ЦНОТА
|
|
EVA | Дата: Субота, 29.12.2007, 18:50 | Повідомлення # 76 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
Статус: Offline
| Quote (Оксана) у чоловіків простіше - вічні незаймані Супер! Нічого не скажеш!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Лтава | Дата: Субота, 29.12.2007, 21:00 | Повідомлення # 77 |
Новачок
Репутація: 4
| Quote (EVA) Супер! Нічого не скажеш! Єва! Ми говоримо про душу!
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 29.12.2007, 21:47 | Повідомлення # 78 |
Лікар
Репутація: 15
| Лтава, тихіше, а то нас знову звинуватять у переході до теології.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Лтава | Дата: Неділя, 30.12.2007, 08:38 | Повідомлення # 79 |
Новачок
| Quote (sashko) Цнота-це те, що прикрашає дівчину. Повірте мені як чоловікові Боже, яка дурня. Хотів зпошлити з приводу використання такої прикрасита передумав. Ми мабуть ще довго "не злізимо з пальми". Дійсно говорять, що скільки б не було мобільного зв"язку , інтернету і супутникового телебачення, доки ходитимемо в надвірні туалети в позі орла буде середновічя. Так і тут.
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 30.12.2007, 08:44 | Повідомлення # 80 |
Лікар
| Quote (Лтава) Боже, яка дурня Бог Вас не підтримає! У Нього з цього приводу чітка позиція - діаметрально протилежна Ваший!
|
|
| |
Лтава | Дата: Неділя, 30.12.2007, 08:49 | Повідомлення # 81 |
Новачок
| Прошу конкретне посилання з Біблії.
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 30.12.2007, 09:02 | Повідомлення # 82 |
Лікар
| Quote (Лтава) Прошу конкретне посилання з Біблії. Второзаконие 22:20-21
|
|
| |
Лтава | Дата: Неділя, 30.12.2007, 09:51 | Повідомлення # 83 |
Новачок
| Quote (Grey) Второзаконие 22:20-21 Вітаю Вас, Ви ледь мене не "купили", я вже кинувся шукати джерело. Добре що вчасно згадав Томаса Торквемаду, відомого борця за чистоту задумів і дій, самого відомого діяча Священної інквізіції. Ваш ІДЕАЛ боротьби з інакодумцями?
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 30.12.2007, 09:55 | Повідомлення # 84 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Ну чому кожна тема, відкрита на форумі, проходить крізь стадію релігійних суперечок?
|
|
| |
Лтава | Дата: Неділя, 30.12.2007, 10:13 | Повідомлення # 85 |
Новачок
| Quote (Оксана) Ну чому кожна тема, відкрита на форумі, проходить крізь стадію релігійних суперечок? Грей провокує а ми "купляємося" вступаючи з ним в суперечку.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 30.12.2007, 16:16 | Повідомлення # 86 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (Grey) Quote (Лтава) Прошу конкретне посилання з Біблії. Второзаконие 22:20-21 Процитируйте, пожалуйста, этот стих.
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
sashko | Дата: Неділя, 30.12.2007, 22:24 | Повідомлення # 87 |
Досвідчений
Репутація: 8
| Второзаконие 22:20-22 20Если же сказанное будет истинно, и не найдется девства у отроковицы, 21 то отроковицу пусть приведут к дверям дома отца ее, и жители города ее побьют ее камнямидо смерти, ибо она сделала срамное делосреди Израиля, блудодействовав в доме отца своего; и [так] истреби зло из среды себя. 22 Если найден будет кто лежащий с женою замужнею, то должно предать смерти обоих: и мужчину, лежавшего с женщиною, и женщину; и [так] истреби злоот Израиля. Quote Вітаю Вас, Ви ледь мене не "купили", я вже кинувся шукати джерело. Добре що вчасно згадав Томаса Торквемаду, відомого борця за чистоту задумів і дій, самого відомого діяча Священної інквізіції. Ваш ІДЕАЛ боротьби з інакодумцями? Quote Грей провокує а ми "купляємося" вступаючи з ним в суперечку. Не варто намагатися обійти Бога, або вважати себе добрішим за Нього. Тут я бачу є палкі прихильники дошлюбного сексу. Пропоную всім зпробувавшим такий спосіб життя відповісти самим собі. Чи зробило це вас щасливішими, кращими? Чи стало в вашому житті від того, що ви переспали до шлюбу з одним, двома, десятьма більше любові, взаємоповаги?
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 31.12.2007, 06:55 | Повідомлення # 88 |
Лікар
| Quote (sashko) Чи зробило це вас щасливішими Співчуваю Вам у розчаруванні, але впевнений, що більшість відповість - "Так".
|
|
| |
SEKSI | Дата: Понеділок, 31.12.2007, 12:30 | Повідомлення # 89 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (sashko) Второзаконие 22:20-22 20Если же сказанное будет истинно, и не найдется девства у отроковицы, 21 то отроковицу пусть приведут к дверям дома отца ее, и жители города ее побьют ее камнямидо смерти, ибо она сделала срамное делосреди Израиля, блудодействовав в доме отца своего; и [так] истреби зло из среды себя. 22 Если найден будет кто лежащий с женою замужнею, то должно предать смерти обоих: и мужчину, лежавшего с женщиною, и женщину; и [так] истреби злоот Израиля. Спасибо!
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
perekos | Дата: Четвер, 03.01.2008, 11:47 | Повідомлення # 90 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (sashko) Цнота-це те, що прикрашає дівчину. Повірте мені як чоловікові Ну і як вона може прикрашати чи не прикрашати? Це ж не красиві очі чи гарна зачіска. Повірте, мені як чоловікові глибоко начхати на її наявність чи відсутність
|
|
| |