Оральний секс
|
| | |
RomiK | Дата: Понеділок, 28.07.2008, 11:31 | Повідомлення # 166 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 1
Статус: Offline
| STALKER, Цікавий варіант, задумувався над цим. Добавлено (28.07.2008, 11:31) --------------------------------------------- EVA, цікаво було б почути думку, як ви думаєте, якщо попробувати це у "першу" шлюбну ніч, чи це б не "шокувало" її , просто раніше ми про це не замислювалися практично, думаю у неї на рахунок орального сексу не позитивні думки, так все ж таки.... як зробити так, щоб коли до цього буде доходити, в останній момент не вийшла якась "дивна" ситуація ... Ваші поради, думки.... пропозиції, коментарі ...
У всьому треба знати міру, навіть у скромності. Відсутність думок не заважає бути однодумцями. Нічому не дивуватися є ознакою глупоти, а не розуму.
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 12:08 | Повідомлення # 167 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (STALKER) RomiK а ти сначала в якій небудь романтичній обстановці зроби це їй,але перед цим добре заведи свою кохану поцілунками і ласками. Оце вірно сказано. Quote (STALKER) І думаю вона потім відповість тобі взаемністю А от з цим хтозна. Може, одразу вона й не наважиться відразу ж зробити це, але якщо їй сподобається, як це робиш ти, RomiK, то вона точно захоче найближчим чаом відповісти тобі взаємністю.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 14:00 | Повідомлення # 168 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Як на мене, то класного сексу без оральних ласок не може бути.
Сім-сім
|
|
| |
RomiK | Дата: Середа, 30.07.2008, 09:57 | Повідомлення # 169 |
Новачок
| Цікаво, а хто поділиться першими враженнями, як це було вперше, я маю на увазі оральний секс...
У всьому треба знати міру, навіть у скромності. Відсутність думок не заважає бути однодумцями. Нічому не дивуватися є ознакою глупоти, а не розуму.
|
|
| |
Оксана | Дата: Середа, 30.07.2008, 10:37 | Повідомлення # 170 |
Досвідчений
Репутація: 16
| RomiK, а скільки вам з коханою років?
|
|
| |
RomiK | Дата: Середа, 30.07.2008, 17:22 | Повідомлення # 171 |
Новачок
| Оксана, мені 25, а їй 21 ... Добавлено (30.07.2008, 17:14) --------------------------------------------- Оксана, а що??? ... і тишина у відповідь на запитання у повідомленні № 170 ... P.S. Буду в неті не скоро, через тижні 3 напевно... Добавлено (30.07.2008, 17:22) --------------------------------------------- Оксана, а як на рахунок відповіді??? чи поділишся враженнями? великим досвідом у цій справі???
|
|
| |
Оксана | Дата: Середа, 30.07.2008, 17:51 | Повідомлення # 172 |
Досвідчений
Репутація: 16
| RomiK, думаю, що за 25 років ти пізнав оральний секс і твоя кохана, можливо, теж... Тому, або ви соромитесь чогось, або зізнатись один одному.., або потрібно зачекати того часу, коли експеременти в ліжку не потребуватимуть обговорень - усе по бажанню і взаємно).
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 30.07.2008, 23:41 | Повідомлення # 173 |
Професіонал
| Quote (RomiK) Цікаво, а хто поділиться першими враженнями, як це було вперше, я маю на увазі оральний секс... [[color=green]Чесно кажучи, перший раз нічим приємним не запам"ятався: моя дівчина була ще менш досвідченою, аніж я сам. А ось зараз в статевому житті маю досить приємні враження від орального сексу. Люблю це робити партнерші, але завжди хочу й взаємності...
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Вівторок, 19.08.2008, 23:57 | Повідомлення # 174 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (paliy) Чесно кажучи, перший раз нічим приємним не запам"ятався: моя дівчина була ще менш досвідченою, аніж я сам. А ось зараз в статевому житті маю досить приємні враження від орального сексу. Люблю це робити партнерші, але завжди хочу й взаємності... А в мене навпаки. Перший раз якраз був дуже приємним. А потім коханий розлінився. Робить це мені або кілька хвилин перед сексом (мені цього не досить), або й зовсім забуває про оральні ласки (що буває значно частіше). Якщо прошу - ображається. Говорить - він повинен це робити сам, під настрій. Але я ж ніколи не відмовляю, якщо просить він. А оце заради принципа кажу - ні. Так він так надувся! І зрозумій цих чоловіків!
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 21.08.2008, 00:50 | Повідомлення # 175 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) А оце заради принципа кажу - ні. Так він так надувся! Правильно й зробила... У сексі все повинно бути взаємно приємним. Бо інакше хтось звикне шлангувати, а в когось зникне бажання викладатись .
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Четвер, 21.08.2008, 23:35 | Повідомлення # 176 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Правильно й зробила... У сексі все повинно бути взаємно приємним. Бо інакше хтось звикне шлангувати, а в когось зникне бажання викладатись . paliyчику! Ось щойно знов сталась така ситуація. Я в розпачі! Сексом сьогодні не було настрою займатись ні в мене ні в чоловіка. він попросив, щоб я цитую "доставила йому задоволення і він тоді спокійно спатиме". Я кажу : " А ти мені? Я теж хочу." І вгадай яка його реакція, замість того, щоб зайнятися зі мною оральним сексом? Він образився і відвернувся до стінки! На моє "надобраніч" навіть не відповів, щось лише пробурмотів, на зразок - оце так, є жінка в мене і не хоче доставити мені задоволення. Я тепер не знаю, може і я таки не права, але ж чому він не думає про мене?! Не розумію я чоловічу психологію!
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 22.08.2008, 12:38 | Повідомлення # 177 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) Він образився і відвернувся до стінки! Нічого страшного: довго не протримається без сексу і почне й тобі відповідати взаємністю. Хай бурчить , а ти, якщо хочеш позитивного результату, відстоюй свою позицію . Тільки роби це не вороже; якщо й ультимативно, то напівжартома, коректно й без докорів . Думаю, що результат не забариться .
Сім-сім
|
|
| |
DivelChiteR | Дата: Субота, 23.08.2008, 22:17 | Повідомлення # 178 |
Новачок
Репутація: 3
| Просто спокушай його и вин сам приповзе на вколишках!
|
|
| |
SEKSI | Дата: Середа, 27.08.2008, 00:49 | Повідомлення # 179 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Нічого страшного: довго не протримається без сексу і почне й тобі відповідати взаємністю. Хай бурчить , а ти, якщо хочеш позитивного результату, відстоюй свою позицію . Тільки роби це не вороже; якщо й ультимативно, то напівжартома, коректно й без докорів . Думаю, що результат не забариться Немає результатів, на жаль. Без сексу поки що тримається. Стосунки без цього в нас поки що нармальні. Але ж мені хочеться. Не розумію я свого чоловіка!
|
|
| |
STALKER | Дата: Пятниця, 29.08.2008, 11:17 | Повідомлення # 180 |
Новачок
Репутація: 13
| А попробуй його якось завести.І если чесно я не розумію твого чоловіка.Ми з дружиною займаемось усим- вдовольняючи друг друга,хоча і відносини у нас бувають напружені,але в сексі ми знову налагоджуемо стосунки.
Имею Мнение Хрен Оспориш
|
|
| |
|