ЩОДЕННИК
| |
EVA | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 19:35 | Повідомлення # 121 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
Статус: Offline
| Настрій уже не робочий. Навчальний, адже через шість днів сесія. Остання. І від цього й радісно, бо навесні матиму диплом спеціаліста, й сумно, бо вже не побуваю на парах, не зустріну одногрупників у повному складі, як зараз... Та й взагалі сумно завжди, коли щось хороше закінчується. У мене закінчується студентське життя... А робоче життя продовжується...
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Красавчик | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 20:46 | Повідомлення # 122 |
Новачок
Репутація: 0
| Ну удачі тобі
Правда і тільки правда
Повідомлення відредагував Красавчик - Понеділок, 28.01.2008, 20:48 |
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 20:51 | Повідомлення # 123 |
Професіонал
Репутація: 18
| А я тільки настраююсь на студенське життя,такщо передавай Єво,свій настрій студенський мені)))
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 20:56 | Повідомлення # 124 |
Цікава особистість
| Красавчик, дякую! Удача мені знадобиться, адже на носі державні іспити. ![girl_sigh](http://exo.at.ua/pictures/Smiles/girl_sigh.gif) Добавлено (28.01.2008, 20:56) ---------------------------------------------
Quote (Фиби) А я тільки настраююсь на студенське життя,такщо передавай Єво,свій настрій студенський мені))) Фиби, ти на стаціонар плануєш чи на заочно?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 21:25 | Повідомлення # 125 |
Професіонал
| Та на стаціонар А що?
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 21:38 | Повідомлення # 126 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Та на стаціонар А що? Тоді ти відчуєш повний смак студентського життя! Я на заочному відділі, на жаль, не змогла повністю його відчути. Але все ж залишилась задоволена. Студентські дні - то неповторні дні. ![yes](http://exo.at.ua/pictures/Smiles/yes3.gif)
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 21:46 | Повідомлення # 127 |
Професіонал
| Чекаю з нетерпінням. Але в той час паралельно з'являються дорослі проблеми)
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 21:58 | Повідомлення # 128 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Чекаю з нетерпінням. Але в той час паралельно з'являються дорослі проблеми) Фиби, це точно! Але поряд з дорослими проблемами зявляються і свої дорослі радощі! ![yes](http://exo.at.ua/pictures/Smiles/yes3.gif)
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 22:01 | Повідомлення # 129 |
Професіонал
| Так,ти права.Про це також потрібно не забувати)) А де ти навчаєшся, чи уже можна закінчуєш навчатися,якщо не секрет? А то я мабуть упустила,чи ти і не говорила?
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 22:06 | Повідомлення # 130 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Так,ти права.Про це також потрібно не забувати)) А де ти навчаєшся, чи уже можна закінчуєш навчатися,якщо не секрет? А то я мабуть упустила,чи ти і не говорила? Я не говорила, мабуть. Студентка філологічного факультету Полтавського педуніверситету. До речі, порада: спробуй на державну форму навчання у вуз , який ти обрала, якщо там є така форма.
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 22:23 | Повідомлення # 131 |
Професіонал
| Ну я так і планую.Точніше мрію,точніше стараюсь... Адже потрібні знання,а я на протязі останніх літ лінувалась,а тепер схватилась і приходиться багато чого наверствувати Ну лінувалася,я маю ввиду училась нормально,але можна було набагато краще А ще,для мене спорт завжди був на першому місці,і так я не встигала дещо по навчанні. А тепер воно все виходить,як кажуть боком
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 22:35 | Повідомлення # 132 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Адже потрібні знання,а я на протязі останніх літ лінувалась,а тепер схватилась і приходиться багато чого наверствувати Ну лінувалася,я маю ввиду училась нормально,але можна було набагато краще В мене теж всяке в житті було. Може, і я коли тріхи підлінилася, не без цього. Але зовсім не жалкую, що не дотягла до золотої медалі зовсім трішки. Тепер ті медалісти, що покінчали школу, вчаться на платних факультетах, а я - на бюджеті. Правда, перший рік як поступала , не добрала двох балів, але наступного року удача таки посміхнулась мені ))) І так я провчилась пять років на державному бюджеті. ![:)](http://exo.at.ua/pictures/Smiles/smile3.gif)
|
|
| |
Оксана | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 22:53 | Повідомлення # 133 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (EVA) І так я провчилась пять років на державному бюджеті. EVA, А який відсоток твоїх одногрупників (дякуючи державі за надану можливість отримати безкоштовну освіту) піде сіяти мудре і вічне в школи??? Ти сама мрієш присвятити себе викладанню укр. філології??
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 12:06 | Повідомлення # 134 |
Цікава особистість
| Quote (Оксана) EVA, А який відсоток твоїх одногрупників (дякуючи державі за надану можливість отримати безкоштовну освіту) піде сіяти мудре і вічне в школи??? Ти сама мрієш присвятити себе викладанню укр. філології?? Оксанко! Чесно кажучи, я б залюбки пішла б працювати у школу! Але наразі у кобеляцьких школах вакантних місць немає, на жаль... До того ж я вже маю дуже цікаву роботу, до якої вже звикла і яка мені дуже подобається. Тож поки що мене все влаштовує. А далі... час покаже. Quote (Оксана) А який відсоток твоїх одногрупників (дякуючи державі за надану можливість отримати безкоштовну освіту) піде сіяти мудре і вічне в школи??? До речі, половина моїх одногрупників вже працює в школі. ![yes](http://exo.at.ua/pictures/Smiles/yes3.gif)
Повідомлення відредагував EVA - Вівторок, 29.01.2008, 12:07 |
|
| |
Фиби | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 18:51 | Повідомлення # 135 |
Професіонал
| Єво,а ти не знаєш як у Пед.університеті з спортом?
|
|
| |
|