ОРГАЗМ
|
|
SEKSI | Дата: Середа, 23.01.2008, 23:39 | Повідомлення # 46 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Quote (paliy) Та нормальна ти, нормальна! На всякий випадок попробуй ЦЕ з іншим партнером, тоді хоч проясниться ситуація... Не могу я так! Привыкла я уже к своему любимому. Как можна пробовать с другим?.. Вот если б мне так легко как тебе, paliy, можно было пойти и попробовать... Может ты и прав, но...
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 23.01.2008, 23:43 | Повідомлення # 47 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Ну це, звичайно, твоя справа. Але тоді ти не взнаєш як буває по-іншому.
Сім-сім
Повідомлення відредагував paliy - Середа, 23.01.2008, 23:44 |
|
| |
SEKSI | Дата: Середа, 23.01.2008, 23:45 | Повідомлення # 48 |
Досвідчений
| Сподіваюсь, що не жалкуватиму про це все життя... так і не спробувавши іншого...
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 24.01.2008, 23:16 | Повідомлення # 49 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) Сподіваюсь, що не жалкуватиму про це все життя... так і не спробувавши іншого... Про що саме сподіваєшся не жалкувати: про те, що не спробувала іншого партнера чи про те, що так жодного разу в житті і не отримала оргазм?
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 26.01.2008, 20:38 | Повідомлення # 50 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Про що саме сподіваєшся не жалкувати: про те, що не спробувала іншого партнера чи про те, що так жодного разу в житті і не отримала оргазм? Про те, що не спробувала іншого партнера. Та й оргазму також... Добавлено (26.01.2008, 20:38) ---------------------------------------------
Quote (paliy) На всякий випадок попробуй ЦЕ з іншим партнером, тоді хоч проясниться ситуація... paliy, я оце подумала, ти такий досвідчений, може мені з тобою спробувати?..
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 26.01.2008, 22:16 | Повідомлення # 51 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, я оце подумала, ти такий досвідчений, може мені з тобою спробувати?.. Може...Час покаже.
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 20:34 | Повідомлення # 52 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Та нормальна ти, нормальна! На всякий випадок попробуй ЦЕ з іншим партнером, тоді хоч проясниться ситуація... Просто у мене ще з юних років таке неписане правило: поки я з одним хлопецем, іншого бути не може. Коли з першим вже все скінчено, тільки тоді можна бути з другим. От і зараз це мене зтримує, щоб не спробувати "ЦЬОГО" з іншим партнером. paliy, ти вважаєш, мені треба передивитись мої життєві устої?
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 11:49 | Повідомлення # 53 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, ти вважаєш, мені треба передивитись мої життєві устої? Думаю, що треба. Принаймні подумати про це. І рішення прийде само собою. А ще потрібно пам"ятати народну мудрість, що все пізнається у порівнянні.
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 12:18 | Повідомлення # 54 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Думаю, що треба. Принаймні подумати про це. І рішення прийде само собою. А ще потрібно пам"ятати народну мудрість, що все пізнається у порівнянні. Добре, я задумаюсь над цим. paliy, скажи, а всі жінки, з якими то кохаєшся, отримують оргазм від сексу з тобою?
Повідомлення відредагував SEKSI - Вівторок, 29.01.2008, 12:18 |
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 13:54 | Повідомлення # 55 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, скажи, а всі жінки, з якими то кохаєшся, отримують оргазм від сексу з тобою? Уточню: не кохаюсь, а займаюсь сексом. Було таке, що й не отримували. А з першою дівчиною ми до цього йшли мабуть з півроку.
Сім-сім
|
|
| |
premium | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 14:58 | Повідомлення # 56 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (SEKSI) я оце подумала, ти такий досвідчений, може мені з тобою спробувати?.. все ясно, Quote (SEKSI) Про те, що не спробувала іншого партнера. Та й оргазму також... все ясно, шукай іншого, поки у вас не зайшло все надто далеко
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 15:52 | Повідомлення # 57 |
Професіонал
| Quote (premium) все ясно, шукай іншого, поки у вас не зайшло все надто далеко SEKSI, чуєш, що тобі люди радять?!
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Середа, 30.01.2008, 01:04 | Повідомлення # 58 |
Досвідчений
| Quote (premium) все ясно, шукай іншого, поки у вас не зайшло все надто далеко Вже, мабуть, зайшло далеко... Quote (paliy) SEKSI, чуєш, що тобі люди радять?! Треба задуматись. Я зрозуміла. Добавлено (30.01.2008, 01:04) --------------------------------------------- Не можу я його отримати. Де ж той клятий оргазм??? Ніби вже ось-ось... і ні.
|
|
| |
premium | Дата: Четвер, 31.01.2008, 13:24 | Повідомлення # 59 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (SEKSI) Не можу я його отримати. Де ж той клятий оргазм??? Ніби вже ось-ось... і ні. не концентруй увагу на оргазмі, а отримуй задоволення
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
SEKSI | Дата: Четвер, 31.01.2008, 14:12 | Повідомлення # 60 |
Досвідчений
| Quote (premium) не концентруй увагу на оргазмі, а отримуй задоволення premium, Буду старатись... Але, знаєш як воно, інші отрмують, а я - ні. То й думаю, чи все зі мною впорядку?
|
|
| |