ЧОМУ НЕ ХОЧЕТЬСЯ СЕКСУ?
|
|
SEKSI | Дата: Субота, 29.03.2008, 19:20 | Повідомлення # 16 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Quote (paliy) Серйозно?!!! paliy, чекаю тебе в моїй спальні... Яку білизну одягти, любий?
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 29.03.2008, 21:23 | Повідомлення # 17 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (SEKSI) paliy, чекаю тебе в моїй спальні... Я вже там...Quote (SEKSI) Яку білизну одягти, любий? Люблю червону з білим. Тільки щоб легко знімалась/розстібалась.
Сім-сім
|
|
| |
Nik | Дата: Четвер, 03.04.2008, 13:45 | Повідомлення # 18 |
Новачок
Репутація: 2
| Иногда не хочется секса из-за усталости. Иногда из-за ссоры. А так вообще-то всегда хочется!
Ничто не вечно в этом мире...
|
|
| |
Джинн | Дата: Пятниця, 04.04.2008, 08:01 | Повідомлення # 19 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| не хочеться сексу тоді - коли не хочеться!
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
premium | Дата: Пятниця, 04.04.2008, 13:20 | Повідомлення # 20 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Читав, що жінки перестають бажати своїх чоловіків десь через рік, а чоловіки можуть бажати до кінця.
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 04.04.2008, 13:21 | Повідомлення # 21 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Quote (SEKSI) PsevdoNimB, що таке сублемація? Сублемація - це перетворення сексуальної енергії в творчу або ще якусь... Тобто замість сексу (коли немає партнера) починаєш займатися творчістю із допоміжним потенціалом цієї сексуальної енергії. В результаті з'яляється музика, картина... Наприклад А. Челентано в одному із фільмів рубав дрова - попускало
|
|
| |
Heartless | Дата: Пятниця, 04.04.2008, 23:51 | Повідомлення # 22 |
Досвідчений
| Quote (premium) Читав, що жінки перестають бажати своїх чоловіків десь через рік, а чоловіки можуть бажати до кінця. Не знаю, у кого як... а я ось уже більше 3,5 років бажаю одного і того ж єдиного чоловіка))) Сама дивуюся, але якось не попускає
... with the frozen heart and soul on fire...
|
|
| |
Нереклама | Дата: Неділя, 06.04.2008, 11:04 | Повідомлення # 23 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| PsevdoNimB, а не може ця твоя сублемація на роки затянутись... а як же продовження роду?
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
matilda | Дата: Неділя, 06.04.2008, 12:26 | Повідомлення # 24 |
Досвідчений
| Quote (premium) Читав, що жінки перестають бажати своїх чоловіків десь через рік, а чоловіки можуть бажати до кінця. Я зі своїм чоловіком уже 12 років. Бажаю його до цього часу. Правда, один раз "хохма" була. Він змінив парфум, а мені здавалося, що в ліжку поруч чужий чоловік. Не було бажання займатися коханням, доки не звикла до нового запаху коханого. Через рік після одруження, а може трохи більше, з"явилося відчуття "дежавю". Довелося робити висновки. За всі роки, прожиті разом, ні разу не пожалкували про це!
В мире много чего вредного... Я, например!
|
|
| |
Heartless | Дата: Неділя, 06.04.2008, 14:36 | Повідомлення # 25 |
Досвідчений
| matilda, підтримую
... with the frozen heart and soul on fire...
|
|
| |
Mikka | Дата: Неділя, 01.06.2008, 23:26 | Повідомлення # 26 |
Новачок
Репутація: 2
| Мені не хочеться сексу. А ще кілька місяців тому я просто шаленіла від бажання. Що сталося? Й сама не розумію. Але почала уникати близьких стосунків з коханим. Сама прекрасно розумію, що так продовжуватись довго не може. Але бажання все не зявляється... Мене коханий не може збудити. Може в мені щось не так? Я фрігідна?
Ми самі будуєм собі долю...
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 17:14 | Повідомлення # 27 |
Професіонал
Група: Модератори
| Quote (Mikka) Мені не хочеться сексу. Це цілком нормальний стан, таке буває часто .Quote (Mikka) А ще кілька місяців тому я просто шаленіла від бажання. Quote (Mikka) Може в мені щось не так? Я фрігідна? З цього випливає, що ти здорова дівчина і зовсім не фригідна . Quote (Mikka) Мене коханий не може збудити. Чогось мені думається, що він ліниться гарно "працювати", ти його мабуть розбалувала . Але проаналізуй і свою поведінку: чи сама правильно поводилась із ним у ліжку?
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 23:44 | Повідомлення # 28 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Mikka) Може в мені щось не так? Я фрігідна? Mikka, запамятай: НЕ БУВАЄ ХОЛОДНИХ ЖІНОК, Є НЕВМІЛІ ЧОЛОВІКИ.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
|
EVA | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 13:07 | Повідомлення # 30 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Джинн) EVA, НЕ БУВАЄ ХОЛОДНИХ ЧОЛОВІКІВ, Є НЕВМІЛІ ЖІНКИ А так що незвучить? Чи не буває? Джинн, мова ж іде про чоловіків, адже Mikka скаржиться на свого коханого. Не спорю, може є й невмілі жінки. Але у Mikkинному випадку невмілий, мабуть, все ж чоловік)) Не жінка ж...
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |