Домашні улюбленці
|
|
kot2000 | Дата: Неділя, 18.01.2009, 22:36 | Повідомлення # 1 |
Не дуже активний
Група: Продвинуті
Репутація: 9
Статус: Offline
| Розповідаємо про своїх вірних друзів,розміщуємо їхні фотки. Добавлено (18.01.2009, 22:36) --------------------------------------------- Ліза-мила та ласкава кішечка.Любить поспати.Завжди мене зустрічає коли приходжу зі школи і швиденько біжить до холодильника,бо знає,що там дають щось смачненьке.
Спосіб спілкування залежить від того, з ким ви спілкуєтесь!
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 08:42 | Повідомлення # 2 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Лох - Моя собака!!!!Просто ЛОХ, шо тут ще скажеш!!!! А ще є муся - киця, яку я люблю))))Але її завжди обижає жирнючий сосідський кіт Макс, якого я постійно лопатою товарю до втрати свідомості!!!!!Потрібно буде його закопати, як сніжок тріХо зійде))) Був Кусок - собачка, яку я дуже любив!!!!Але її якийсь пі........ застрелив((((Я з горя тоді так напився((
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Маринка | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 11:07 | Повідомлення # 3 |
Міс Емоція
Репутація: 36
| Quote (PePeL-soN) Лох - Моя собака!!!!Просто ЛОХ, шо тут ще скажеш!!!! А я маю кішечку Асю - симпатична сіренька, дуже красива)))))Котика Семена - не вірю, в те, що коли чорний кіт дорогу перейде, це на нещастя, якщо це було б правдою, ой я б страждала))) Є ще й собачки Джим - манюнька дворняжка, яку я обожнюю, хоча він дуже злий всіх кусає, напевно як я)))))І Дік - овчарка, лагідний, боїться меншого)))))
Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 18:01 | Повідомлення # 4 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (PePeL-soN) Лох - Моя собака!!!!Просто ЛОХ, шо тут ще скажеш!!!! :D А в мене в подруги є собака Дура!! В мене ж є: Нафаня-пекінесик,мій вірний друг і товариш(він вже другий пекінес-Нафаня,бо першого спіткала погаана доля ),є також Малиш-дворняжка- він взагалі повинен був вирости маааленьким(тому ж і ім*я таке,бо думали шо породисте),та не так сталося як гадалося, виріс не Малишом,а Гігантишом ,ще є Люся-дворняжка-дуууже хороша собака,приблудилася коли переїжали та ми її й залишили,як то кажуть за хароші глазки! Також є голуби(мрія мого тата).Взагалі кого вже в мене тільки не було і коти,і собаки..,дуже вже я їх люблю,а особливо коли вони ще маленькі
Никто никого не может потерять, потому что никто никому не пренадлежит.
Повідомлення відредагував ValeriankA - Понеділок, 19.01.2009, 18:02 |
|
| |
KING | Дата: Четвер, 17.12.2009, 01:46 | Повідомлення # 5 |
Не дуже активний
Репутація: 22
| У Валер'янки прямо собачатник, а не дім А у мене старий добрий Бонапарт - пекінес-мутант, бо здоровий як кабан, ні разу ще таких пекінесів не бачив. Взагалом хороша собака, тільки дуже вже ж гопнік - до всіх підряд собак битися задирається. І дуже часто не розраховує свої розміри і розміри супротивника. А ще не любить стареньких бабусьок, ну хз чому, але злиться на них дуже. Хомяк сестри. Нік його забув... Кудлата біла потвора яка тільки спить, жре і крутить колесо. Акваріум з рибками. Імена їм не давав, обійдуться. Всього 6 штук на даний момент, але бува популяція зменшується та іноді поповнюється із зоомагазину. Самі ж не плодяться
|
|
| |
Ярослава | Дата: Неділя, 20.12.2009, 17:04 | Повідомлення # 6 |
Новачок
Репутація: 2
|
|
|
| |