Наш рідний імунітет
|
|
Ruslan-ukr | Дата: Пятниця, 29.10.2021, 18:15 | Повідомлення # 1 |
Новачок
Група: Новачки
Репутація: 0
Статус: Offline
| що ми можемо протиставити коронавірусам та іншим застудам зараз? Чи є народні методи підтримки імунітету?
777
|
|
| |
elena1977 | Дата: Понеділок, 01.11.2021, 15:14 | Повідомлення # 2 |
Новачок
| Я намагаюся підтримувати свій імунітет за допомогою пробіотиків, проходжу курс двічі на рік.
|
|
| |
Ruslan-ukr | Дата: Понеділок, 01.11.2021, 17:04 | Повідомлення # 3 |
Новачок
| Цитата elena1977 ( ) Я намагаюся підтримувати свій імунітет за допомогою пробіотиків, проходжу курс двічі на рік. не хотілося б приймати будь-які ліки, краще б природні речовини поїсти чи випити. Бо ліки тут лікують, а тут калічать.
777
|
|
| |
elena1977 | Дата: Понеділок, 01.11.2021, 18:43 | Повідомлення # 4 |
Новачок
| Цитата Ruslan-ukr ( ) не хотілося б приймати будь-які ліки, краще б природні речовини поїсти чи випити. Бо ліки тут лікують, а тут калічать. Ну можу вам сказати, що пробіотики – це не ліки, а бади, в яких багато корисних бактерій, та деяких вітамінів потрібних для нашого організму.
|
|
| |
Ruslan-ukr | Дата: Понеділок, 01.11.2021, 19:39 | Повідомлення # 5 |
Новачок
| Цитата elena1977 ( ) Ну можу вам сказати, що пробіотики – це не ліки, а бади, в яких багато корисних бактерій, та деяких вітамінів потрібних для нашого організму. а приймати такі пробіотики можуть усі люди чи є якісь протипоказання?
777
|
|
| |
elena1977 | Дата: Понеділок, 01.11.2021, 19:42 | Повідомлення # 6 |
Новачок
| Цитата Ruslan-ukr ( ) а приймати такі пробіотики можуть усі люди чи є якісь протипоказання? можна всім, крім тих, хто не переносить лактозу, і дітям до 18 років не бажано.
|
|
| |
Ruslan-ukr | Дата: Понеділок, 01.11.2021, 20:18 | Повідомлення # 7 |
Новачок
| Цитата elena1977 ( ) можна всім, крім тих, хто не переносить лактозу, і дітям до 18 років не бажано. доволі цікаво. А таких пробіотиків треба багато приймати, щоби підвищити захист організму?
777
|
|
| |
elena1977 | Дата: Понеділок, 01.11.2021, 20:24 | Повідомлення # 8 |
Новачок
| Цитата Ruslan-ukr ( ) доволі цікаво. А таких пробіотиків треба багато приймати, щоби підвищити захист організму? Ні, той, який я приймаю, розрахований на один місяць, і цього вистачить на півроку, щоб імунітет був на високому рівні.
|
|
| |
Ruslan-ukr | Дата: Понеділок, 01.11.2021, 20:26 | Повідомлення # 9 |
Новачок
| Цитата elena1977 ( ) Ні, той, який я приймаю, розрахований на один місяць, і цього вистачить на півроку, щоб імунітет був на високому рівні. а який ви приймаєте пробіотик, може мені теж підійде?
777
|
|
| |
elena1977 | Дата: Понеділок, 01.11.2021, 20:29 | Повідомлення # 10 |
Новачок
| Цитата Ruslan-ukr ( ) а який ви приймаєте пробіотик, може мені теж підійде? Я приймаю Нутрілайт бренду амвей. У нього приємний смак, можна без холодильника зберігати і пити всього раз на день, ну такий я приймаю, а ви можете щось пошукати, і підібрати для себе який вам сподобається, або спробувати цей.
|
|
| |
Ruslan-ukr | Дата: Понеділок, 01.11.2021, 20:31 | Повідомлення # 11 |
Новачок
| Цитата elena1977 ( ) Я приймаю Нутрілайт бренду амвей. У нього приємний смак, можна без холодильника зберігати і пити всього раз на день, ну такий я приймаю, а ви можете щось пошукати, і підібрати для себе який вам сподобається, або спробувати цей дякую за пораду, прийму до уваги. Можливо навіть зупинюся на цьому нутрилайті.
777
|
|
| |
Rihanna5 | Дата: Неділя, 14.11.2021, 15:54 | Повідомлення # 12 |
Новачок
| Пробіотики дійсно добре впливають на імунітет, окрім того, що сприяють травленню.
|
|
| |