дата: Неділя, 30.03.2008, 23:12 | Повідомлення # 101 |
Досвідчений
| Quote (SEKSI) Heartless, люба, але ж форум і створений з тією метою, щоб обговорювати тут певні питання і життєві проблеми. Згодна Але деякі проблеми на мій погляд настільки особисті, що я б їх не обговорювала. Завжди в таких ситуаціях ставлю себе на місце людини, яка має відношення до цього обговорення. Мені б наприклад було б ніяково... навіть образливо, якщо б моя кохана людина обговорювала на форумі наші справи у ліжку... Але звісно якщо твій коханий не проти, то чому б і ні. Можливо завдяки порадам ти вирішиш свою проблему
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 30.03.2008, 23:37 | Повідомлення # 102 |
Досвідчений
| Quote (Heartless) Але деякі проблеми на мій погляд настільки особисті, що я б їх не обговорювала. Heartless, тож і не обговорюй)) Quote (Heartless) Можливо завдяки порадам ти вирішиш свою проблему Вже починаю вирішувати. До того ж, завдяки розумним і вчасним порадам форумістів, з якими встигла подржутися за цей час і які стали моїми віртуальними друзями.
|
|
| |
Heartless | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 22:53 | Повідомлення # 103 |
Досвідчений
| Quote (SEKSI) Вже починаю вирішувати. До того ж, завдяки розумним і вчасним порадам форумістів, з якими встигла подржутися за цей час і які стали моїми віртуальними друзями. Друзі - це добре Здаюсь, переконала Успіху у вирішенні проблем)
|
|
| |
SEKSI | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 10:26 | Повідомлення # 104 |
Досвідчений
| Quote (Heartless) Друзі - це добре Здаюсь, переконала Успіху у вирішенні проблем) Heartless,
|
|
| |
Muravka | Дата: Середа, 09.04.2008, 12:04 | Повідомлення # 105 |
Бувалий
Репутація: 13
| Секс без оргазму для жінки це шкідливо кажуть. Не жартуй з цим SEKSI, тільк от чим шкідливий я незнаю і не дізнавалась бо мені це не загрожує. Бажаю SEKSI і тобі щоб це незагрожувало. УСПІХУ тобі
Я люблю людей.
|
|
| |