Компліменти сайту.
|
|
|
Admin | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 09:33 | Повідомлення # 92 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Quote (PePeL-soN) Адміне, ХОЙ!!! cool cool cool Підскажи мені будь-ласка, чому я не можу помістити фоти в "галерею"????І розміри фот менше 100-а Кб...Раніше(до оновлення сайту) ще поміщав, а зараз не можу((( Що сталося???Чекаю на відповідь.. Дякую Авансом)) yes cool cool cool А можна більш докладніше? Який браузер, які синдроми(чи просто зависає і не ставиться, чи повідомляє про якусь помилку)?..
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 09:37 | Повідомлення # 93 |
Барабаніст
Група: Продвинуті
Репутація: 32
| Quote (Admin) А можна більш докладніше? Який браузер, які синдроми(чи просто зависає і не ставиться, чи повідомляє про якусь помилку)?.. Браузер Оpera, раніше закидав, зараз ніфіка((( Нічого не каже...я повісив 10 фот у завантаження і пішов працювати, прийшов через годину, а він досих пір завантажує(((Обидно...Раніше таку кількість я закидав за 10- 15 хв...
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 11:56 | Повідомлення # 94 |
Батька сайту
| Коли я же вас відучу від цієї Опери?... так останнє оновлення не дуже добне на ній відобразилось. Можу порекомендувати скачати останній "бренд" - Опера 9.5 і спробувати з неї. Буде корисно не тільки для лазіння по нашому сайті, а і по всіх інших. Рекомендую спочатку повністю видалити стару Оперу (не забудьте зберегти вкладки і паролі), а потім вже ставити 9.5 начисто. А взагалі переходьте, добрі люди. на Файрфокс - набагато життя в інтернеті легшим буде здаватися!:) Ну а я вже постараюся щось зробити із функціональністю сайту під Оперою...
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 13:01 | Повідомлення # 95 |
Барабаніст
| Admin, ХОЙ))) Дякую за пораду Олег)))
|
|
| |
xSALaMONZ | Дата: Пятниця, 27.06.2008, 20:07 | Повідомлення # 96 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Quote (Admin) Коли я же вас відучу від цієї Опери?... Згоден! Качайте Мозіллу!!! Я на ній.
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Середа, 06.08.2008, 09:09 | Повідомлення # 97 |
Барабаніст
| ХОЙ Адмін!!!!!Що за нах????Чому вікна форуму стали такого незрозумілого кольору????Ніфіка не видно....Ану вертай давай назад білі віконця)))
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 06.08.2008, 19:05 | Повідомлення # 98 |
Батька сайту
| Quote (PePeL-soN) ХОЙ Адмін!!!!!Що за нах????Чому вікна форуму стали такого незрозумілого кольору????Ніфіка не видно....Ану вертай давай назад білі віконця))) Пошарь у себе св налаштунках монітора чи браузера. У мене які були кольора, такі і залишились. Чи ще в когось така проблема виникла?
|
|
| |
Нереклама | Дата: Середа, 06.08.2008, 19:14 | Повідомлення # 99 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| Ні, з кольорами все ок. PePeL-soN, може хтось інший твоїм компом користувався
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 08.08.2008, 07:51 | Повідомлення # 100 |
Барабаніст
| Quote (Admin) Пошарь у себе св налаштунках монітора чи браузера. У мене які були кольора, такі і залишились. Quote (Нереклама) Ні, з кольорами все ок. А оце що????Хто мені підскажить??? Quote (Нереклама) PePeL-soN, може хтось інший твоїм компом користувався Та ні Нерекламко, ніхто 1000%... Добавлено (08.08.2008, 07:51) --------------------------------------------- ААААААААААУУУУУУУУУУ............. Мене взагалі то Адміністрація чує, бачить, чи я до стінки відписую??!!! :dash: :dash:
|
|
| |
Джинн | Дата: Пятниця, 08.08.2008, 07:55 | Повідомлення # 101 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Репутація: 19
| АААААААААААААААУУУУУУУУУУУУУУУУУ звичайно бачить але що за проблема НЕЗРОЗУМІЛО
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Lubava | Дата: Пятниця, 08.08.2008, 09:00 | Повідомлення # 102 |
Журналіст
Група: Модератори
Репутація: 7
| Quote (PePeL-soN) А оце що????Хто мені підскажить??? Ну як - ще й досі синіє? Лише цей сайт?
Найбільша помилка вважати, що ти ніколи не помиляєшся.
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 08.08.2008, 10:11 | Повідомлення # 103 |
Барабаніст
| Quote (Lubava) Ну як - ще й досі синіє? Лише цей сайт? Ги))))))Уже ні))))Прошло)))Вихворів))
|
|
| |
Admin | Дата: Пятниця, 08.08.2008, 11:22 | Повідомлення # 104 |
Батька сайту
| Quote (PePeL-soN) Ги))))))Уже ні))))Прошло)))Вихворів)) От панікер. Щось натикав в налаштунках Опери, мабудь у налаштунках ВИДу просто убрав взагалі стиль сторінки, показувало без стилю. а потім заново зайшов на сайт, налаштунки по замовчанню поставились. І от все вам адміністріція винна!))
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 08.08.2008, 11:42 | Повідомлення # 105 |
Барабаніст
| Quote (Admin) От панікер. Щось натикав в налаштунках Опери, мабудь у налаштунках ВИДу просто убрав взагалі стиль сторінки, показувало без стилю. а потім заново зайшов на сайт, налаштунки по замовчанню поставились. Гадом буду, але нічого ніде не тикав в ніяких настройках..... Здається 3 чи 4 дні тому захожу просто на сайт а в мене таке оформлення вікон, як на скріншоті вище((((Спочатку я подумав, що ти таке начудив, але потім дізнався, що у всіх все нормулЬ, в одного мене глюк((А вчора знову захожу, а вікна вже нормальні))) Олег, а ти вчора хоч пляшку пива випив за Горшка здоров"я????Я набухався вчора, як собака неприв"язана)))Повод був як то кажуть "Железый"
|
|
| |