ДРУЖБА МІЖ ЧОЛОВІКОМ І ЖІНКОЮ
|
|
Sensey | Дата: Пятниця, 05.09.2008, 11:18 | Повідомлення # 166 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 9
Статус: Offline
| Друже не все так просто я сам не знаю як це сталось,і всетаки я водій тілоохоронець а вона заступник генерального директора
Тихіше їдеш, нікому не винен
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 06.09.2008, 12:10 | Повідомлення # 167 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Згоден , що в таких пікантних справах ніколи не буває просто...А щодо твоєї ситуації, то, погодься, ти ж і не сподівався на весілля . Як у неї, так і в тебе це було тимчасове захоплення без найменшого майбутнього . І мені подобається моя колега, але боюся...
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 06.09.2008, 21:06 | Повідомлення # 168 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (paliy) І мені подобається моя колега, але боюся... Палійчику! Заінтригував! З цього місця поподробніше, будь ласка))
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Неділя, 07.09.2008, 20:25 | Повідомлення # 169 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) Палійчику! Заінтригував! yes З цього місця поподробніше, будь ласка)) Разом зі мною працює молода гарна жінка, років на 12 старша за мене . Виглядає добре, завжди привітна і досить розумна. Одного разу явно із натяком пофліртував з нею - вона теж відповіла позитивним фліртом. Проте боюся продовжувати, оскільки до добра це не доведе .
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 07.09.2008, 22:50 | Повідомлення # 170 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Проте боюся продовжувати, оскільки до добра це не доведе paliyчику, чому? Це ж може бути просто секс?
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 08.09.2008, 08:27 | Повідомлення # 171 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) Це ж може бути просто секс? Мова йде про службовий роман , а я такого не хочу. Не виключаю, що принагідно секс таки може відбутися . Але тоді треба все правильно зробити...
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Вівторок, 09.09.2008, 17:50 | Повідомлення # 172 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Але тоді треба все правильно зробити... paliy, скажи, і як же себе правильно поводити, щоб не дати тій людині надії на щось?
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 09.09.2008, 21:38 | Повідомлення # 173 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, скажи, і як же себе правильно поводити, щоб не дати тій людині надії на щось? Всі крапки над "і" треба розставляти до того, а не махати кулаками після . Ну а головне: мужчина й не буде плекати надій - йому це не потрібно . Йому потрібен секс . Якщо в цьому ваші бачення співпадуть, то будь спокійна - все буде Ок .
Сім-сім
|
|
| |
Sensey | Дата: Понеділок, 15.09.2008, 15:35 | Повідомлення # 174 |
Новачок
| Друже не бійся все буде гуд,я по собі знаю Добавлено[/b] (15.09.2008, 15:24) --------------------------------------------- Але всерівно секс з співробітниками це погано,рано чи пізно одна зі сторін починає коники показувати і з цього нічого доброго не виходить Добавлено (15.09.2008, 15:35) --------------------------------------------- Для paliy,В мене на роботі була така цікава дівчинка 24роки їй, вона за мною вмирала чесно скажу дівчена просто супер блондинка все присобі як книжка пише міліонерша в прямому розумінні цього слова,вона хотіла щоб я на ній жинився,але це просто було не реально я водій тілоохоронець з зарплатою 1700$,а її прибутки приблизно 20000-50000$ в тиждень,вона купила мені нісан мурано прщо я дізнався через два дні,звичайно я його не прийняв а чемно подякував,от як ти вчинив би на мому місці скажи мені
Повідомлення відредагував Sensey - Понеділок, 15.09.2008, 15:37 |
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 11:01 | Повідомлення # 175 |
Професіонал
| Quote (Sensey) як ти вчинив би на мому місці скажи мені Привіт . Не знаю чи жонатий ти. Бо якщо неодружений, то авто треба було брати. Інша річ, що за все потрібно платити . Просто так машину ніхто не подарує, чимось треба було б поступитись . Що ж до мене, то оскільки я одружений і, дякувати Богу, в сім’ї все гаразд, то я відмовився б від авто .
Сім-сім
|
|
| |
Sensey | Дата: Середа, 17.09.2008, 16:45 | Повідомлення # 176 |
Новачок
| Привіт я так само одружений маю доцю в листопаді їй буде 3рочки.А поступитись прийшлось би всім я радий що не піддався на спокусу
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 17.09.2008, 17:11 | Повідомлення # 177 |
Професіонал
| Quote (Sensey) А поступитись прийшлось би всім Так.
Сім-сім
|
|
| |
Sensey | Дата: Четвер, 18.09.2008, 15:19 | Повідомлення # 178 |
Новачок
| paliy, Друже ти розуміюча людина,бачу що життя тебе теж потягало непогано,напевно так само як мене
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 18.09.2008, 18:07 | Повідомлення # 179 |
Професіонал
| Quote (Sensey) paliy, Друже ти розуміюча людина,бачу що життя тебе теж потягало непогано,напевно так само як мене Дякую . Проте не гнівитиму Бога: в особистому житті (щодо жінок) в мене не було великих проблем. Мене оточує багато красивих і люблячих (принаймні так хочу ) жінок. Мені вдається з ними знаходити спільну мову у всьому... Просто життєвий досвід 31-річного мужчини вже досить суттєвий, були й приємні моменти, і повні провали . Маю власне правило: через гарних жінок не переступаю .
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 19.09.2008, 19:21 | Повідомлення # 180 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Маю власне правило: через гарних жінок не переступаю paliy, це я помітила))
|
|
| |