Вівторок, 23.04.2024, 18:29
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10
  • 11
  • »
Модератор форуму: Нереклама, paliy  
Форум » Зовсім приватно! » Про "Це"... » Секс в нашому житті! (Коли? Як? З ким? Де? Навіщо? займатися сексом.....)
Секс в нашому житті!
MuravkaДата: Середа, 07.11.2007, 23:37 | Повідомлення # 1
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Мой друг совсем не любит секс ночью. — Ему нравятся сюрпризы днем. Разумеется, как только он оживляется, я бегу в ванную. А он жалуется: я, мол, разрушаю настроение; но как я могу расслабиться, не приведя себя в порядок?! love


Я люблю людей.

 
AdminДата: Четвер, 08.11.2007, 01:36 | Повідомлення # 2
Батька сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 529
Статус: Offline
Вночі так, заморений, нещасний, який там секс?...
А вдень зовсім інша справа!.. Прадва то робота, то діти, то сосід приперся попрохати болгарку напрокат.... Одні проблеми... Хз. у мене якось коли виходе тоді і ...



Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)

Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...

 
MuravkaДата: Субота, 10.11.2007, 16:38 | Повідомлення # 3
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Что такое кулинингус?
Кого интересует, или кто незнает даю ответ.
Вообще, кунилингус – это вид орального секса, когда мужчина доставляет удовольствие женщине, лаская языком ее половые органы. Женщине хорошо, мужчине хорошо… Всем хорошо.

Добавлено (08.11.2007, 10:16)
---------------------------------------------
Что такое "порно"?
Порно – то же самое, что и порнография. А порнография в свою очередь означает демонстрацию физиологических подробностей полового акта с целью сексуального возбуждения аудитории. Последнее, кстати, не дает считать порнографией картинки в учебниках. Порно граничит с эротикой, где акцент делается не только (и не столько) на физиологию, сколько на чувства.

Это моё мнение, у кого другое напишите!

Добавлено (08.11.2007, 19:12)
---------------------------------------------
1. Що означає секс для вас?
2. Чи часто ви займаєтесь цим, в який час доби найчастіше?
3. Як ви відноситесь до сексу з двома партнерами (ками)?
4. Чи хотілиб спробуаити секс у трьох?
5. Якщо так то з ким (2 хлопці 1 дівчина, чи навпаки) і чому саме так? heart

Добавлено (10.11.2007, 16:37)
---------------------------------------------
Печальні історії про секс на природі. На щастя, ніхто не помер, але повторювати еротичні "піруети" у воді та на свіжому повітрі ми вам не радимо.

Кохання - річ природна, але кохання на природі, особливо влітку, додає роботи не лише венерологам, а й травматологам, хірургам, гінекологам.

Історія перша. Провальне кохання. Молода пара познайомилася під час пішого походу в гори. Їхні бази були неподалік, але усамітнитися не було де - у кімнатах жили сусіди. Тож закохані молодята спустилися в село, де забралися на горище до одного з господарів. Духмяне сіно ще більше закрутило їм голови. Та в розпалі почуттів сталося несподіване: чи то дошки там були погано закріплені, чи, може, просто провалилися - і пристрасна пара полетіла вниз. Юнак гепнувся спиною на баняки, у яких господарі приготували корм для птиці, й зламав собі два ребра, а його супутниця - ногу. Обох господар горища змушений був доставити до районної лікарні.

Історія друга. Двоє в кущах, не рахуючи собаки. Олег та Іванна зустрілися в Криму: вона приїхала відпочивати з подругою, він - із другом. Удень безтурботний квартет плавав до буйків, засмагав, а ввечері "вишивав" на дискотеці. Ближче до півночі Олег та Іванна вирішили прогулятися парком. У затишному місці побачили лавочку, до якої майже не досягало світло ліхтарів, тому, не гаючи часу, хутенько обладнали на ній любовне ложе. Але в цю пору, як на зло, не спалося одній літній пані й вона вирішила вигуляти собаку. Без намордника... Стогін, що долинав із-за кущів, собака сприйняв як клич по допомогу. Мить - і він учепився зубами "кривднику" в найнезахищеніше місце - оголені сідниці. Якби лежав не на спині, став би інвалідом на все життя.

Історія третя. Еротично-водні процедури. Інша пара відчайдухів, яка облюбувала один із диких пляжів на півострові, вирішила зайнятися сексом прямо в морі. Наближався вечір, відпочивальників ставало все менше. І вони попливли в затишну бухточку. Вода того дня для купання була не дуже теплою, але це не спинило розпашілих молодих людей. Сховавшись від зайвих очей, вони зайнялися любощами. І саме в цей момент хлопцеві від холоду звело ногу й він почав несамовито кричати на весь пляж. Один із відпочивальників, не довго розмірковуючи, кинувся у воду, бо думав, що юнак тоне. Підплив ззаду, схопив, як годиться, за волосся і хотів поплисти до берега, однак несподівано отримав удав кулаком в обличчя. Лікарі поставили рятівникові діагноз: перелом носа.
Гадаєте, на такі "подвиги" здатні лише молоді недосвідчені створіння? Помиляєтесь, бо ті, кому сивина вдаряє в бороду, а біс у ребро, творять такі дива, що молодим і не снилося.

Добавлено (10.11.2007, 16:38)
---------------------------------------------
Історія четверта. Кипить! Львів'янин Володимир Іванович відправив дружину на курорт саму, бо мав купу невирішених справ. Але, пам'ятаючи, що від роботи й коні здихають, вирішив трохи повеселитися. Не сам, а зі своєю співробітницею. Напередодні подзвонив дружині: вона відпочинком була задоволена і збиралася приїхати лише через тиждень. Тож пан Володимир спокійнісінько готував вечерю при свічках на двох. Випив з колегою шампанського, потім трохи коньяку. Поки закипав чайник на каву, господар повів співробітницю у спальну.
Того дня була річниця, як Володимир Іванович познайомився з дружиною, і вона вирішила зробити чоловікові сюрприз: приїхала без попередження. Відчинила двері, побачила запалені свічки, чужі жіночі босоніжки, кип'ячий чайник і заглянула в спальню... Невдовзі під їхнім під'їздом стояла "швидка" - і чоловіка, і жінку з різними ступенями опіків доставили у 8-му міську клінічну лікарню м. Львова. Коханці лежали в одному відділенні, але, як розповів "Аргумент-ГАЗЕТІ" завідувач опікового відділення Василь Савчин, у різних палатах. І ні денних, ні нічних походеньок за ними не спостерігали.

Історія п'ята. ПроФФесор і сиФФіліс. Повчальну історію розповів і венеролог-дерматолог Львівського обласного шкірвендиспансеру Олег Павлик. Професор, солідний чоловік, шанована людина, поїхав у санаторій поправити здоров'я. Як розвивалися події далі, хто кого зваблював: професор дівицю чи дівиця його - невідомо. Та коли професор повернувся додому, то місця собі не знаходив - хтозна чи здоровою була його парнерка?! Аби розвіяти сумніви, навідався до одного приватного медичного центру. Звідси вийшов ошелешений, бо йому поставили діагноз - сифіліс. Що він скаже дружині, з якою прожив сорок років? Сором перед дітьми, онуками. Прибитий горем чоловік ледве добрів додому. Йому навіть на гадку не спало сховати подалі письмовий "вердикт" лікаря. І дружина його прочитала... Що робилося в сім'ї, можна лише здогадуватися. Але коли емоції вляглися, професор зрозумів, що вихід один - лікуватися. І прийшов у шкірвендиспансер. Тут ретельно обстежили сивочолого чоловіка, але... жодного сифілісу не виявили.

...Лікарі радять: якщо вже вам так приспічило й ви конче хочете зайнятися сексом на природі, робіть все мовчки, без особливих фантазій та експериментів. Бо, як бачите, любителі камасутри на свіжому повітрі часто проводять відпустку не на любовному ложі, а на лікарняному ліжку.

Нелегка робота - тягнути коханку з болота

Гадаєте, лікарі, знаючи, у які непрості історії потрапляють любителі кохання на природі, самі його уникають? Аж ніяк.
Один медик увечері з дружиною та двома дітьми виїжджав у Сімферополь, до моря. Але перед розлукою захотів попрощатися із коханкою. Місцем зустрічі обрав Брюховецький ліс, поподалік від озера. Машину зупинив у місцині, де густо росли кущі, дерева. Здавалося, тут їх сторонні не побачать. Та під час любовних утіх задні колеса машини несподівано почали грузнути, та так, що вибратися самостійно лікар не зміг. Довелося по мобільному викликати колег-лікарів. "Коли ми приїхали, - розповів "Аргумент-ГАЗЕТІ" один із рятувальників, - жінка спокійно сиділа на передньому сидінні й смоктала "Чупа-чупс", а чоловік бігав навколо машини й намагався витягнути колеса з болота." Дружня підтримка колег врятувала лікаря - перед від'їздом на море він встиг відвезти коханку на зупинку маршрутки, помити машину і прибути на вокзал за 15 хвилин до відправки поїзда.




Я люблю людей.

 
GreyДата: Неділя, 11.11.2007, 01:07 | Повідомлення # 4
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Дєфочка! Ось, що я тобі скажу. Блуд - він і в Африці блуд і в Кобеляках. І як називають жіночок і чоловіків, що вступають у позашлюбні статеві відносини, ти, мабуть, теж добре знаєш. Тому вважаю пункти 3-5 твоєї анкети пропагандою порушення моральних норм, властивих нормальному українцю-християнину. Моногамія - норма, все інше - просто розбещеність і прелюбодійство. nono



"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
AdminДата: Неділя, 11.11.2007, 02:18 | Повідомлення # 5
Батька сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 529
Статус: Offline
Grey, а що робити українцю-не заядлому християнину? Ти вважаєш що позашлюні статеві відносини - це погано і неморально? Що ж, можливо і так, але більшість вважє навпаки, наскільки я розумію...
А що робити людині, яка ще в шлюб не втупила? Взагалі "зав'язати на вузлик"?...



Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)

Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...

 
GreyДата: Неділя, 11.11.2007, 09:39 | Повідомлення # 6
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
7-му заповідь ніхто не відміняв, тому кожен має вибір - чи жити по закону, чи шукати собі пригод на свою ... А якби Muravka жила десь на Близькому Сході, то не тільки її "мокру курку", а носика під чадрою ніхто, крім чоловіка, не зміг би побачити. Відносно Admin'а - хочеш пропагувати розпусту і порнографію - твоя особиста справа, якщо совість спить. Чи сподобається тобі, коли неодружений сусід "розв'яже вузлик" і розважатиметься з твоєю коханою дружиною?



"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
MuravkaДата: Неділя, 11.11.2007, 11:38 | Повідомлення # 7
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
"Дорогенький" Грей, різниця у віці відчутна. Я незнаю по яких таких поняттях проходила ваша юність та молодісьть, (але мабуть здогадуюсь). А скажіть будь-ласка, хто винен в тому що молодь так рано хоче дізнатися про це, і спробувати. Даю відповідь: "Винні батьки, в них запитай з відки беруться діти? А вони:"В капусті знаходять", а далі іде хі-хі-хі, і на цьому тема закрита. Вибачте, та хіба це відповідь. Що неможна хочаб у підлітковому віці вашої дити сісти декілька разів в сімейному корлі і розповісти що і до чого, тільки так щоб ваша дитина це зрозуміла, от тоді і не буде цього що в 13-14 років приходять і кажуть шо вже безвихідна ситуація назріла, от вам і виховання, от і знайшли у "капусті", а ви скажете, та чомуж ти так "не акуратно"? Ось відповідь на це питання: "Виж казали що дітей в капусті беруть, а не в такий спосіб вони роблятися". А цьому в наш час вчить тільки вулиця, порно фільми які тихенько піддивляється молодь, коли знайдуть десь на "ничці" у батків, або у доросліших товаришів. Чомуж у батьків язички кудись залазять коли діти хочуть про це дізнатися?
А дошлюбний секс був, є, і беде, і ви з цим нічого не поробите. І це на мою думку правильно. Уявіть ситуацію, ви одружилися і у вас до весілля нічого не було з вашою нареченою, і от прийшла перша шлюбна ніч ви "туди" і нічого цікавого, наступний день ви знов "туди" і знову нічиго цікавого, і так напротязі кількох місяців. І що тоді робити, коли ви почнете розуміти, що ця жінка вам не підходить для статевого життя? Розлучатися? Іти на сторону? Відмовитися від статевого життя? Чи що?
А на рахунок 3-5 пунктів скажувам одне. Це не пропаганда, це просто сексуальні фантазії, і не обов’язково що це в 3-х, може бути в різних комплектаціях, це просто приклад. Я впевнена, що майже кожен хоче спробувати нові відчуття, стосовно сексу, і майже у кожного під час статевих відносин з власною жінкою чи дівчиною у думках гуляє "справжне порно" і це нормально. Кожен думає що хоче, кожен збуджує себе як йому подобається. І якщо ви вважаєте що секс це тільки справа статевих органів, то ви, ой як помиляєтесь, вони тільки допомогать вашому уявленню, все інше робиться в голові, а задоволення отрумує все ваше тіло.
Незнаю, може у вас і не так? Тоді, сорі, ви пропажча людина, і вліжку "нуль", не завидую я вашій жінці, (якщо вона є звичайно). Хоча що можна роботи з таким "тупим" в цій справі чоловіком.
Я не беруся вас ображати, це просто висловлюю своє враження про вас, прочитавши ващі написи.



Я люблю людей.

 
GreyДата: Неділя, 11.11.2007, 12:04 | Повідомлення # 8
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
А тепер кілька моїх думок: 1. Дуже шкода, що ви живете не по закону, а "по поняттях", тому що, щоб трактувати "поняття", потрібен вчитель і наставник. А ви хочете одноосібно замінити тисячолітню історію. Це вже було - "Анархія - мать порядка!". 2. Дошлюбний секс був і буде, але, до речі, СНІД теж був і буде. І Ви глибоко помиляєтесь, коли думаєте, що особисто для Вас ризик рівний 0%. 3. Дуже важко уявити щасливу подружню пару у кожного з яких було по 100-200 дошлюбних партнерів ( бо шукали, щоб довжина і діаметр підійшли ). 4. Щастя подружнього життя - не лише секс, одним сексом живе тільки сусідський собака та цап Борька. 5. Відкрийте посібник "Сексопатологія" - фізична несумісність статевих органів зустрічається виключно рідко, всі проблеми - у відсутності достатнього спілкування - тому, що молодь вступає до шлюбу, як тільки у них між ногами засвербіло. 6. Вам сподобається, коли Ваш чоловік запропонує взяти участь у свінгу або груповому сексі ( + Ваша найкраща подруга ), чи Ви йому морду натовкмачите? cool Буду радий продовжити бесіду. flower



"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
AdminДата: Неділя, 11.11.2007, 12:35 | Повідомлення # 9
Батька сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 529
Статус: Offline
Тема мені все більше і більше подобається:) Тут вже зачепилися не просто сексуальна, статева частина цієї справи, а великі моральні якості! Так так, даний розділ життя людини завжди стояв під знаком питання... У Радянському Союзі вчили, що це щось величне, щось немовірне і секретне, а в часи демократії це виставляють як звичайнісіньку річ, яка ось тут поруч, з нами і нічого ого боятися... Це дивлячись як хто до цього відноситься - для одних недзвичайне таінство, для інших - просто фізична потреба (думаю ні для кого не новина термін "сексуальне напруження", яке жінка може скидати за допомогою переживать, а чоловік лише нормальним способом).
Що до втуплення до шлюбу коли "між ногами засвербіло" то це існує і доволі часто, що дуже прикро, але.... Але моя мати народила мене в 20, моя бабуся теж у 20, мій батько оженився в 23, а моїй сестрі вже 24 і вона тільки тільки вийшла заміж. Мені, слава богу 21, але ні про який шлюб, та, не приведи Господь, дітей в такому віці я навіть не думаю! І на майбутні 5 років як мінімум теж! Щось мені здається, що в наші часи молодь навпаки більш обережна в цьому, і на це є дві причини:
1) Немає тієї впевненості в завтрашньому дні яка була при СРСР (чим ти дітей годуватимеш завтра???)
2) Ти знаєш що таке статеві відношення, і тобі не обовязково женитися, щоб це відчути, отже все простіше.

А тепер що до СНІДу.... Штука гидотна, нас перемагає якесь малесеньке живе створіння, яке навіть однієї клітинки немає, на відміну від нас, величних і високорозвинених створінь! Що ж так, Бог нас створив володарями на Землі, а нас поборе якесь там неорганічне створіння... Прокол:(
Як запобігти чього? Та на презервативах не треба просто економити, скури на пачку сигарет менше, випий на пляшку пива також менше, а от "резинку" точно не завадить з собою мати!




Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)

Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...

 
MuravkaДата: Неділя, 11.11.2007, 13:09 | Повідомлення # 10
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Я не кажу про те що пробувати всих хто під руку попадеться, і перший день знайомства, я про те що б це відбувалося з тією людиною з якою твої стосунки підійшли біль-менш до цього етапу (сексу). На рахунок СНІДу, його теж можна уникнути якщо бути обережним, і думати насам перед про себе, і це залежить від вашого вибору партнера, і ваших ізвилин в голові які маєте.
Ніхто вам і не каже що щастя тільки в сексі, але це теж немале значення відіграє в стосунках. Так я з вами згодна що спілкування багато що дає для подружнього життя. Без спілкування не вирішуеться жодна проблема. А за молодь, повторюся, батьки винні, чого не розповісти про кохання і почуття, про відносини чоловіка і жінки, про різницю між коханням і закоханістю. Тому так і виходить от за свербіло. значить, люблю, тоді весілля, може діти, (краще коли їх нема в таких ситуація), тоді розлучення. Тобі батьки кричать на дітей: " А про що ви думали, коли одружувалися?" А про що вони могли думати нічого не знавши про доросле життя. Їм ніхто нерозповідав цого, і ніде про це ненаписано, ніде не вчать. А треба, дорогенькі, треба.

6. Вам сподобається, коли Ваш чоловік запропонує взяти участь у свінгу або груповому сексі ( + Ваша найкраща подруга ), чи Ви йому морду натовкмачите? Відповідаю. Так мені б це сподобалось, я просто булаб рада, що він мені це каже, що він ділиться зі мною своїми думками, а не просто іде і робе це так,щоб я незнала, (а тоді дізналася через трете коліно) тоді і шлюбу хана. А так якщо я знатиму то за допомогою того самого спілкування можна вияснити чи насправді це йому потрібно чи можна обійтися і без цього, і нічого страшного в цьому нема. Я не кажу що тільки сказав і це сталося, ні, може пройти дуже багато часу, поки це станеться,тому що я думаю це не так просто, але можливо. І якщо він хотітиме я погоджуся на це (Якщо кохатиму), але мені потрібен буде мабуть великий проміжок часу щоб підготувати морально себе до цього.




Я люблю людей.

 
GreyДата: Неділя, 11.11.2007, 13:23 | Повідомлення # 11
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Бідний Admin'е! Ви далеко відстали від наукової дійсності. Position №1. Хочу Вас розчарувати - вірус ВІЛ, це живе створіння, розміри якого значно менші, ніж пори більшості навіть імпортних ( а що вже казати про "китайскі" ) нацюцюрників, тому я і говорю, що шанси всіх блудників приблизно рівні. Position №2. Будь-який г****н у будь-який момент може розірватися, і тоді один шанс - одрізати собі "окоянный отросток". Position №3. ВІЛ - тільки "маркер", "чорна мітка", або "мітка гріха", як кажуть араби, а людина помирає від супутніх захворювань, наприклад гепатиту С, коли абсолютно тихо і без болю згниває печінка. Position №4. У Бога немає інших рук, крім Ваших, то для чого Ви завчасно готуєте цвяхи на свою домовину. book



"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
AdminДата: Неділя, 11.11.2007, 14:59 | Повідомлення # 12
Батька сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 529
Статус: Offline
ВІЛ насправді дуже слабкий органзім ( я не сказав що це мертве створіння, просто, як відомо, віруси безклітинні, це взагалі окреме царство яке до цих пір майже недосліжджене). Якщо ви займаєтеся сексом з зараженою людиною то заразитися вам шанс лише 40% (тільки не подумайте що 40% це 0!), тобто дуже малий. В сфері поза людським тілом цей вірус проживає якісь хвилини і швидко гине. Що до того, що він послаблює імунну систему я знаю, невже ви подумали що я такий тупий? biggrin
Презервативи зроблені не з камерної гуми, а може таки зі спеціальної яка розрахована на те, що віруси маленькі? Так, вон длуже ненадійні, але чи маєте ви кращий варіант? Ні? Тоді давайте користуватися чим є... Маємо те що мажємо як говориться:)
Бог прислав нам цю маленькуі небеспечну істоту можливо щоб ми трошки повмирали і таки зрозуміли що не ми царі на планеті? Хто сказав це? Якийсь пророк? А хто скаже що цьому пророу дійно Господь це сказав а не той самий Сатана? Людина дурна, вона іде за тим хто веде, і заявляти що Я ЗНАЮ ІСТИНУ - це виставляти себе на посміховисько, де доказ що це ІСТИНА?
Що ж тоді виходе, не займатися взагалі сексом? Займатися лише з жінкою? А якщо її згвалтує якийсь гад, заразе її СНІДом, все. покинути на неї і наплювати? Я бачу багатьох людей які відносяться до хворих СНІДом як до прокажених, жахаються від них, уникають, плюються на них. Меня це диким здається. Їх взагалі багато хто за людей не вважає. А потім ми дивуємося чому у якогось із інфікованих "стукнула дурка" і він почав на вулиці штрикати голкою, змащену совєю кров'ю, всіх підряд!



Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)

Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...

 
GreyДата: Неділя, 11.11.2007, 22:00 | Повідомлення # 13
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Любі друзі! Бачу тема для Вас цікава, жаль що ніхто до неї більше не піключається. Тут у нас із Джинном виникла суперечка - буду вдячний Admin'у винести на референдум - фото дівчини із розставленими ногами та детальним зображенням геніталій - це порно чи ні? Хоча він постидався передати мені думку з цього приводу його мами. Мені дуже шкода, що ви робите вибір у бік розпусти - так вас виховали, і ви цим гордитесь. Цікаво, а що, на вашу думку, тоді є справжньою цінністю, якщо не дівоча гідність. Дівчина, яка виходить заміж недоторканою - другий сорт? Хто з чоловіків не хоче бути "першим"? Нагадаю, Джульєтта закохалася і померла в 13 років, то особисто Ви буде радити своїй дочці у такому віці пробувати - а хто ж тобі доцю краще запустить "дурака" - не підійшов - то не біда - завтра ляжеш під іншого. Може так - Muravko? вам і радили старші. Говорити загальними фразами пишно і красиво, але приміряйте цю шкуру на себе. І Вам буде 40 і Вашим дітям по 15-16. Цікаво, як тоді буде виглядати ваша "мораль"? Прошу не сприймати ні в якому разі моїх висловлювань як спробу принизити або образити. Мене цікавить лише ваша особиста думка з цього приводу. Особисто Admin'у - Бог не хоче Вашої смерті, бо Ісус сам помер за Вас, Ви самі обираєте коли і як Вам померти.



"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
ОксанаДата: Понеділок, 12.11.2007, 00:43 | Повідомлення # 14
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 375
Репутація: 16
Статус: Offline
Розгортається справжня цікава дискусія..... Всі ви говорите слушно і красиво, але Що саме тут обговорюється зараз? Підключаюсь до вас і далі спробую прокоментувати основні тези:
"Моногамія - норма, все інше - просто розбещеність і прелюбодійство." - можливо, але особисто мене Muravka своїми пунктами 3 і 5 абсолютно не надихнула на подвиги. агітації чи закликів теж не помічаю..
"Чи сподобається тобі, коли неодружений сусід "розв'яже вузлик" і розважатиметься з твоєю коханою дружиною?" - сусіду то сподобається однозначно :D, а кохану дружину від позашлюбних відносин не вбереже ні виховання, ні чадра. Це вже свідомість самої дружини, а не вплив зовнішніх факторів, зокрема думки Muravkи.
"І Вам буде 40 і Вашим дітям по 15-16. Цікаво, як тоді буде виглядати ваша "мораль"? - недоторканість ще ніхто не відміняв, але коли з нею прощатися - особиста справа кожної. А стосовно еротичних фото, викладених на сайті,- я як мама, вважаю, що навіть підліткам не зашкодить подивитися як виглядає оголена жінка. Обізнаність має попередити підліткове перезбудження, яке якраз і підштовхує до дуже ранніх "дошлюбних стосунків" між юними леді та джентельменами. А перебування зовсім маленьких в інтернеті повинно контролюватися дбайливими батьками.
І кілька слів на захист Джинна, "фото дівчини із розставленими ногами та детальним зображенням геніталій" - це просто еротичне фото, бо поруч (під, збоку, зверху) мною не було помічено якогось (якихось) оголеного(-их) джигіта(-ів) biggrin
Так що якоїсь однієї конкретної теми для обговорення я тут не помічаю, але саме завдяки активності Грея, Muravkи та Джинна ми можемо тут прочитати думки інших і подумати про свої. За це - вам подяка!
А ось і дібралася нарешті до ключової теми : " Кожен має право на свою Власну думку! "
.... Це просто треба визнати..



Повідомлення відредагував Оксана - Понеділок, 12.11.2007, 04:22
 
GreyДата: Понеділок, 12.11.2007, 09:02 | Повідомлення # 15
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Люба Оксано! Маю і особисто до Вас декілька запитань і хочу почути власну думку, а не загальні фрази. 1. Я по обмеженості своїй завжди думав ( і так робив ), що будову людського тіла дітям потрібно показувати в підручнику анатомії. Якщо у Вас його немає - сходіть в бібліотеку ( до речі подивитеся як багато там молоді ). Я правий чи ні? Чи потрібно купити Плейбой і увечорі у сімейному колі почитати його з дочкою? 2. Якщо Ви не згодні з п.1 - зфотографуйтеся з чоловіком тільки так, щоб було детально видно геніталіїї і ознайомте своїх дітей як насправді виглядає людина - чи соромно буде? А чужу тітку можна? 3. Якщо еротика це красиво - зафотографуйте себе, Муравку і Адміна із зображенням геніталій і викладіть на сайті - добре? А чужу тітку можна? Тим більше, що цього фото сам особисто сам Джинн не робив ( чудово якби це була його дівчина або сестра ). 4. Матеріали відвертого змісту не можна без попередження викладати відкрито, і Адмін про це знає. Якщо не згодні - надрукуйте своє оголене фото на першій сторінці "Ехо" - просвітіть тупих - це ж по-вашому красиво, а ми не розуміємо. Чи буде соромно? А чужу тітку можна? 5. Я цілком згоден, що кожен має свою думку, але сама Муравка сказала, що еротика робить наголос на почуття. Які почуття викликають особисто у Вас фото геніталій - захоплення, радість чи щось інше - поділіться. Далі буде...

Добавлено (12.11.2007, 09:02)
---------------------------------------------
Муравці. Так, дійсно, СНІДу у статевому житті можна запобігти, але тільки одним способом - злягатися із здоровим партнером - для цього вимагайте від усіх своїх коханців довідку із шкірно-венерологічного диспансеру ( і старано підшивайте їх у папочку book - буде що показати онукам). Я думаю справжні мужчини будуть дуже раді. Адже, крім ВІЛ, можна буде виявити ще багато інших сюрпризів. Про чарівні властивості нацюцюрника я вже писав. Прокоментуйте...





"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
Форум » Зовсім приватно! » Про "Це"... » Секс в нашому житті! (Коли? Як? З ким? Де? Навіщо? займатися сексом.....)
  • Сторінка 1 з 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10
  • 11
  • »
Пошук:

Найтоваристські Останні зареєстровані Найпопулярніші
  • Samoswal
    Повідомлень - 2318
  • Професор

  • Яночка
    Повідомлень - 1676
  • Майстер

  • Маринка
    Повідомлень - 1610
  • Майстер

  • PePeL-soN
    Повідомлень - 1434
  • Кандидат в майстри

  • Нереклама
    Повідомлень - 1205
  • Кандидат в майстри

  • Grey
    Повідомлень - 874
  • Професіонал

    BoldikuFFs
    Зареєстрований - 16:56

    Numizmatofff
    Зареєстрований - 13:49

    Martinezz9
    Зареєстрований - 18:36

    DalmatovDCP
    Зареєстрований - 08:12

    RLtdrich4
    Зареєстрований - 14:49

    RLtdrich
    Зареєстрований - 14:45

  • Нереклама
    Репутація - 47
  • Кандидат в майстри

  • Samoswal
    Репутація - 36
  • Професор

  • Маринка
    Репутація - 36
  • Майстер

  • EVA
    Репутація - 33
  • Досвідчений

  • PePeL-soN
    Репутація - 32
  • Кандидат в майстри

  • Яночка
    Репутація - 31
  • Майстер

    Популярні теми
    Корисні посилання
    Міні-чат
  • Рахуємо до мільйона!>>

  • Яку пісню(виконавця)Ви сл...>>

  • ЩОДЕННИК>>

  • Асоціації>>

  • Кіноман>>

  • Я ХОЧУ!!!!!!>>

  • Повторялка>>

  • Казка в три слова - гра>>






  •                 

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net