Про аватари
|
|
oleksiy11 | Дата: Середа, 30.01.2008, 22:57 | Повідомлення # 1 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Послідній час на нашому форумі багато хто поміняв свою аватару, якщо не секрет що вас до цього спонукало. Непойму невже вам так неподобалися ваші аватати, тай взагалі для мене аватара в неті як лице в реальному житті, поміняти аватару всерівно що поміняти лице а лице ясвоє нінещо непроміняю. Так що розказуйте чим керувалися і головне де брали. За останне буду особливо вбячний З повагою Олексій
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Четвер, 31.01.2008, 13:52 |
|
| |
M@VEK_L1M1T | Дата: Середа, 30.01.2008, 23:51 | Повідомлення # 2 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Вот держи токочто залил, ссылка будет работать не долго такчто нетоми качай КУЧА АВАТОРОВ я себе выбрал МОЖЕТ И ТЫ ЧТОТО ПОДБЕРЕШ!!!
День-это маленькая жизнь, и надо прожить ее так, будто ты должен умереть сейчас, а тебе неожиданно подарили еще сутки.(*)
|
|
| |
perekos | Дата: Четвер, 31.01.2008, 10:04 | Повідомлення # 3 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (oleksiy11) Непойму невже вам так неподобалися ваші аватати, Ну, інколи хочеться щось поміняти, ну хоча б таку дрібничку як аватарка
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 31.01.2008, 10:50 | Повідомлення # 4 |
Досвідчений
Репутація: 28
| M@VEK_L1M1T, до речі, Ваше рішення змінити аватарчик я схвалюю на всі 100!! ))) а то такий жах був до цього.. чесссс слово зовсім не личив до господаря )
|
|
| |
M@VEK_L1M1T | Дата: Четвер, 31.01.2008, 12:07 | Повідомлення # 5 |
Досвідчений
| Quote (PsevdoNimB) M@VEK_L1M1T, до речі, Ваше рішення змінити аватарчик я схвалюю на всі 100!! )))а то такий жах був до цього.. чесссс слово зовсім не личив до господаря ) да я и сам токо до етого додумался , слишком он был какой то злой!
День-это маленькая жизнь, и надо прожить ее так, будто ты должен умереть сейчас, а тебе неожиданно подарили еще сутки.(*)
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 31.01.2008, 13:03 | Повідомлення # 6 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| А я не планую поки що змінювати аватарчик. Мені мій страх як подобається!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 31.01.2008, 16:27 | Повідомлення # 7 |
Досвідчений
| EVA, Ваш аватарчик точно б не сподобався Філіппппу Кіркорову ))))
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 31.01.2008, 21:58 | Повідомлення # 8 |
Цікава особистість
| PsevdoNimB, чому???
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
M@VEK_L1M1T | Дата: Четвер, 31.01.2008, 23:05 | Повідомлення # 9 |
Досвідчений
| oleksiy11, где ты себе такого аватара нарыл???
|
|
| |
vik | Дата: Четвер, 31.01.2008, 23:32 | Повідомлення # 10 |
Новачок
Репутація: 3
| Quote (oleksiy11) поміняти аватару всерівно що поміняти лице хочу поміняти лице. зміна аватару допоможе?
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 07:42 | Повідомлення # 11 |
Професіонал
Репутація: 15
| Quote (M@VEK_L1M1T) oleksiy11, где ты себе такого аватара нарыл??? Старі запаси Добавлено (01.02.2008, 07:42) ---------------------------------------------
Quote (vik) хочу поміняти лице. зміна аватару допоможе? Звичайно допоможе але тільки в онлайні
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 07:44 | Повідомлення # 12 |
Досвідчений
| EVA, та то я жартую про розовий одяг ))) та ще про щось )) тільки мікрофона немає. була колись в нього ситуація з журналісткою
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 22:49 | Повідомлення # 13 |
Цікава особистість
| Quote (PsevdoNimB) EVA, та то я жартую про розовий одяг ))) та ще про щось )) тільки мікрофона немає. була колись в нього ситуація з журналісткою PsevdoNimB, розсмішив!
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 03.02.2008, 01:07 | Повідомлення # 14 |
Досвідчений
| Quote (EVA) PsevdoNimB, розсмішив! то моя друга професія! (нескромне зізнання)
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 13:55 | Повідомлення # 15 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Я свій не міняв з самого початку, і не мінятим...ПодобаєтЬся він мені, такий весь.......загадковий..))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |