Любовь и секс за деньги
|
|
TRIADA | Дата: Субота, 19.01.2008, 00:38 | Повідомлення # 1 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 5
Статус: Offline
| интерессно кто что думает по этому поводу. прошу быть предельно чесными в ответах, а не думать о том, что скажут окружающие. Добавлено (19.01.2008, 00:38) --------------------------------------------- и что же все таки лучше любимый, но бедный или нелюбимый, но при деньгах?
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 19.01.2008, 00:43 | Повідомлення # 2 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (TRIADA) и что же все таки лучше любимый, но бедный или нелюбимый, но при деньгах? Складно. Ось якби і любов, і бабло одночасно...
Сім-сім
|
|
| |
TRIADA | Дата: Субота, 19.01.2008, 01:17 | Повідомлення # 3 |
Новачок
| Quote (paliy) Ось якби і любов, і бабло одночасно... это в сказках только золушки находят принцев. а в реальной жизни все намного сложнее. если попробовал красивую жизнь,то стремишься к ней, а если новый возлюбленный предложить ее не может начинают возникать сомнения что же лучше...
|
|
| |
Yakydza | Дата: Субота, 19.01.2008, 03:30 | Повідомлення # 4 |
Новачок
Репутація: 0
| Оо! Секс за деньги? А секс за курку - слабо? )) А ваще можна и за деньги! А можна и по любви, смотря когда какой день недели! Взаимовыгодное партнёрство - всё схвачено и учтено! За всё заплачено - никаких предъяв! Вот! Don't worry be happy!
Весёлая, не люблю скучать и скучных людей! Да здравствует Жизнь и смех, и милиция)))
|
|
| |
Лтава | Дата: Субота, 19.01.2008, 08:22 | Повідомлення # 5 |
Новачок
Репутація: 4
| В темі підміна темінів кохання і сексу. Оплата сексуальних послуг нормальна практика адже в багатьох випадках і подружне жеття можна розглядати як компроміс обміну послуг.
|
|
| |
TRIADA | Дата: Субота, 19.01.2008, 11:54 | Повідомлення # 6 |
Новачок
| Quote (Лтава) подружне жеття можна розглядати як компроміс обміну послуг наверно потому, что брак по расчету далеко не редкость в наше время! В тех же Кобеляках половина отношений и семейных пар построена больше на выгоде, чем на любви! потому что, к сожелению, деньги стали одной из самых важных ценностей в жизни нации, если не главной! поэтому каждый стремиться найти норку потеплее! идет просто холодный рассчет! так и получаеться любовь, секс, семья за деньги!
|
|
| |
Джинн | Дата: Неділя, 06.04.2008, 23:42 | Повідомлення # 7 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| А цікаво мені хто знає чи можливо в Кобеляках (маючи певну суму в кармані) задовольнити свої сексуальні потреби???
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Heartless | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 15:30 | Повідомлення # 8 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (TRIADA) и что же все таки лучше любимый, но бедный или нелюбимый, но при деньгах? Кожному своє... у кожної людини свої пріоритети... Наприклад для мене важливіше життєва емоційна рівновага, спокій та впевненість, у стосунках - щирість, взаєморозуміння, та звісно почуття. А гроші... Вважаю, щоб жінка сама себе поважала, вона повинна бути матеріально незалежною від чоловіка, забезпечувати себе сама. Тоді в неї буде ширший вибір...
... with the frozen heart and soul on fire...
|
|
| |
Muravka | Дата: Вівторок, 08.04.2008, 17:36 | Повідомлення # 9 |
Бувалий
Репутація: 13
| Quote (Джинн) А цікаво мені хто знає чи можливо в Кобеляках (маючи певну суму в кармані) задовольнити свої сексуальні потреби??? Думаю можно. Треба звернутися до коханої людини (в даному випадку дівчини), і всі бажання будуть задоволені, і кишені залишаться цілими, а якщо вже нікуди діти ті кошти то віддай тій самій коханій, вона завжди знайде їм місце. Добавлено (08.04.2008, 17:36) --------------------------------------------- а от що робити тим хто немає коханих я незнаю, ну мабуть до землячок звертатися неварто. Тоді балачок необібратися, та і не тільки. (Моя власна думка).
Я люблю людей.
|
|
| |
Infinity | Дата: Четвер, 12.06.2008, 21:33 | Повідомлення # 10 |
Новачок
Репутація: 6
| Кохання та секс за гроші цікава тема! Правду говорять що кохання не купиш за гроші. Кохання до грошей а займатися сексом з тим у кого вони є на мою думку це щось нагадує проституцію навіть коли це вже подружжя. Не поважаю таких людей
З погляду молодості життя є безкінечне майбутнє; з точки зору старості - дуже коротке минуле.
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 13.06.2008, 17:32 | Повідомлення # 11 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Infinity) а займатися сексом з тим у кого вони є на мою думку це щось нагадує проституцію навіть коли це вже подружжя. Ну я так би не гарячкував... Думаю, що якби там Ви не кохали, та жити з чоловіком/жінкою у достатку, напевно, хотілося б. Без грошей дуже часто кохання згасає, і це факт. Не говорячи вже про сексуальні стосунки, візьмемо просто звичайнісіньке побачення: квіти, кафе, кіно, дрібні подарунки - все це потребує грошей. Як тільки хлопець не почне або перестане все це забезпечувати, то відразу до нього з"являються неприємні почуття.
Сім-сім
|
|
| |
Infinity | Дата: Пятниця, 13.06.2008, 22:20 | Повідомлення # 12 |
Новачок
Репутація: 6
| Quote (paliy) квіти, кафе, кіно, дрібні подарунки Звичайно, це все повинно бути навіть обовязково. Алеж деякі люди просто ставлять собі за мету в житті будьзащо вийти заміж чи одружитися (без кохання) з "грошима"
З погляду молодості життя є безкінечне майбутнє; з точки зору старості - дуже коротке минуле.
|
|
| |
Sensey | Дата: Понеділок, 15.09.2008, 17:55 | Повідомлення # 13 |
Новачок
Репутація: 9
| Секс за гроші можна купити в любій точці УКРАЇНИ І НЕ ТІЛЬКИ,а любов це вже зовсім інша річь,хібащо любов до твого гаманця,Любо не продається і не купляється,може я помиляюсь тоді вибачте
Тихіше їдеш, нікому не винен
|
|
| |
Шепіт | Дата: Понеділок, 15.09.2008, 18:25 | Повідомлення # 14 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (Sensey) ,Любо не продається і не купляється,може я помиляюсь тоді вибачте Я не вибачаю бо це так і є! Справжня любов не продається і не купляється
Господи, сколько уже не сделано! A сколько еще предстоит не сделать...)))
|
|
| |
Sensey | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 10:20 | Повідомлення # 15 |
Новачок
Репутація: 9
| Quote (Шепіт) Справжня любов не продається і не купляється Дякую за підтримку
Тихіше їдеш, нікому не винен
|
|