ЧОМУ НЕ ХОЧЕТЬСЯ СЕКСУ?
| |
Muravka | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 13:54 | Повідомлення # 31 |
Бувалий
Група: Продвинуті
Репутація: 13
Статус: Offline
| Quote (Mikka) Мені не хочеться сексу.А ще кілька місяців тому я просто шаленіла від бажання.Що сталося?Й сама не розумію. Але почала уникати близьких стосунків з коханим.Сама прекрасно розумію, що так продовжуватись довго не може. Але бажання все не зявляється...Мене коханий не може збудити. Може в мені щось не так? Я фрігідна? . Дорогенька, та не переймайся ти так, в кожного бувають негаразди, а причина дійсно в тобі, це не коханий неможе тебе збудити, а ти сама цього неможеш зробити. Причин є безліч, про які ти навіть і не здогадуєшся, це може бути якийсь малюсінький комплекс з приводу зовнішності, може бути причиною і втома, і зайві думки, незмога сказати про свої бажання та фантазії, адже секс повинен поглинати тебе всю. Моя порада: якщо у вас з коханим мало розмов про секс (обговорення поз, місяця де хотілося б спробувати, чи як спробувати, чи де кому подобається щоб його пестили, цілували та ін.) то вам слід почати про це розмовляти без сором*язливості, повір мені, що навіть відверті розмови про секс почнуть тебе заводити. Потім спробуй узяти усю ініціативу в свої руки, і робити все те що тобі подобається, (я майже впевнена що твій милий не буде проти цього якщо у ваших стосунках лідирував він) а не лежати і чекати того що ти хочеш щоб він зробив а сказати про своє бажання неможеш, стань сама для себе збудником, не соромся зайвий раз сама себе пестити, в цьому нема нічого соромного, а твого милого може це ще більше почне збуджувати. Або почніть експерементувати з місцями, (природа, кухня, машина та багато іншого), добавте екстриму у сексуальні стосунки. І бажаю від щирого серця тобі великого БАЖАННЯ І незабувай секс відбувається в голові а не в статевих органах. А все інше тільки допомога в досягненні задоволення.
Я люблю людей.
Повідомлення відредагував Muravka - Вівторок, 10.06.2008, 14:03 |
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 17:42 | Повідомлення # 32 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Muravka) І незабувай секс відбувається в голові а не в статевих органах. Да-а-а. Круто сказала !!!
Сім-сім
|
|
| |
Muravka | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 21:57 | Повідомлення # 33 |
Бувалий
| paliy, ще скажи що я неправа Добавлено (10.06.2008, 21:57) --------------------------------------------- поки не буде ладу в голові з думками,поки не навчишся викидати з голови усі негаразди, і повністю переключатися на секс, то сексу небуде, а тільки парування
Я люблю людей.
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 11.06.2008, 00:30 | Повідомлення # 34 |
Професіонал
| Quote (Muravka) поки не буде ладу в голові з думками,поки не навчишся викидати з голови усі негаразди, і повністю переключатися на секс, то сексу небуде, а тільки парування Та зі слів цієї дівчини хрестоматію можна писати!!!
Сім-сім
|
|
| |
Muravka | Дата: Середа, 11.06.2008, 20:42 | Повідомлення # 35 |
Бувалий
| Quote (paliy) Та зі слів цієї дівчини хрестоматію можна писати!!! paliyчику не прикалуйся, я просто пишу реальні речі, з власного досвіду
Я люблю людей.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Середа, 11.06.2008, 23:30 | Повідомлення # 36 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (Muravka) Дорогенька, та не переймайся ти так, в кожного бувають негаразди, а причина дійсно в тобі, це не коханий неможе тебе збудити, а ти сама цього неможеш зробити. А я все-таки думаю, що проблема не в Міккі, а в її коханому.
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Muravka | Дата: Четвер, 12.06.2008, 12:56 | Повідомлення # 37 |
Бувалий
| Quote (SEKSI) А я все-таки думаю, що проблема не в Міккі, а в її коханому. поясни свою позицію, чому ти так думаєш?
Я люблю людей.
|
|
| |
Infinity | Дата: Четвер, 12.06.2008, 21:00 | Повідомлення # 38 |
Новачок
Репутація: 6
| На мою думку винуваті обоє, адже коли займаєшся сексом помітно чи подобається твоєму партнеу чи отримує він задоволення. З її сторони потрібно поговорити про це можливо це вирішить проблему, а з його хочаб запитати що сталося, що нетак!
З погляду молодості життя є безкінечне майбутнє; з точки зору старості - дуже коротке минуле.
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 13.06.2008, 17:23 | Повідомлення # 39 |
Професіонал
| Quote (Muravka) paliyчику не прикалуйся, я просто пишу реальні речі, з власного досвіду Muravka , я не прикалуюсь, а навпаки захоплююсь...
Сім-сім
|
|
| |
Muravka | Дата: Пятниця, 13.06.2008, 17:59 | Повідомлення # 40 |
Бувалий
| Quote (paliy) Muravka, я не прикалуюсь, а навпаки захоплююсь...
Я люблю людей.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 14.06.2008, 00:28 | Повідомлення # 41 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (Muravka) поясни свою позицію, чому ти так думаєш? Він не може її збудити. Значить щось робить не так. Може, поспішає, може, щось інше. Не виключено, що Мікка соромязлива і не може сказати йому, що саме він робить не так. А, можливо, щось і говорить, але він на це не дуже зважає.
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Mikka | Дата: Вівторок, 17.06.2008, 23:22 | Повідомлення # 42 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (EVA) НЕ БУВАЄ ХОЛОДНИХ ЧОЛОВІКІВ, Є НЕВМІЛІ ЖІНКИ Джинн, повір, я якраз і ВМІЛА. А от що з коханим моїм?
Ми самі будуєм собі долю...
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 21.06.2008, 21:40 | Повідомлення # 43 |
Професіонал
| Чому не хочеться сексу? Ну й тема. Як його може не хотітись?! Ось я, наприклад, дуже його хочу, а немає...
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 21.06.2008, 22:10 | Повідомлення # 44 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (paliy) Чому не хочеться сексу? Ну й тема. Як його може не хотітись?! Ось я, наприклад, дуже його хочу, а немає... Палійчику, ой щось мені не віриться, що так уже й немає!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 25.06.2008, 17:48 | Повідомлення # 45 |
Професіонал
| Quote (EVA) Палійчику, ой щось мені не віриться, що так уже й немає! Євочко, прикинь, і таке буває...
Сім-сім
|
|
| |
|