Оральний секс
|
|
|
|
Іван | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 22:29 | Повідомлення # 121 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 5
Статус: Offline
| для когось гидота стала нормою життя, а хтось нормальну і гарну річ вважає гидотою... чи не досить обсмоктувати тему? кому не подобається, хай відплюється та піде собі, кому подобається, теж знайдуть, що робити з питанням далі. а щось доводити, коли йдеться про питання смаку... чи це я злюся, бо нікого немає поруч?..
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 22:42 | Повідомлення # 122 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (Іван) чи це я злюся, бо нікого немає поруч?.. Іван, мабуть, ти просто злися)) А нам цікаво спілкуватись тут, обговорювати свої проблеми, давати поради. Хочеш - підключайся, не хочеш - іди в іншу тему спілкуватись.
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Іван | Дата: Субота, 02.02.2008, 19:32 | Повідомлення # 123 |
Новачок
| Quote (SEKSI) іди в іншу тему спілкуватись. Sexy, на цей раз ти невірно зрозуміла, то лише іронія. До речі, тут не обговорювалась одна фішка по темі. Там це називають snowballing, а у нас ніяк не називають, не для нашого менталітету розвага. Це коли дівчіна одразу після не ковтає, не спльовує, а цілує хлопця. Як на мене, річ більш інтимніша, ніж сам мінет. Цікаво, що дівчата про це думають?
|
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 02.02.2008, 23:02 | Повідомлення # 124 |
Досвідчений
| Quote (Іван) Sexy, на цей раз ти невірно зрозуміла, то лише іронія. До речі, тут не обговорювалась одна фішка по темі. Там це називають snowballing, а у нас ніяк не називають, не для нашого менталітету розвага. Це коли дівчіна одразу після не ковтає, не спльовує, а цілує хлопця. Як на мене, річ більш інтимніша, ніж сам мінет. Цікаво, що дівчата про це думають? Все це досить цікаво. Можна спробувати. І лише тоді щось говорити добре це чи погано. Але поки що вважаю, що оральний секс кращий від snowballing. Добавлено (02.02.2008, 23:02) --------------------------------------------- Іван, до речі, а ти сам що більше полюбляєш - отримувати оральні ласки чи самому їх робити дівчині?
|
|
| |
Muravka | Дата: Неділя, 03.02.2008, 00:03 | Повідомлення # 125 |
Бувалий
Репутація: 13
| Недавно вирішила спробувати відмовитись від орального сексу, і подивитись на скільки мене вистачить. І знаєте, на 5 днів вистачило. І я зрозуміла що ніколи від цього не відмовлюсь, бо дуже подобається, я не уявляю інтимних стосунків з коханим без оральних ніжностей.
Я люблю людей.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 03.02.2008, 19:47 | Повідомлення # 126 |
Досвідчений
| Quote (Muravka) Недавно вирішила спробувати відмовитись від орального сексу, і подивитись на скільки мене вистачить. І знаєте, на 5 днів вистачило. І я зрозуміла що ніколи від цього не відмовлюсь, бо дуже подобається, я не уявляю інтимних стосунків з коханим без оральних ніжностей. Muravka, а тобі як більше подобається більше - отримувати оральні ласки ча самій дарувати їх коханому?
|
|
| |
Muravka | Дата: Неділя, 03.02.2008, 22:23 | Повідомлення # 127 |
Бувалий
Репутація: 13
| Quote (SEKSI) Muravka, а тобі як більше подобається більше - отримувати оральні ласки ча самій дарувати їх коханому? люблю отримувати, і обожнюю дарувати коханому.
Я люблю людей.
|
|
| |
Іван | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 12:38 | Повідомлення # 128 |
Новачок
| Quote (SEKSI) а ти сам що більше полюбляєш Всі ми егоїсти, тож, мабуть, отримувати, але дарувати теж дуже приємно.
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 06.02.2008, 20:57 | Повідомлення # 129 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Muravka) люблю отримувати, і обожнюю дарувати коханому. І в мене такий же девіз...
Сім-сім
|
|
| |
Скай | Дата: Субота, 01.03.2008, 16:25 | Повідомлення # 130 |
Новачок
Репутація: -3
| я за Оральний секс
Я такий який я є ! )
|
|
| |
Nik | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 00:10 | Повідомлення # 131 |
Новачок
Репутація: 2
| Не могу понять, почему моя девушка не хочет, чтобы я сделал ей оральный секс?! Это ж такой кайф!
Ничто не вечно в этом мире...
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 23:51 | Повідомлення # 132 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Nik) Не могу понять, почему моя девушка не хочет, чтобы я сделал ей оральный секс?! Это ж такой кайф! Цьому може бути багато причин: нетривалий термін статевих відносин, малодосвідченість у статевому житті, нерозкутість і комплекси, некомфортна ситуація чи обстановка тощо. З часом, думаю, у вас з дівчиною це буде, сама проситиме...
Сім-сім
|
|
| |
Джинн | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 00:05 | Повідомлення # 133 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| ОРАЛ - ФОРЕВА!!!!! Хто сказав що рот тільки для того щоб їсти?????
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Heartless | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 15:11 | Повідомлення # 134 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (Nik) Не могу понять, почему моя девушка не хочет, чтобы я сделал ей оральный секс?! Это ж такой кайф! Часто жінки відмовляються від куннілінгусу, бо відчувають автоматичну зобов'язаність робити мінет) Quote (Джинн) ОРАЛ - ФОРЕВА!!!!! Хто сказав що рот тільки для того щоб їсти?????
... with the frozen heart and soul on fire...
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Вівторок, 08.04.2008, 15:52 | Повідомлення # 135 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (Джинн) ОРАЛ - ФОРЕВА!!!!!Хто сказав що рот тільки для того щоб їсти????? Джинн, респект і уважуха)) Обожнюю орал))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |