ДРУЖБА МІЖ ЧОЛОВІКОМ І ЖІНКОЮ
|
|
paliy | Дата: Субота, 31.05.2008, 21:19 | Повідомлення # 151 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
Статус: Offline
| Quote (EVA) Палійчику, як приємно чути з вуст чоловіка твердження про дружбу між особами різної статі! Дякую. Quote (EVA) Поки що ми дійсно дружимо. Як ти думаєш: він чогось більшого від тебе хоче, може просто зближається?
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 20:01 | Повідомлення # 152 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
| Quote (paliy) Як ти думаєш: він чогось більшого від тебе хоче, може просто зближається? Палійчику, час покаже)) Чи не так?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Маринка | Дата: Середа, 04.06.2008, 18:08 | Повідомлення # 153 |
Міс Емоція
Репутація: 36
| Я вважаю, що дружба між чоловіком і жінкою все таки є.Чоловіку-другу, можна навіть розповісти більше ніж подрузі, він може щось посовітувати. Quote (EVA) Але якась доля симпатії все рівно присутня Згодна з цим, симпатія присутня завжди...
Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
Повідомлення відредагував Маринка - Середа, 04.06.2008, 18:09 |
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 05.06.2008, 00:27 | Повідомлення # 154 |
Професіонал
| Quote (Маринка) Чоловіку-другу, можна навіть розповісти більше ніж подрузі, він може щось посовітувати. Так само може чоловік відкритися жінці-подрузі , порадитися з нею із того питання, про яке з іншими ніколи б не говорив .Quote (Маринка) Згодна з цим, симпатія присутня завжди... Підтримую . Бо без особистої симпатіїї дружби не може бути .
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 23:39 | Повідомлення # 155 |
Цікава особистість
| Quote (paliy) Так само може чоловік відкритися жінці-подрузі , порадитися з нею із того питання, про яке з іншими ніколи б не говорив А я починаю розуміти, що як добре мати друга-батька. Кому з татом пощастило, дівчата, повірте - це найкращий друг-чоловік.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 17:39 | Повідомлення # 156 |
Професіонал
| Quote (EVA) А я починаю розуміти, що як добре мати друга-батька. Кому з татом пощастило, дівчата, повірте - це найкращий друг-чоловік. yes І мені хочеться бути справжнім другом своїй доньці . Моїй білявій красуні зараз 9 років, така цікава .
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Середа, 11.06.2008, 00:04 | Повідомлення # 157 |
Цікава особистість
| Quote (paliy) І мені хочеться бути справжнім другом своїй доньці Палійчику, я думаю, все в тебе вдасться, ти ж молодчинка такий!
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 11.06.2008, 00:27 | Повідомлення # 158 |
Професіонал
| Quote (EVA) Палійчику, я думаю, все в тебе вдасться, ти ж молодчинка такий! Ну як тебе не любити за такі теплі слова?!
Сім-сім
|
|
| |
Infinity | Дата: Четвер, 12.06.2008, 21:19 | Повідомлення # 159 |
Новачок
Репутація: 6
| Дружба між чоловіком та жінкою існує. Я вважаю, що ця дружба навіть сильніша від дружби між чоловіками(хлопцями) або між жінками(дівчатами), але буває так що вона переходить в щось інше наприклад коли друзі (чоловік та жінка) стають коханцями. Тоді питання "дружби" стає дуже цікавим. І дружба може закінчитися А взагалі моя песімистична думка така, що СПРАВЖНІХ друзів нема. У кожного свої інтереси в житті, та стається так що інтереси твого друга співпадають з твоїми - на цьому дружба закінчується!!!!!!!!!!!!!!!!
З погляду молодості життя є безкінечне майбутнє; з точки зору старості - дуже коротке минуле.
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 13.06.2008, 17:35 | Повідомлення # 160 |
Професіонал
| Quote (Infinity) але буває так що вона переходить в щось інше наприклад коли друзі (чоловік та жінка) стають коханцями. Тоді питання "дружби" стає дуже цікавим. І дружба може закінчитися Так, може закінчитися, але може перерости в іншу.Quote (Infinity) У кожного свої інтереси в житті, та стається так що інтереси твого друга співпадають з твоїми - на цьому дружба закінчується!!!!!!!!!!!!!!!! Нажаль, так часто буває.
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 14.06.2008, 00:35 | Повідомлення # 161 |
Цікава особистість
| Quote (paliy) Ну як тебе не любити за такі теплі слова?! Палійчику, на те ж ми і друзі, щоб любити один одного!
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 17.06.2008, 08:37 | Повідомлення # 162 |
Професіонал
| Quote (EVA) Палійчику, на те ж ми і друзі, щоб любити один одного! Цьом!!!
Сім-сім
|
|
| |
АнгеляткО | Дата: Середа, 18.06.2008, 13:51 | Повідомлення # 163 |
Досвідчений
Репутація: 11
| Так, другу іноді можна більше довіритись ніж подрузі.І до речі жінка і чоловік не будудь ділити між собою класного хлопця.
Мы не полетим на Марс. Мы поднимимся туда на лифте=)
|
|
| |
Sensey | Дата: Пятниця, 05.09.2008, 10:17 | Повідомлення # 164 |
Новачок
Репутація: 9
| Зі своєї практики скажу така дружба рано чи пізно закінчується сексом,ми були хорошими товаришами,я водій охоронець а вона заступник генерального директора,а тепер ми взагалі не розмовляємо жаль
Тихіше їдеш, нікому не винен
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 05.09.2008, 10:37 | Повідомлення # 165 |
Професіонал
| Quote (Sensey) а тепер ми взагалі не розмовляємо жаль Так , саме так найчастіше закінчуються службові романи. Проте, як на мене, можна й дружити, і сексом займатися - одне одному не повинно заважати .
Сім-сім
|
|
| |