Четвер, 28.03.2024, 16:21
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Нереклама, paliy  
Форум » Зовсім приватно! » Про "Це"... » Секс в нашому житті! (Коли? Як? З ким? Де? Навіщо? займатися сексом.....)
Секс в нашому житті!
ДжиннДата: Понеділок, 12.11.2007, 11:12 | Повідомлення # 16
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 19
Статус: Offline
Просто за голову хапаюся! ЖАХ! wacko
Ви шановний Грею мабуть маєте якісь проблеми або у спілкуванні або ж у власному сприйнятті інформації. Я це помітив після вашого другого коментара, але непоспішав з оцінкою (думав помиляюся) Ваша проблема в тому що ви ПЕРЕВЕРТАЄТЕ ВСЕ З НІГ НА ГОЛОВУ! Вам говориш про одне ви перекручуєте і говорите про інше.
Вашу позицію важко навіть зрозуміти томущо ви неможете (або нехочете) її правильно сформулювати.
Ви причепилися до Оксанки (ось зроби те, сфотографуйся, стань, скажи) а чому? для чого? Вона сама обирає у який спосіб і у якому віці донести до дитини ту чи іншу інформацію. Доречі Вас ні ніхто ні до чого непримушував ні Муравка ні Адмін ні Оксана а ви всім, ось зробіть самі.
Те що у вас є певні проблеми говорить один момент ви концетруєте свою увагу на "зображеннях геніталій" (це ваші слова які ви повторюєте) і з цього виходить що це ваша проблема, бо коли ви дивитесь на зображення крім геніталій ви непомічаєте нічого.
Ще один помічений нюанс Ви постійно торочите про СНІД! А що інші хвороби уже в минулому (гонорея, сифіліс, донованоз, хламідіоз, микоплазмоз, уреаплазмоз, гарднереллез, генітальний герпес, цітомегаловірус, тріхомоніаз, гонококк, токсоплазмоз, кандідоз, вірус папілломи і БЕЗЛІЧ - БЕЗЛІЧ інших не менш страшніших за СНІД хвороб. Чому ви про це не згадуєте (я підозрюю що ви навіть про ці хвороби нічого і незнаєте) А повчати умієте, за 43 роки навчилися другим мізки вправляти?
Ви що незнаєте що необовязково займатися сексом щоб стати позитивно ВІЛінфікованим! А також багатьма вище переліченими хворобами можна "заразитися" не займаючись сексом а просто, сходивши неправильно у туалет, покупавшись у річці чи ставку, та навіть у власному душі ви також можете стати їх (хвороб) жертвою!
І на останок. Що дивного або страшного коли людина запитає (при більш близьких стосунках) довідку у свого партнера або запропонує разом перевіритись! ОЙ ЯК СТРАШНО! ОЙ ЯК СОРОМНО! так? Для вас може й страшно і соромно, для мене НІ!
Шановний Грею я знаю ви поціновувач історії. Тож до вашого відома: переважна більшість хвороб була, є, і буде. І багато історично вагомих особистостей (некажучи про звичайний люд) страждали від них і потерпали не менше ніж нинішні творці тієї ж історії.
А стосовно ваших слів "А чужу тітку можна?" то я вам скажу так тітку ніхто непримушував фотографуватися це її вибір. І якби я мав таку ж (наближену до ідеалу) фігуру то чому б і несфотографуватися. Ви говорите про книжки. Покажіть мені хоч один шкільний підручник де сказано хоч трішки більше, окрім будови внутрішніх органів людини. Я навіть в бібліотеці таких книжок незнайшов!



трах-ті-бі-дох
 
AdminДата: Понеділок, 12.11.2007, 11:59 | Повідомлення # 17
Батька сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 529
Статус: Offline
Нового нічого пока що не скажу, але дебати чудові, треба продовжувати, тут піднята серйозна тема...
Хотів лише сказати товаришу Грею одне - от ви понизили рівень репутації Джину за порно-фото, а саме ПОРНО я не побачив... Порно - це коли показується сам статевий контакт чоловіка і жінки, чоловіка і чоловіка (жіноче лесбіянство не вважається відхиленням до речі, чи може я вже казав). А коли на фото лише одна жінка чи чоловік, не показане як ви сказали "злигання", то це вже не ПОРНО. Це вже еротика, щоправда вона також буває різною - більш чи менш відвертою.
Зараз викладу кілька еротичних фото, глянете на них і скажете про них свою думку - це теж буде страшна розпуста?



Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)

Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...

 
ДжиннДата: Понеділок, 12.11.2007, 12:08 | Повідомлення # 18
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 19
Статус: Offline
Порно вважається статевий акт, або його словесне описання тобіш саме тоді коли інтимні органи починають проникати один в інший (рот, анус, вульва) тоді і починається порно усе що відбувається до цього є еротикою (естетичною або неестетичною еротикою)
От такі комарі!
Це визначення придумав не я а законодавці, моралісти, етики, філологи, професори і всякі такі заслужені діячі (робота у них така визначити чітку межу між порно і еротикою) бо еротика унас незаборонена (точніше обмежена) законом а порно ЗАБОРОНЕНО!!!!



трах-ті-бі-дох
 
GreyДата: Понеділок, 12.11.2007, 12:21 | Повідомлення # 19
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Любий Джинн! 1. Позитивною вважається оцінка дії або вчинку, коли людина, що оцінює, згодна ОСОБИСТО повторити вказану оцінювану дію або вчинок. 2. Цікаво, а на яку частину опублікованої вами порнолистівки Ви звернули увагу в першу чергу - на печатку суперінтелекту на чолі моделі? 3. Хай нас розсудять співбесідники - хто перекручує з ніг на голову, називаючи зображення ГЕНІТАЛІЙ мистецтвом. 4. Хочу Вас запевнити - від гонореї помирають у 1 випадку з мільйона, а від СНІДу - 100%. 5. Якщо Вам не соромно зробити тест на ВІЛ - признайтеся - скільки раз Ви його робили - чи Ви виключно цнотливий хлопчик? 6. Так що ж сказала Ваша рідна матуся про це фото? 7. Якщо обсяг Вашої літератури обмежений лише шкільними підручниками - мені Вас щиро жаль. Сходіть у районну поліклініку, там є "Центр планування сім'ї" - вони і лекції підліткам читають і Вам літературу порадять.

Добавлено (12.11.2007, 12:21)
---------------------------------------------
Тобто, коли на фото буде зображений член у стані ерекції - то це еротика! Адже там немає поряд жінки! Оце Джинн висновок із Вашого визначення. Супер! Вітаю!





"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
AdminДата: Понеділок, 12.11.2007, 12:26 | Повідомлення # 20
Батька сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 529
Статус: Offline
Ось, виклав, гарну еротику, як на мій погляд. Це фото і вправо погортаєте ще 5 фото. Порно там і в помині немає, а яку із цих фото ви вважаєте непристойними, пане Грею. Щоб зрозуміти на якому рівні для вас вже починається непристойність

А за те фото за яке ви так посварили Джинна, я, в приницпі, згоден. Порно там, звичайно немає, але фото дуже вже відверте. Якщо його переглянути вдома самому, то будь-ласка, але не на загальну публіку виставляти (тут вже у кого який рівень моральності).




Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)

Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...

 
GreyДата: Понеділок, 12.11.2007, 13:02 | Повідомлення # 21
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Любий Адміне! Я вже відмітив, що Ви досить швидко реагуєте на зауваження, тому з Вами приємно мати справу. Я НЕ ЗМУШУЮ Вас не дитивитися на голих тіток, але не змушуйте і мене! Зробіть по совісті і по закону - це дуже просто - перед входом до перегляду таких "мистецьких шедеврів" зробіть заставку - "Далі містяться матеріали сексуального характеру!", а не викладайте їх на загальний огляд. І хай, хто хоче, наодинці тихенько мастурбує перед монітором - ніхто його не осудить, коли у нього такі моральні цінності. Хочете визначення порнографії - це зображення оголеного або навіть частково одягненого тіла або його частин, які відверто спонукають до сексуального збудження. І якщо певна частина відвідувачів сайту страждають на спермотоксикоз - на стадіон - 15 кружків - і порядок! А для того, щоб показати красу тіла зовсім не обов'язково зфотографуватися раком без трусів.

Добавлено (12.11.2007, 13:02)
---------------------------------------------
Я здамся, коли Головний редактор дозволить надрукувати одне з цих фото на обкладинці "Ехо", хай навіть 1 квітня у вигляді забави.





"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
perekosДата: Понеділок, 12.11.2007, 17:47 | Повідомлення # 22
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 341
Репутація: 9
Статус: Offline
Quote (Admin)
(жіноче лесбіянство не вважається відхиленням до речі, чи може я вже казав)
звідки така категоричність? НЕ ЗГОДЕН! shok
Казав же собі - не лізь в ту тему :(



 
GreyДата: Понеділок, 12.11.2007, 18:08 | Повідомлення # 23
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Добрий вечір! З чим конкретно не згоден perekos? Лесбіянство ( цікаво, чому воно жіноче, невже воно буває чоловічим ? ) як і педерастія - різновид гомосексуалізму, а це не "відхилення", а психічне захворювання або збочення. Однозначно!



"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
AdminДата: Понеділок, 12.11.2007, 18:32 | Повідомлення # 24
Батька сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 529
Статус: Offline
Quote (perekos)
звідки така категоричність? НЕ ЗГОДЕН!

Візьмемо на прикладі:
Зі школи ідуть дві подружки. Додому. Взялись за ручки, ведуть бесіду одна з одною, ідуть далі... Доходять до поворота де одній наліво, і іншій - на право. Порощались, поцілувалися в губки і розішлися. Номально? нормально.

А тепер перечитай це все представивши собі на їх місці чоловіків:) Оце вже ненормально!!!

Полазь по інтернету, пошукай декілька тем про це, десь точно наткнешся на слова "лесбіянство, на відміну гомосексуалізму, не вважється відхилом від нормальності" чи щось таке.

Пане Грей, я бачу ви зовсім не знаєте визначення слів порнографія. Порнографія - це показ статевого "злигання" як ви сказали. Якщо зображено лише одну людину оголену частково чи повністю - то еротика. Давайте називати речі своїми іменами.
Якщо дивитись так, то ви взагалі проти еротики як такої (до речі ви так і не сказали чи страшні і огидні ті картинки які я скинув), тоді виходе що влітку кожен пляж - маленька порностудія чи що?? Взагалі туди не ходити, адже просто оголена жіноча ніжка вже може викликати бажання, ніхто з нас не робот! Чи їм в панчохах купатися? shok




Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)

Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...

 
GreyДата: Понеділок, 12.11.2007, 18:57 | Повідомлення # 25
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Адміне! Повторюю питання задане Джинну - фото чоловічого статевого члену в стані ерекції - це еротика?

Добавлено (12.11.2007, 18:57)
---------------------------------------------
Якщо людина демонструє свої інтимні органи ( від латинського intimus - таємний! ) - це збочення або хвороба, як хочте так і називайте. І коли Ви вийдете на міський пляж з оголеним дітородним органом, то думаю Вам дадуть відповідну оцінку. А людина, яка знімається з оголеними геніталіями ( це слово дуже не подобається Джинну ) за гроші займається різновидом проституції. Покажіть мені психічно нормальну проститутку, яка щиро гордиться своєю професією.





"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
AdminДата: Понеділок, 12.11.2007, 19:12 | Повідомлення # 26
Батька сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 529
Статус: Offline
Проституція - це надавання послуг пов'язаних зі статевим актом. Ще раз попрошу називати речі своїми назвами.
Еротика теж буває черезмірна, я це вже говорив. Якщо це фото жінки яка просто оголеною позує, то це нормальна еротика. А якщо це фото жінки яка, наприклад, лізе туди руками, чи просто фото де на весь екран статевий орган - це вже черезмірна еротика, але всеодно еротика.
Є спеціальні пляжі для нудистів - тих людей які не піддалися муштровці нашої цивілізації і вважають, що бути голим це нормально. Адже, якщо сказати вже грубо, статевий орган - це просто-напросто орган тіла, так само як палець на руці, чи печінка в нутрові. Просто в якомусь році до нашої ери якийсь дядько придумав, що саме статеві органи чомусь треба ховати під одягом. І так повелося в цивілізаціях Європи та Азії, цивілізація яких розповсюдилась потім на Америку, Австралію та частково Африку.
В Африці є немало племен у яких зовсім не вважаються вульгарним статеві органи. Вони ходять собі голі, і не відчувають ніякого дискомфорту, бо ЇХНЯ ЦИВІЛІЗАЦІЯ їх не вчила цьому. А є такий народ в тій же Африці, у якого вважається непристойним показувати не що інше як потилицю! Прийдіть до них без трусів і на вас ніхто і не оглянеться, а прийдіть без платка на шиї і на вас всі витріщатся як на якогось похабника.

І ви знову таки не відповіли чи страшні викладені мною фото:) Втретє вже:)
А як що до боді-арту, де на голих тілах малюють картини. Це також огидно?




Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)

Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...

 
GreyДата: Понеділок, 12.11.2007, 20:28 | Повідомлення # 27
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Закон України "Про захист суспільної моралі від продукції, що пропагує порнографію" ( 2003 рік ): Порнографія - це докладне зображення сцен статевого акту і деталізована демонстрація геніталій без жодної художньої або просвітницької мети. Якщо Ви не поважаєте Закон країни, в якій проживаєте - це Ваша особиста проблема. А ще в Африці, кажуть, і людей їдять! З приводу викладених фото я відповів - я здамся, якщо Головний редактор дозволить надрукувати одну з них на обкладинці "Ехо". Особисто я вважаю їх брудними і такими, що принижують честь і гідність жінки, сприяють моральному розкладу особистості, тобто наносять шкоду суспільству ( якщо Вас дратує слово порно ). Тому Ви не маєте морального права викладати їх у вільному доступі.

Добавлено (12.11.2007, 20:02)
---------------------------------------------
Основи правового поняття проституції визначені в Міжнародній Конвенції по боротьбі з торгівлею людьми та експлуатацією проституції третіми особами від 21 березня 1950 року. Відповідно до цієї Конвенції проституцією є задоволення похоті однієї особи іншою за плату [34;C.2]. - " надання доровільної послуги еротичного змісту виключно окремими громадянами за іх повною свідомою та повною дієздатністю , за двостороньою згодою при чому використовується тіло фізичної особи в момент надання послуги що перевершує просту візуальну демонстрацію та звуковий вплив тіла ( включаючи публічне оголення з метою демонстрації статевих органів ), крім випадків стосунків людей що оговорено виключно шлюбним контрактом та умовами зареєстрованого шлюбу .

Добавлено (12.11.2007, 20:28)
---------------------------------------------
Перечень сексуальных грехов: Библия, Левит, Гл. 19.29 Не оскверняй дочери твоей, допуская ее до блуда. Гл. 20.10 Если кто будет прелюбодействовать с женою замужнею, если кто будет прелюбодействовать с женою ближнего своего. Гл 20.13. Кто ляжет с мужчиной как с женщиной, то оба они сделали мерзость. Гл. 20.15. Кто смесится со скотиною.
Шановні! Які з цих законів ви поважаєте, чи вони писані не для вас?
Чекаю на аргументовану відповідь. З повагою Orlando Grey.





"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
ОксанаДата: Понеділок, 12.11.2007, 20:32 | Повідомлення # 28
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 375
Репутація: 16
Статус: Offline
Доброго вечора! Шановний Грей, звертаю Вашу зайняту увагу на те, що вам я не ставила ніяких запитань... а від Вас отримала аж 5 (!!) питань, чи скоріше заперечень. Так як за сьогодні добавлено вже досить багато повідомлень, детальний коментар не даватиму, тему вже проїхали. Але дещо "зачепило":
3. Якщо еротика це красиво - зафотографуйте себе, Муравку і Адміна із зображенням геніталій і викладіть на сайті - добре? Ви що, думаєте що наше спільне еротичне фото з цими шановними форумчанами матиме не естетичний вигляд?? А якщо б ми виклали таке фото, Ви звернули б увагу, наприклад, на колір моїх очей? А чужу тітку можна? Тим більше, що цього фото сам особисто сам Джинн не робив ( чудово якби це була його дівчина.. ). А чому у Джинна не може бути такої подружки? складається враження що у Вашому житті не було вродливих жінок, тілами яких ви б милувались, і вас дратують фото "не Ваших" красунь.

 
GreyДата: Понеділок, 12.11.2007, 21:01 | Повідомлення # 29
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Люба Оксано! 1. За свої 43 роки я бачив немало красивих жінок, на мою думку, кожна жінка красива і особлива, в тому числі і Ви. Але, повірте, жодна з них ні разу не пропонувала мені свого оголеного фото для того, щоб підкреслити колір своїх очей. 2. Форум для того і існує, щоб задавати питання і отримувати відповіді. На жаль я не почув жодної Вашої власної думки з приводу поставлених питань. Може у Джинна подружка вродливіша за Мерилін Монро, та чи виставить він її оголене тіло на привселюдний огляд? А чужій тітці байдуже - вона свої долляри отримала і чхала на нас усіх. 3. Будьте сміливою, адже Вас "зачепило" - дайте мені відповідь. Повірте, цікаво, чи читаєте Ви у сімейному колі з дітьми Плейбой або Пентхаус.



"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
AdminДата: Понеділок, 12.11.2007, 21:11 | Повідомлення # 30
Батька сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 529
Статус: Offline
А тут хтось запропонував переглянути ці картинки в сімейному колі? Якщо вам цікаво подивитися самим - дивіться. Якщо вам не цікаво самому, а хочеться з сім'єю та дітьми - будь-ласка. Якщо вам зовсім не цікаво - відмовтеся від перегляду. Все просто:)
Фото знаходяться і откремому розділі який ясно називається ЕРОТИКА. Не хочете щоб їх побачила ваша дитина -не заходьте в цей розділ при її присутності поруч. А більше зробити нічого не можу - поки ще не придумали як за допомогою компьютера на відстанях перевіряти вік користувачів, якщо дитина захоче знайти, то вона знайде, зайде і подивиться, адже інтернет - це найбільше у світі сборище інформації, яке в той же час являється найнекерованим.

Відкриту порнографію чи зовсім непристоності я викладати не збираюся і іншим не дозволю - за це послідують міри покарання від попердження до взагалі обмеження відвідування нашого сайту того хто виклав недозволене.




Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)

Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...

 
Форум » Зовсім приватно! » Про "Це"... » Секс в нашому житті! (Коли? Як? З ким? Де? Навіщо? займатися сексом.....)
Пошук:

Найтоваристські Останні зареєстровані Найпопулярніші
  • Samoswal
    Повідомлень - 2318
  • Професор

  • Яночка
    Повідомлень - 1676
  • Майстер

  • Маринка
    Повідомлень - 1610
  • Майстер

  • PePeL-soN
    Повідомлень - 1434
  • Кандидат в майстри

  • Нереклама
    Повідомлень - 1205
  • Кандидат в майстри

  • Grey
    Повідомлень - 874
  • Професіонал

    Numizmatofff
    Зареєстрований - 13:49

    Martinezz9
    Зареєстрований - 18:36

    DalmatovDCP
    Зареєстрований - 08:12

    RLtdrich4
    Зареєстрований - 14:49

    RLtdrich
    Зареєстрований - 14:45

    oldorcsinc
    Зареєстрований - 11:22

  • Нереклама
    Репутація - 47
  • Кандидат в майстри

  • Samoswal
    Репутація - 36
  • Професор

  • Маринка
    Репутація - 36
  • Майстер

  • EVA
    Репутація - 33
  • Досвідчений

  • PePeL-soN
    Репутація - 32
  • Кандидат в майстри

  • Яночка
    Репутація - 31
  • Майстер

    Популярні теми
    Корисні посилання
    Міні-чат
  • Рахуємо до мільйона!>>

  • Яку пісню(виконавця)Ви сл...>>

  • ЩОДЕННИК>>

  • Асоціації>>

  • Кіноман>>

  • Я ХОЧУ!!!!!!>>

  • Повторялка>>

  • Казка в три слова - гра>>






  •                 

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net