Оральний секс
|
| | | |
sashko | Дата: Понеділок, 21.01.2008, 10:27 | Повідомлення # 92 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 8
Статус: Offline
| Добрий день усім! Quote Seksy. sashko, таке враження, що вижевете в позаминулому столітті! yes Але навіть тоді ЦИМ займалися. І ще складається думка, що Вам років 50 ! Завстарілі погляди на життя у Вас якісь. dash Вам не здається? Секси, я вам навіть більше скажу, цим почали займатися навіть не в позаминулому сторіччі, а ще декілька тисяч років назад. Так же як і скотоложеством, гомосексуалізмом, тощо. Зрозумійте мою думку, Сексі, спробуйте зупинитись, замислитись над її змістом, для самої себе. Quote Тут буває, лунає така думка: Добре, тому що приємно! Думаю, що наркоману, коли наширяється, теж спочатку приємно! Іншими словами: Громадяни, не все те добре, що приємно! Правда, здоровий глузд, самоповага ніколи не можуть бути застарілими, навіть якщо навкруги всі кричать що брехня, збочення то є нормально, то є модно. Усім іншим небайдужим до мого посту по цій темі скажу наступне: Що ви мені хочете показати, шановні, що ротом можна не тільки їсти але й дихати. Чи що ротом можна цілувати не тільки рота але й шію. Вітаю вас з вашою обізнаністю. Так я ж з цим і не спорю. Питання ж в іншому. В тому, що в цій темі, люди, для яких гидота вже стала нормою життя і вони не здатні самі усвідомити це, намагаються зробти цю гидоту нормою життя для інших. Свої розмірковування по цій темі припиняю!
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Понеділок, 21.01.2008, 10:28 |
|
| |
Іван | Дата: Понеділок, 21.01.2008, 22:27 | Повідомлення # 93 |
Новачок
Репутація: 5
| Quote (SEKSI) Я считаю, об ЭТОМ можно и нужно говорить! А еще лучше ЭТИМ заниматься! не добавить, не отнять.Добавлено (21.01.2008, 22:17) ---------------------------------------------
Quote (Muravka) я обома руками за оральний секс. а без рук цікавіше Добавлено (21.01.2008, 22:27) ---------------------------------------------
Quote (Grey) Люба Муравочко! А як Вам подобається більше - ковтати чи зпльовувати? не по джентельменськи, друже, не треба. Як їй подобається, гадаю, Вам ніколи не взнати...
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 21.01.2008, 23:39 | Повідомлення # 94 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Іван) Як їй подобається, гадаю, Вам ніколи не взнати... Круто сказано. А взагалі хотілося б...
Сім-сім
|
|
| |
Muravka | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 22:28 | Повідомлення # 95 |
Бувалий
Репутація: 13
| Quote (paliy) Як їй подобається, гадаю, Вам ніколи не взнати... Круто сказано. А взагалі хотілося б.. розповім у приватному повідомленні
Я люблю людей.
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 23.01.2008, 00:38 | Повідомлення # 96 |
Професіонал
| Quote (Muravka) розповім у приватному повідомленні Муравочко, почитати мені буде неодмінно цікаво, але хочеться...спробувати. Оральним сексом краще займатися, аніж про нього просто говорити.
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 18:42 | Повідомлення # 97 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (Muravka) розповім у приватному повідомленні paliy, ну що, Муравка розповіла, чи тільки пообіцяла?
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 21:18 | Повідомлення # 98 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, ну що, Муравка розповіла, чи тільки пообіцяла? Ви, жінки, тільки обіцяєте...
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 21:21 | Повідомлення # 99 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Ви, жінки, тільки обіцяєте... І зазвичай виконуємо свої обіцянки. На відміну від деяких чоловіків.
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 21:24 | Повідомлення # 100 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) На відміну від деяких чоловіків. Я, дівчинко, не такий. Якби пообіцяв оральний секс - зробив би ЦЕ!
Сім-сім
|
|
| | |
paliy | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 21:28 | Повідомлення # 102 |
Професіонал
| Quote (Джинн) SEKSI, несміши знаємо ми вашого "брата" Бачиш, бачиш, SEKSI, навіть Джинн-старий як світ-і той зі мною згоден. Всі ви однакові: обіцяєте, а як до діла...
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 23:59 | Повідомлення # 103 |
Досвідчений
| paliy, давай будем спілкуватись по темі. А то за флуд повидаляють нас. А за оральний секс більш детально поговоримо у приваті, хто кому, коли і як робитиме...
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 26.01.2008, 22:28 | Повідомлення # 104 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, давай будем спілкуватись по темі. А то за флуд повидаляють нас. Та наче по темі...Quote (SEKSI) А за оральний секс більш детально поговоримо у приваті, хто кому, коли і як робитиме...
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 26.01.2008, 22:42 | Повідомлення # 105 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Та наче по темі... paliy! Та ні, не по темі. Почали говорити про обіцянки, хто їх виконує, а хто ні і т.д. і т.п... До речі, на будь-яку тему можем поспілкуватись тепер у моїй спальні... Заходь, завджи радо прийму тебе ...
Повідомлення відредагував SEKSI - Субота, 26.01.2008, 22:44 |
|
| |
|