Оральний секс
|
|
|
|
PePeL-soN | Дата: Четвер, 29.05.2008, 11:41 | Повідомлення # 151 |
Барабаніст
Група: Продвинуті
Репутація: 32
Статус: Offline
| Друзі, а як щодо пози 69??!!))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
SEKSI | Дата: Четвер, 29.05.2008, 23:54 | Повідомлення # 152 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (PePeL-soN) Друзі, а як щодо пози 69??!!)) PePeL-soN, я тільки нещодавно спробувала цю позу. Прикольно. Цікаво. Екзотично. Але, випробовуючи цю позу, думаю, треба довіряти своєму партнеру на всі 100%, щоб відчувати себе комфортно.
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Mikka | Дата: Пятниця, 30.05.2008, 00:10 | Повідомлення # 153 |
Новачок
Репутація: 2
| Я досить часто дарую роральні ласки своєму хлопцю. Він говорить, що в мене це класно виходить і просить робити це йому частіше. Коли ж діло доходить до мого задоволення, то він обмежується кількома поцілунками трішки нижче пупка. Говорить - я не вмію цього робити. Поясність, як дорослий хлопець може не вміти доставляти оральні ласки???
Ми самі будуєм собі долю...
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 30.05.2008, 09:47 | Повідомлення # 154 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (SEKSI) я тільки нещодавно спробувала цю позу. Ги)))Я теЖ)))ПриколЬно)) Quote (Mikka) Поясність, як дорослий хлопець може не вміти доставляти оральні ласки??? Можливо він не те що не вміє, а не хоче??!! Mikka, ти над цим не замислЮвалась??
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Джинн | Дата: Пятниця, 30.05.2008, 12:43 | Повідомлення # 155 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| Mikka, 100% НЕХОЧЕ!!!!
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 30.05.2008, 21:27 | Повідомлення # 156 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (PePeL-soN) Друзі, а як щодо пози 69??!!)) А можна детальніше і в подробицях для особливо відсталих? Добавлено (30.05.2008, 21:27) ---------------------------------------------
Quote (Mikka) Поясність, як дорослий хлопець може не вміти доставляти оральні ласки??? По-моєму, він просто маленький егоїстик...
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 31.05.2008, 15:52 | Повідомлення # 157 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (paliy) По-моєму, він просто маленький егоїстик... Mikka, по-моєму, paliy правий. А от як вирішити цю проблему ... Боюсь щось і радити. Quote (paliy) А можна детальніше і в подробицях для особливо відсталих? paliy, я тобі написала в ОП. Хоча, не думаю, що ти такий відсталий. Не прибідняйся))
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 31.05.2008, 21:13 | Повідомлення # 158 |
Професіонал
| Quote (EVA) paliy, я тобі написала в ОП. Дякую. Тепер я дійсно не відсталий..., а продвинутий.
Сім-сім
|
|
| |
Mikka | Дата: Неділя, 01.06.2008, 23:22 | Повідомлення # 159 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (paliy) По-моєму, він просто маленький егоїстик... Quote (EVA) Mikka, по-моєму, paliy правий. І що ж мені робити? Я ж молода дівчина і теж хочу отримувати оральні ласки від свого коханого. Я в розпачі.
Ми самі будуєм собі долю...
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 17:07 | Повідомлення # 160 |
Професіонал
| Quote (Mikka) І що ж мені робити? Є революційні і еволюційні шляхи вирішення будь-якої проблеми: можна взагалі порвати відносини із хлопцем, а можна наполегливо привчати його до всього бажаного для тебе. Вибирай.
Сім-сім
|
|
| |
Muravka | Дата: Субота, 14.06.2008, 14:32 | Повідомлення # 161 |
Бувалий
Репутація: 13
| Я оце такий фільм відкопола про оральний секс цілих 1,5 гігабайта. Класний повчальний посібник!!! Але чеснокажучи аби мені його раніше років на 5-6 то він би був незамінний а зараз цікаво звичайно але більшість вже знаю і вмію
Я люблю людей.
|
|
| |
RomiK | Дата: Пятниця, 25.07.2008, 15:22 | Повідомлення # 162 |
Новачок
Репутація: 1
| Muravka, [/i][color=blue] Привіт, а не підкажеш де цей фільм ти відкопала? Добавлено (25.07.2008, 15:22) --------------------------------------------- Народ, хто підкаже, як почати розмову зі своє дівчиною (у скорому майбутьному дружиною) про оральний секс. Вона до цього відноситься, я б сказав "не приязно"... І взагалі у нас розмова про це (оральний секс) ніколи не заходила. Як до цього підвести так щоб вона зрозуміла і взагалі як краще поговорити...
У всьому треба знати міру, навіть у скромності. Відсутність думок не заважає бути однодумцями. Нічому не дивуватися є ознакою глупоти, а не розуму.
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 26.07.2008, 22:44 | Повідомлення # 163 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (RomiK) Народ, хто підкаже, як почати розмову зі своє дівчиною (у скорому майбутьному дружиною) про оральний секс. Вона до цього відноситься, я б сказав "не приязно"... І взагалі у нас розмова про це (оральний секс) ніколи не заходила. Як до цього підвести так щоб вона зрозуміла і взагалі як краще поговорити... RomiK, а для чого говорити? ДІЙ!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
STALKER | Дата: Неділя, 27.07.2008, 14:24 | Повідомлення # 164 |
Новачок
Репутація: 13
| RomiK а ти сначала в якій небудь романтичній обстановці зроби це їй,але перед цим добре заведи свою кохану поцілунками і ласками. І думаю вона потім відповість тобі взаемністю
Имею Мнение Хрен Оспориш
|
|
| |
paliy | Дата: Неділя, 27.07.2008, 21:19 | Повідомлення # 165 |
Професіонал
| Quote (STALKER) І думаю вона потім відповість тобі взаемністю Згоден, я б теж так зробив...
Сім-сім
|
|
| |