ЩОДЕННИК
|
|
EVA | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 19:45 | Повідомлення # 136 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
Статус: Offline
| Quote (Фиби) Єво,а ти не знаєш як у Пед.університеті з спортом? Спорт у педуніверситеті розвинений дуже добре! Весь час проводяться якісь змагання, олімпіади тощо. Крім того є факультет фізкультури. Фиби, а ти де плануєш поступати?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Фиби | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 19:53 | Повідомлення # 137 |
Професіонал
Репутація: 18
| Ну хочу у Харківську Спортивну академію,а можливо таке,що у пед,на вакультет фізкультури Розумієш,для мене спорт,іграє дуже велику роль.Майже все своє невелике життя,я провела з спортом,тому і хочу в подальшому розвиватись,і мати таку спеціальність
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 20:19 | Повідомлення # 138 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Ну хочу у Харківську Спортивну академію,а можливо таке,що у пед,на вакультет фізкультури Розумієш,для мене спорт,іграє дуже велику роль.Майже все своє невелике життя,я провела з спортом,тому і хочу в подальшому розвиватись,і мати таку спеціальність Фиби, Правильно мислиш. Бажаю тобі й надалі не позбутися своєї мрії і здобути спеціальність для душі.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Фиби | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 21:01 | Повідомлення # 139 |
Професіонал
Репутація: 18
| дЯКУЮ.))) Буду іти до неї)))
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 31.01.2008, 23:36 | Повідомлення # 140 |
Цікава особистість
| До моєї сесії залишається все менше днів... Буду скучати за вами, форумчани!!!!!
|
|
| |
vik | Дата: Четвер, 31.01.2008, 23:53 | Повідомлення # 141 |
Новачок
Репутація: 3
| EVA, , а коли вступні екзамени в заочників? Quote (Фиби) спорт,іграє дуже велику роль
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 00:01 | Повідомлення # 142 |
Цікава особистість
| Quote (vik) EVA, , а коли вступні екзамени в заочників? Раніше вступні екзамени були у червні-липні. Але тепер, думаю, все змінилося з новою системою освіти і навчання. Можливо, навіть і взимку. vik, Що, поступати надумав?
|
|
| |
vik | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 00:02 | Повідомлення # 143 |
Новачок
| Ще не вирішив, але подумую. Чому б і ні ?
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 00:17 | Повідомлення # 144 |
Цікава особистість
| Quote (vik) Ще не вирішив, але подумую. Чому б і ні ? vik, Правильно! Учитись ніколи не пізно. Як будуть питання - звертайся, будь ласка, порепетируєм, підтягнем предмети, які треба )))
|
|
| |
vik | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 00:27 | Повідомлення # 145 |
Новачок
| раніше був факультет фізкультури і біології. він мене і цікавить. а зараз як?
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 00:35 | Повідомлення # 146 |
Цікава особистість
| Quote (vik) раніше був факультет фізкультури і біології. він мене і цікавить. а зараз як? Зараз , мабуть, фізкультура й щось інше. Але найкраще - це зателефонувати в деканат і там все пояснять.
|
|
| |
vik | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 00:38 | Повідомлення # 147 |
Новачок
| теж варіант
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 14:05 | Повідомлення # 148 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (B@SSMAN) Жалко Пепелсона - навіть пива не п'є Ага((Добавлено (04.02.2008, 14:05) ---------------------------------------------
Quote (B@SSMAN) Жалко Пепелсона - навіть пива не п'є Ага(( Quote (Нереклама) B@SSMAN, передай PePeL-soNу, хай швидше одужує, Дякую дуже, в той же денЬ передав)
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 23:51 | Повідомлення # 149 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| PePeL-soN, Quote (PePeL-soN) Дякую дуже, в той же денЬ передав) Ти повернувся до праці? З новими силами в бій!
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
|