ДРУЖБА МІЖ ЧОЛОВІКОМ І ЖІНКОЮ
|
|
EVA | Дата: Субота, 05.01.2008, 13:32 | Повідомлення # 76 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
Статус: Offline
| Quote (Лтава) Єву - кохати. нормальна реакція на красиву білизну і прекрасне тіло. Приємно.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Лтава | Дата: Субота, 05.01.2008, 14:37 | Повідомлення # 77 |
Новачок
Репутація: 4
| Приємно що? Я говорю про нормальну реакцію на красиву жінку та ще і втакій пілизні з майже оголенною грудю. Я не розпустник? Ева, Ви отримуєте ту реакцію, яку просите, тож не ображайтеся на чоловіків.
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 05.01.2008, 15:30 | Повідомлення # 78 |
Цікава особистість
| Лтава! Я ніколи ні на кого не ображаюся! Таке моє життєве кредо. Але, знаєте, ходити в паранджі якось не для мене.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 05.01.2008, 15:42 | Повідомлення # 79 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (EVA) На жаль. Різні ж обставини буають. Quote (Grey) А ляпнути по нахабній м***і не пробували? Человека, высшего от тебя по должности так сразу и не ляпнешь ведь по морде!
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
Повідомлення відредагував SEKSI - Субота, 05.01.2008, 15:43 |
|
| |
Grey | Дата: Субота, 05.01.2008, 15:47 | Повідомлення # 80 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (SEKSI) Человека, высшего от тебя по должности так сразу и не ляпнешь ведь по морде! 1. Тоді мовчки терпіть хамство або звільніться з роботи. 2. У нього теж є начальство. Найкращий варіант, якщо це - жінка.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
Повідомлення відредагував Grey - Субота, 05.01.2008, 15:49 |
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 05.01.2008, 16:00 | Повідомлення # 81 |
Досвідчений
| Grey, Спасибо за советы. Честно говоря, ожидала от Вас критики в свой адрес, типа "сама виновата".
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 06.01.2008, 17:43 | Повідомлення # 82 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (paliy) Принаймні мене Ви дуже гарно знаєте. І мені одного разу (давненько) довелось додому до Вас зайти От причина! Вже цілу добу думаю хто такий paliy
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 07.01.2008, 17:53 | Повідомлення # 83 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Оксана) От причина! Вже цілу добу думаю хто такий paliy Та не ламайте голівку, Оксанко! Тут секрету ніякого немає, сам зізнаюсь, але трішки пізніше...
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 21:37 | Повідомлення # 84 |
Досвідчений
| Все, затормозилось обговорення такої класної теми! На жаль. Відійшли трішки від теми. Сподіватимемся, що Палій з Оксаною таки згадають один одного. А ми продовжимо...
|
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 22:33 | Повідомлення # 85 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (SEKSI) Все, затормозилось обговорення такої класної теми! На жаль. SEKSI, останнім часом на форумі теми все частіше і частіше тормозяться В яку не зайди - всюди той самий текст про одне й теж. Quote (SEKSI) Відійшли трішки від теми. Сподіватимемся, що Палій з Оксаною таки згадають один одного. Я теж сподіваюсь згадати Палія, можливо ми з ним ще й потоваришуємо Що буде навіть дуже "по темі".
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 23:13 | Повідомлення # 86 |
Цікава особистість
| Quote (Оксана) останнім часом на форумі теми все частіше і частіше тормозяться В яку не зайди - всюди той самий текст про одне й теж. А все так гарно починалося...
|
|
| |
andjea | Дата: Субота, 19.01.2008, 12:46 | Повідомлення # 87 |
Група: Видалені
| ДРУЖБОЮ МІЖ ЧОЛОВІКОМ І ЖІНКОЮ, ГАДАЮ, МОЖНА НАЗВАТИ Й ФЛІРТ МІЖ КОЛЕГАМИ, ПРАВИЛЬНО?
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 19.01.2008, 13:32 | Повідомлення # 88 |
Лікар
Репутація: 15
| Флирт, англ., особая форма проявления половогочувства.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 19.01.2008, 17:36 | Повідомлення # 89 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (andjea) ДРУЖБОЮ МІЖ ЧОЛОВІКОМ І ЖІНКОЮ, ГАДАЮ, МОЖНА НАЗВАТИ Й ФЛІРТ МІЖ КОЛЕГАМИ, ПРАВИЛЬНО? На мою думку, це дещо різні речі. На роботі я постійно фліртую з жінками-колегами, але дружби з ними у мене немає.
Сім-сім
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Субота, 19.01.2008, 21:04 | Повідомлення # 90 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Дружба між чоловіком і жінкою в принципі можлива (без сексу і флірту), якщо у них є спільні інтереси (не секс!)))) Річ просто у тому, что жіночі та чоловічі інтереси не так часто співпадаюсть. Але якщо таки співпадають, то люди задовольняють разом свої інтереси, не думаючи, якої статі однодумець. Наприклад, спільний інтерес - форум! (чого далеко ходити). У форумі запросто можна подружитися без всяких натяків і сподівань на інші стосунки. Тим більше, що інколи дехто на форумі шифрується і видає себе за особу протилежної статі )) Короче... в природі все буває )
|
|
| |