ОРГАЗМ
|
|
perekos | Дата: Четвер, 10.01.2008, 15:37 | Повідомлення # 31 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 9
Статус: Offline
| Quote (SEKSI) paliy, Ти з мене насміхаєшся? Він відповів тобі зовсім серйозно. Так ти змошеж краще сама себе пізнати.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Четвер, 10.01.2008, 19:30 | Повідомлення # 32 |
Досвідчений
Репутація: 18
| perekos, premium, paliy! невже ви зговорились? Quote (perekos) Так ти змошеж краще сама себе пізнати. А для чого я повинна себе пізнавати? Може пізнавати якраз мене повинен мій партнер? Quote (premium) мастурбація і можливісь отримувати оргазм дуже тісно пов'язані Поясни, чому?
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 00:09 | Повідомлення # 33 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (SEKSI) paliy, Ти з мене насміхаєшся? Ну ти даєш!!! Я ж від щирого серця, а ти...
Сім-сім
|
|
| |
perekos | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 10:36 | Повідомлення # 34 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (SEKSI) А для чого я повинна себе пізнавати? Може пізнавати якраз мене повинен мій партнер? Але йому ж можна (і потрібно підказати)
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 12:39 | Повідомлення # 35 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Ну ти даєш!!! Я ж від щирого серця, а ти... Просто я здивувалася цій пораді, адже,чесно кажучи ніколи цим не займалася.
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 13:32 | Повідомлення # 36 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) Просто я здивувалася цій пораді, адже,чесно кажучи ніколи цим не займалася. У мене, слава Богу, сексу вистачає, але інколи і я цим балуюсь. Бо це ж класно...
Сім-сім
|
|
| |
premium | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 15:47 | Повідомлення # 37 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (SEKSI) Поясни, чому? проводилось дослідження серед жінок, яке виявило таку залежність
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 21:28 | Повідомлення # 38 |
Досвідчений
| Quote (paliy) мене, слава Богу, сексу вистачає, але інколи і я цим балуюсь. Бо це ж класно... paliy! Поясни, для чого цим займатися, якщо є постійний сексуальний партнер?
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 12.01.2008, 00:45 | Повідомлення # 39 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy! Поясни, для чого цим займатися, якщо є постійний сексуальний партнер? Знаєш, це для мене досить складне питання. Не можу відповісти однозначно. Та всеж припускаю, що навіть постійний сексуальний партнер і класна й майстерна мастурбація - це дещо різні впливи на організм, і кожен по своєму приємний. До того ж, мастурбацією можна гарно підготуватися до партнера, а інколи й "підправити" те, чого не вдалося з ним.
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 13.01.2008, 21:30 | Повідомлення # 40 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Знаєш, це для мене досить складне питання. Не можу відповісти однозначно. Та всеж припускаю, що навіть постійний сексуальний партнер і класна й майстерна мастурбація - це дещо різні впливи на організм, і кожен по своєму приємний. paliy, невже приємно доторкатися до себе в інтимних місцях самому? Адже набагато краще якщо це робитимуть руки партнера! Чи не так?
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 14.01.2008, 18:05 | Повідомлення # 41 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, невже приємно доторкатися до себе в інтимних місцях самому? Адже набагато краще якщо це робитимуть руки партнера! Чи не так? Звичайно. Але руки партнера не завжди такі вмілі, як би тобі того хотілося...А ще є питання і до витривалості й терпіння партнера. Правда?!
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Понеділок, 14.01.2008, 21:30 | Повідомлення # 42 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Але руки партнера не завжди такі вмілі, як би тобі того хотілося... Значить, треба свого партнера вчить, як правильно і як хочеться. Я спробувала твоєї поради, але того задоволення на яке очікувала, не отримала від своїх рук. Мій партнер робить це набагато краще. Хоча... можна й ще краще...
|
|
| |
Іван | Дата: Вівторок, 15.01.2008, 23:58 | Повідомлення # 43 |
Новачок
Репутація: 5
| спробуй про оргазм не думати. під час кохання відчувай, що йдеться, не мрій і не міркуй. І все буде. Партнер, звісно, грає роль, але ти ж його обираєш.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Середа, 23.01.2008, 22:25 | Повідомлення # 44 |
Досвідчений
| Quote (Іван) спробуй про оргазм не думати. під час кохання відчувай, що йдеться, не мрій і не міркуй. І все буде. Та я ніби й не зациклена на цьому. Але б огразм, зрештою, не помішав би. Добавлено (23.01.2008, 22:25) --------------------------------------------- Невже зі мною таки щось не так??? Подрузі соромно розповісти, хоч туту напишу. Я не відчуваю того самого піка насолоди... Де ж той клятий оргазм? Ніби все прекрасно, ніби залишилась задоволена, але не до кінця... Я в розпачі! Невже я якась не така?
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 23.01.2008, 22:48 | Повідомлення # 45 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) Я в розпачі! Невже я якась не така? Та нормальна ти, нормальна! На всякий випадок попробуй ЦЕ з іншим партнером, тоді хоч проясниться ситуація...
Сім-сім
|
|
| |