ДРУЖБА МІЖ ЧОЛОВІКОМ І ЖІНКОЮ
|
|
Оксана | Дата: Неділя, 20.01.2008, 00:40 | Повідомлення # 91 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 16
Статус: Offline
| Quote (PsevdoNimB) Тим більше, що інколи дехто на форумі шифрується і видає себе за особу протилежної статі ))Короче... в природі все буває ) Це безумовно не факти Але балакають люди Бува порушують факти Бува цілують у груди Бува зворочують гори Бува, що тонуть у склянці Бува кидаються в море Бува всміхаються вранці..... А тема про дружбу між чоловіков і жінкою в реалі....
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 20.01.2008, 00:44 | Повідомлення # 92 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Оксана, о, до речі... привіт, ПОДРУГА! ))) В нас с тобою спільні інтереси: КВН та КамедіКлаб! )) І... сподіваюсь, що і музичка... хоча б частково судячи з твоєї цитати
Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Неділя, 20.01.2008, 00:45 |
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 20.01.2008, 00:50 | Повідомлення # 93 |
Досвідчений
Репутація: 16
| PsevdoNimB, друже! якраз по темі Дружба між чоловіком і жінкою існує!!! (навіть без камеді, музики, поседеньок, кальянів і т.д.) Просто, без флірту і сексу. Доведено
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 20.01.2008, 01:59 | Повідомлення # 94 |
Досвідчений
| Оксана, так, звичайно ж існує. В мене навіть є ще один приклад, крім тебе. Женька Стогній - також свій "пацан" )))))))
|
|
| |
EVA | Дата: Середа, 23.01.2008, 23:16 | Повідомлення # 95 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Оксана) якраз по темі Дружба між чоловіком і жінкою існує!!! (навіть без камеді, музики, поседеньок, кальянів і т.д.) Просто, без флірту і сексу. І я так вважаю. Ніби. Сподіваюсь, що ті люди (друзі-чоловіки) мене таки не розчарують...
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 24.01.2008, 09:30 | Повідомлення # 96 |
Досвідчений
| Quote (EVA) Сподіваюсь, що ті люди (друзі-чоловіки) мене таки не розчарують... Все напряму залежить від Вас Про дружбу чоловіка і жінки я знаю на власному досвіді. Ще більше я знаю про міцну чоловічу дружбу. А от дружбу жінки і жінки я на власному досвіді не зустрічав. Тобто теоретично я це допускаю, і у фільмах різних це показують (хоча казок показують багато), а от на власні очі якось ще не бачив. Подружки то подружками, а як тільки стає питання щось чи когось ділити, то дружбою і не пахне. Я вже не кажу про таємні заздрощі та інтриги. Не знаю чому, але хотілося б помилятись ) Буду вдячним, якщо доведете мені протилежне
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 24.01.2008, 14:44 | Повідомлення # 97 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (PsevdoNimB) Ще більше я знаю про міцну чоловічу дружбу. Чоловіча дружба, на мою думку набагато міцніша за жіночу. Quote (PsevdoNimB) А от дружбу жінки і жінки я на власному досвіді не зустрічав. Тобто теоретично я це допускаю, і у фільмах різних це показують (хоча казок показують багато), а от на власні очі якось ще не бачив. Подружки то подружками, а як тільки стає питання щось чи когось ділити, то дружбою і не пахне. Я вже не кажу про таємні заздрощі та інтриги. Не знаю чому, але хотілося б помилятись ) Буду вдячним, якщо доведете мені протилежне Жіноча дружба... Чи існує вона ? Може, й так. Але я особисто не вірю в справжню жіночу дружбу. Я вже колись про це писала на форумі. Це скоріше можна назвати дружніми відносинами, а не дружбою. Але це моя суто субєктивна думка. Quote (PsevdoNimB) Про дружбу чоловіка і жінки я знаю на власному досвіді. Від дружби чоловіка й жінки в мене є як позитивний, так і негативний досвід. Але, дякувати Богу, позитивного поки що більше. З чоловіками дружити приємніше. Сподіваюся, що не розчаруюся в дружбі між чоловіком і жінкою.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 24.01.2008, 16:06 | Повідомлення # 98 |
Досвідчений
| EVA, ну от...... а я так сподівався на опозицію щодо жіночої дружби жаль... значить це дійсно - велика рідкість. Хоча, якщо розсудити так, що жінка - це в принципі окрема планета. Планета, що родить життя. То дві планети разом - це зіткнення і катастрофічна аварія )
|
|
| |
SEKSI | Дата: Четвер, 24.01.2008, 19:44 | Повідомлення # 99 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Думаю, що все ж дружба між чоловіком і жінкою має інтимний підтекст. Дружба між особами протилежної статі виникає від того, що хтось один - просто цінує людину, яка поруч, а інший - хоче цю людину... Хоча, я звісно можу й помилятися. Але події останніх дняв змусили мене вважати саме так, а не інакше.
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 24.01.2008, 23:12 | Повідомлення # 100 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (SEKSI) Дружба між особами протилежної статі виникає від того, що хтось один - просто цінує людину, яка поруч, а інший - хоче цю людину... Мабуть ти маєш рацію. Я так подумав... і дійсно у дружбі між чоловіком і жінкою (звісно, справжній) завжди присутній інтимний підтекст. Принаймні з одного боку.
Сім-сім
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 07:51 | Повідомлення # 101 |
Досвідчений
| paliy, SEKSI, не можу вам категорично заперечувати, бо у саме моєму випадку я можу говорити тільки сам за себе. Тобто я то точно знаю, що не хочу своїх подруг (заміжних!) Але, якщо розсудити трезво і поглянути на самого себе з боку, то і вони мене теж навряд чи хочуть... чи й не Бред Пітт )))))) Тобто, може рідко, але буває чоловічо-жіноча дружба
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 14:00 | Повідомлення # 102 |
Професіонал
| Quote (PsevdoNimB) Тобто, може рідко, але буває чоловічо-жіноча дружба Так, звичайно. Особисто я і не категоричний у цьому твердженні. Але мені складно об"єктивно усвідомлювати це, оскільки всі мої подруги ну дуже гарненькі, а до них так і тягне...
Сім-сім
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 14:03 | Повідомлення # 103 |
Досвідчений
| Quote (paliy) всі мої подруги ну дуже гарненькі, а до них так і тягне... Це нормальні ознаки дії гормону в тілі здорової людини ))
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 18:36 | Повідомлення # 104 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (paliy) Так, звичайно. Особисто я і не категоричний у цьому твердженні. Але мені складно об"єктивно усвідомлювати це, оскільки всі мої подруги ну дуже гарненькі, а до них так і тягне... В принципі, я вважаю, що подібного тягне до подібного. Якщо людина приваблива зовні, то й друзі в неї привабливі. Так що, paliy, ти мабуть і сам гарненький, раз подруги гарненькі!
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 21:35 | Повідомлення # 105 |
Професіонал
| Дякую, дівчинко! Переконаний що і ти не Баба Яга. Такий нік могла вибрати собі тільки якась симпатюлька.
Сім-сім
|
|
| |