Адміністрація міста діюча??????????
|
|
mazepas2008 | Дата: Четвер, 04.06.2009, 21:53 | Повідомлення # 31 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Quote (tanyaisaj) Я була на пляжі в Н-Санжарах і бачила там порядок,і столики з лавочками,і мангали для шашлику,і туалет там же,і роздягалку,і мусорку біля кожного столика,і волейбольну сітку,і порядок.РЕКА_МОЛОДЕЦЬ!!!!! Гадаю, що для Палія буде достатньо підтвердження із двох джерел. А то він постійно використовує принцип " кращий захист-напад": Quote (paliy) Цікаво, а ти хоч бачив пляж в Нових Санжарах, ти там коли-небуть був?
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 05.06.2009, 22:42 | Повідомлення # 32 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (mazepas2008) Гадаю, що для Палія буде достатньо підтвердження із двох джерел. А то він постійно використовує принцип " кращий захист-напад": Не виляй хвостом. Я саме тобі, а не комусь іншому, поставив запитання. А по суті питання скажу, що в Кобеляках пляж далеко не гірший за санжарський. А ось новосанжарці набагато культурніші за кобелячан, відтак не один Река молодець - люди там свідоміші. Принцип "кращий захист - напад" для відповідей на твої закиди виявляється найкращий.
Сім-сім
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 08.06.2009, 20:40 | Повідомлення # 33 |
Професіонал
| Quote (paliy) Цікаво, а ти хоч бачив пляж в Нових Санжарах, ти там коли-небуть був? Був і не раз. Скажу відверто, що і в Кобеляках дитячий пляж стає кращим ніж був.Додано (08.06.2009, 20:40) ---------------------------------------------
Quote (paliy) Не виляй хвостом Що Ви маєте на увазі? Quote (paliy) що в Кобеляках пляж далеко не гірший за санжарський Це точно! Уже не гірший. Маємо сподівання що буде кращий. Quote (paliy) Принцип "кращий захист - напад" для відповідей на твої закиди виявляється найкращий. Дай боже! Якби тільки спава рухалася вперед на користь Кобеляцької громади.
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 09.06.2009, 17:14 | Повідомлення # 34 |
Професіонал
| Quote (mazepas2008) Дай боже! Якби тільки спава рухалася вперед на користь Кобеляцької громади. Ну от і молодець. Поважаю за вчасно зроблений правильний висновок.
Сім-сім
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Четвер, 11.06.2009, 16:55 | Повідомлення # 35 |
Професіонал
| Quote (paliy) Поважаю за вчасно зроблений правильний висновок Дякую! Цей висновок для себе я зробив давно: колоти у дзвони, то може й почують, а як почують, то може що й зроблять- значить буде рух уперед на користь громаді! paliy, а які перспективи з поточним (побілка, покраска...) ремонтом туалету в дворі міськради?
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 11.06.2009, 23:09 | Повідомлення # 36 |
Професіонал
| Quote (mazepas2008) paliy, а які перспективи з поточним (побілка, покраска...) ремонтом туалету в дворі міськради? Обіцянку не забув. Самому очі мулить, хоча я туди не ходжу. Сьогодні знайшов спільника у цій справі, він запевнив, що допоможе з ремонтом.
Сім-сім
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Понеділок, 15.06.2009, 18:52 | Повідомлення # 37 |
Досвідчений
Репутація: 23
| Дякую за пляж,була приємно вражена!!!! Додано (15.06.2009, 18:52) ---------------------------------------------
Quote (paliy) А ось новосанжарці набагато культурніші за кобелячан, відтак не один Река молодець - люди там свідоміші. А з цими словами я згідна на 100%.
Сильная, не та, которая в жизни ни разу не падала... а та что упала, и сумела подняться...
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Неділя, 12.07.2009, 17:18 | Повідомлення # 38 |
Професіонал
| Quote (paliy) люди там свідоміші А чим же не свідоміші кобеляччани?
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Понеділок, 13.07.2009, 08:50 | Повідомлення # 39 |
Досвідчений
| Кобелячани не звикли до чистоти.Взяти День міста!я прийшла додому в 21.15,тому я ще не бачила загрязніння площі,але я ледь відчистила босоніжки своєї дитини(і свої також)від жувальної гумки!Кожен другий(третій,десятий)пив пиво,напої,квас,але не кожен з них викинув посуду в мусорку!А скільки людей пило в парку,тільки не кажіть мені,що вони всі за собою поприбирали.Минулого року ,на це свято, я взагалі порізала ногу,бо наступила на розбиту пляшку серед площі,не того,що я не дивилася собі під ноги,чи була п'яна,було багато людей,а я була вагітна на 8 місяці,тому боялася,щоб мене не штовхнули,чи не придавили!Для мене і моєї сім'ї свято тоді закінчилося!Чому кожен думає тільки про себе? Ми з чоловіком в цьому році відпочивали в Одессі,коли ми заходили в маршрутку(чоловік держав на руках дитину),навіть жінки уступали йому місце!А в нас таке можна побачити? Я можу продовжувати і продовжувати....Вибачте за каламбур,але накипіло!!!!
Сильная, не та, которая в жизни ни разу не падала... а та что упала, и сумела подняться...
Повідомлення відредагував tanyaisaj - Понеділок, 13.07.2009, 08:53 |
|
| |
KING | Дата: Понеділок, 13.07.2009, 09:43 | Повідомлення # 40 |
Не дуже активний
Репутація: 22
| Не бачив що робилося на площі, але "Дєцкій" пляж зранку бачив. Це був жах! До сміттєвих баків 5 метрів, а всім ліньки і підійти було. Хоча в той же час в наметовому містечку, де було кілька місцевих (редакція ЕХО, козаки та ще хтось) і всі приїжджі, такого срача не видно було. Що ж, виходить люди з інших міст більш хвилюються за екологічний та "косметичний" стан нашого міста ніж місцеві?! Свиней у нас розвелося щось багато...
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Вівторок, 11.08.2009, 21:00 | Повідомлення # 41 |
Професіонал
| Quote (KING) Свиней у нас розвелося щось багато... На пятивуглах є управління сільгосподарства, збоку від вулиці 1 Травня ,біля котельні, росте метрова амброзія. І це в центрі міста, на очах у начальства. Свині ми, кобеляччани, свині. Не всі, але переважна більшість. Додано (11.08.2009, 21:00) --------------------------------------------- Подзвонила знайома із пенсійного фонду:карантинні бур’яни скосили. Значить начальство читає наш форум. є хоч якийсь результат від інтернеткритики.
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Пятниця, 14.08.2009, 22:45 | Повідомлення # 42 |
Досвідчений
|
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Субота, 15.08.2009, 21:45 | Повідомлення # 43 |
Професіонал
| Ще закид адміністрації міста: на пятиповерхівці, що біля відділу освіти , висить вицвівший стенд рятувальної служби. Ніякої естетики. Вже прийшов час зняти його або замінити на новий.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Середа, 26.08.2009, 18:20 | Повідомлення # 44 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (mazepas2008) Ще закид адміністрації міста: на пятиповерхівці, що біля відділу освіти , висить вицвівший стенд рятувальної служби. Ніякої естетики. Вже прийшов час зняти його або замінити на новий. mazepas2008, фото робила спеціально до вашого коментаря - влучно підмічено.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Субота, 19.09.2009, 16:05 | Повідомлення # 45 |
Професіонал
| Нереклама, дякую за фотопідтримку.
|
|