ОРГАЗМ
| |
TRIADA | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 14:07 | Повідомлення # 61 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 5
Статус: Offline
| да, SEKSI, проблемка у тебя! моя подруга 2 года встречалась с мальчиком, безумно его любила, но не получала желаемого удовольствия от секса! думала, что проблема с ней! и относилась к сексу, как к святой обязаности, но сменив партнера, она достигла желаемого оргазма! и теперь знает, что такое настоящий секс!!! дерзай!!!
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 20:29 | Повідомлення # 62 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (TRIADA) да, SEKSI, проблемка у тебя! моя подруга 2 года встречалась с мальчиком, безумно его любила, но не получала желаемого удовольствия от секса! думала, что проблема с ней! и относилась к сексу, как к святой обязаности, но сменив партнера, она достигла желаемого оргазма! и теперь знает, что такое настоящий секс!!! дерзай!!! TRIADA, просто очень сложно все в один момент изменить... Тем более, что нас с моим любимым очень многое связывает
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
TRIADA | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 20:58 | Повідомлення # 63 |
Новачок
| SEKSI, тогда пусть он стараеться! ты столько сама советов даешь! попробуйте всевозможные сексуальные игры, игрушки, меняйте позы! нужно просто найти к тебе правильный подход! я , например, первый раз испытала оргазм, когда меня взяли грубо(играли в изнасилование)! тебе же виднее, что тебе больше нравится, работайте в этом направлении! не стесняйся направлять своего партнера!я уверена, что он хочет доставить тебе удовольствие! Кстати, он знает о том, что ты не испытываешь с ним оргазм?
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 21:10 | Повідомлення # 64 |
Досвідчений
| Quote (TRIADA) Кстати, он знает о том, что ты не испытываешь с ним оргазм? Да, знает. Часто спрашивает после секса: и что на этот раз нет? Говорю, как есть - нет... Пробуем, стараемся. Quote (TRIADA) не стесняйся направлять своего партнера! пробую... но он иногда спешит, я не успеваю направить...
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Субота, 02.02.2008, 14:36 | Повідомлення # 65 |
Досвідчений
Репутація: 28
| SEKSI, один гітарист казав, що в нього з дружиною найгарячіший секс одразу після сварки ))) Звісно ж я не раджу вам ні з ким сваритися, але якщо буде нагода - не втрачайте момент
Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Субота, 02.02.2008, 14:39 |
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 02.02.2008, 23:11 | Повідомлення # 66 |
Досвідчений
| Quote (PsevdoNimB) SEKSI, один гітарист казав, що в нього з дружиною найгарячіший секс одразу після сварки ))) Звісно ж я не раджу вам ні з ким сваритися, але якщо буде нагода - не втрачайте момент Треба спробувати. Дякую, PsevdoNimB!
|
|
| |
Muravka | Дата: Субота, 02.02.2008, 23:39 | Повідомлення # 67 |
Бувалий
Репутація: 13
| Привіт, вкину і я свої 5 копійок. Незнаю як для кого, а для мене оргазм це реальність, ще й яка! Я навчилась отримувати його 8 років тому. Це супер. І з тих пір насолоджуюсь.
Я люблю людей.
Повідомлення відредагував Muravka - Субота, 02.02.2008, 23:52 |
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 03.02.2008, 19:45 | Повідомлення # 68 |
Досвідчений
| Quote (Muravka) Незнаю як для кого, а для мене оргазм це реальність, ще й яка! Я навчилась отримувати його 8 років тому. Muravka, це тобі тоді було 14 років?! Quote (Muravka) Це супер. І з тих пір насолоджуюсь. Розкажи, будь ласка про свої відчуття. Буду знати хоч до чого стемитись. Чекатиму з нетерпінням!
|
|
| |
Muravka | Дата: Неділя, 03.02.2008, 20:45 | Повідомлення # 69 |
Бувалий
| Quote (SEKSI) Розкажи, будь ласка про свої відчуття. Буду знати хоч до чого стемитись.Чекатиму з нетерпінням! Незнаю як розповісти це словами, але спробую. У мене це відбувається так ніби все моє тіло розчиняється в просторі, і в солодких конвульсіях, не відчуваючи нічого окрім задоволення, насолоджується найпрекраснішими, найсолодшими секундами. І потім "смачний" сон, це супер.
Я люблю людей.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 03.02.2008, 21:47 | Повідомлення # 70 |
Досвідчений
| Quote (Muravka) Незнаю як розповісти це словами, але спробую. У мене це відбувається так ніби все моє тіло розчиняється в просторі, і в солодких конвульсіях, не відчуваючи нічого окрім задоволення, насолоджується найпрекраснішими, найсолодшими секундами. І потім "смачний" сон, це супер. Muravka, оргазм зазвичай длиться кілька секунд?
|
|
| |
Muravka | Дата: Неділя, 03.02.2008, 22:00 | Повідомлення # 71 |
Бувалий
| Quote (SEKSI) Muravka, оргазм зазвичай длиться кілька секунд? Сама вершина насолоди, так кілька секунди (5-10), коли більше, коли менше, а точніше сказати неможу, не рахувала, і коли насолоджуєшся оргазмом, часу не відчуваєш, а насолода від сексу, це вже залежить від вас, на скільки вистачить сил.
Я люблю людей.
Повідомлення відредагував Muravka - Неділя, 03.02.2008, 22:51 |
|
| |
Іван | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 19:08 | Повідомлення # 72 |
Новачок
| Quote (SEKSI) пробую... но он иногда спешит, я не успеваю направить... Може, він всеж-таки, більше про себе думає? Поясни йому, що для чоловіка в сексі набагато вигідніше бути альтруїстом - коли лягаєш із жінкою заради свого задоволення, то, звісно, отримаєш бажане. Але коли в першу чергу піклуєшся про її відчуття, отримаєш вдесятеро, та й дівчині приємніше. Перевірено!
|
|
| |
Muravka | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 20:55 | Повідомлення # 73 |
Бувалий
| Quote (Іван) Може, він всеж-таки, більше про себе думає? Поясни йому, що для чоловіка в сексі набагато вигідніше бути альтруїстом - коли лягаєш із жінкою заради свого задоволення, то, звісно, отримаєш бажане. Але коли в першу чергу піклуєшся про її відчуття, отримаєш вдесятеро, та й дівчині приємніше. Теж так думаю.
Я люблю людей.
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 06.02.2008, 20:54 | Повідомлення # 74 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Привіт SEKSI! Як у тебе успіхи - отримала нарешті бажане задоволення?!
Сім-сім
|
|
| |
Скай | Дата: Субота, 01.03.2008, 16:26 | Повідомлення # 75 |
Новачок
Репутація: -3
| гггг) Я промовчу !
Я такий який я є ! )
|