Компліменти сайту.
|
|
Нереклама | Дата: Неділя, 03.02.2008, 17:01 | Повідомлення # 16 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
Статус: Offline
| Які чудові нові назви статусів! Батька сайту - ти найкращий!
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 03.02.2008, 19:30 | Повідомлення # 17 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
| Admin, що спонукало змінити назви статусів?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Фиби | Дата: Неділя, 03.02.2008, 21:41 | Повідомлення # 18 |
Професіонал
Репутація: 18
| Діствітельно???
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 03.02.2008, 21:48 | Повідомлення # 19 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Мені наче раніше назви кращі були...
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 16:03 | Повідомлення # 20 |
Батька сайту
| Нереклама з Джином наполягли. Як вам такий варіант?
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 07.02.2008, 00:40 | Повідомлення # 21 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Admin) Нереклама з Джином наполягли. Як вам такий варіант? Батьку, ну розумію ще...Нереклама. А Джинн - старий із глечика - може ще й наполягати?! Добавлено (07.02.2008, 00:40) --------------------------------------------- І ще. Батьку, а якщо я не наполягатиму, а просто попрошу - дай мені достроково, авансом, третю зірку. Так хочеться стати полковником!!!
Сім-сім
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 13:38 | Повідомлення # 22 |
депутат Полтавської обласної ради
Репутація: 6
| У мене чинів і відзнак достатньо, але постійно перебувати у статусі новачка воно і образливо. Дискримінація однако.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 19:28 | Повідомлення # 23 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| Quote (Шкарбан) У мене чинів і відзнак достатньо, але постійно перебувати у статусі новачка воно і образливо. Дискримінація однако. Перехід від статусу до статусу залежить від кількості написаних повідомлень. Чим більше повідомлень Ви напишите, тим більший статус. У Вас зараз 39 повідомлень, а для зміни статусу треба 100. Успіхів!
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 20:08 | Повідомлення # 24 |
Батька сайту
| Quote (paliy) І ще. Батьку, а якщо я не наполягатиму, а просто попрошу - дай мені достроково, авансом, третю зірку. Так хочеться стати полковником!!! Щоб дослужитися до полковника, потрібно зробити немало для Батьківщини. А якщо почнуть в полковників брати кожного рядового? Жахи почнуться ж! Отже прошу гідно нести службу і дослужитися до генералісімуса!:) Quote (Шкарбан) У мене чинів і відзнак достатньо, але постійно перебувати у статусі новачка воно і образливо. Дискримінація однако. Але ж вони всі отримані, я так підозрюю, за немалі заслуги. Тут теж потрібно заслужити підвищення в рейтинзі послідуванням постіння в різних темах, а то на вам відведене місце, бачу, заходите ви регулярно, а на інші теми видно часу не вистачає.... А дуже шкода - у нас тут є про що поспілкуватися. Хоча вам, як володаря багатьох чинів та відзнак можу наректи на форумі якимось особливим званням, от тільки не придумаю яким...
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 20:34 | Повідомлення # 25 |
Лікар
Репутація: 15
| Admin, а тут і думати нічого - "депутат" Анатолій Миколайович, не ображайтеся
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Середа, 13.02.2008, 17:13 | Повідомлення # 26 |
Професіонал
Репутація: 15
| Quote (Grey) тут і думати нічого - "депутат" Депутат причому непростий а НАРОДНИЙ отже НАРДЕП
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Середа, 13.02.2008, 17:14 |
|
| |
paliy | Дата: Середа, 13.02.2008, 22:02 | Повідомлення # 27 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Admin) Щоб дослужитися до полковника, потрібно зробити немало для Батьківщини. А якщо почнуть в полковників брати кожного рядового? Жахи почнуться ж! Отже прошу гідно нести службу і дослужитися до генералісімуса!:) Дякую за коректність...у відмові. Нічого, Батьку, сам дослужусь, ось побачиш!!!
Сім-сім
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Середа, 13.02.2008, 22:18 | Повідомлення # 28 |
депутат Полтавської обласної ради
Репутація: 6
| Нереклама, До речі, спочатку запросили ("підсадили"), на форум і прозвали "новачком". Дуже гостинно! Виявляється для здобуття визнання потрібно 2 дні на кожній темі писати"бля,бля,бля." Тоді ти матимеш достатню кількість повідомлень для визнання. Дуже логічно, як і все у нашій Державі.Добавлено (13.02.2008, 22:18) ---------------------------------------------
Quote (oleksiy11) Депутат причому непростий а НАРОДНИЙ отже НАРДЕП НАРДЕПУК=НАРодний ДЕПутат УКраїни!!!!!!!
|
|
| |
Admin | Дата: Четвер, 14.02.2008, 12:05 | Повідомлення # 29 |
Батька сайту
| Quote (Шкарбан) Виявляється для здобуття визнання потрібно 2 дні на кожній темі писати"бля,бля,бля." ТІ хто думав що можна зробити так, вибачте, не отримали ніякого визнання.. і взагалі їх депортували з цього форуму:) Так вас як, НАРДЕПом оформити, чи якось по іншому?
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 14.02.2008, 16:14 | Повідомлення # 30 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Admin, А чи можна передати свої так звані "заслуги" іншому юзеру? )) Якщо комусь важливо, що там написано біля аватарчика та скільки зірочок, то я б з радістю подарував би свої "бали"))) хоча б тому, що мені плювати на ті зірочки..... тобто я із задоволенням погодився б бути вічним новачком ;).
|
|
| |