ДІвчина писала листа хлопцеві у армію...
|
|
Admin | Дата: Середа, 14.11.2007, 23:31 | Повідомлення # 1 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Почитав листа... Помер від жаху. З однієй сторони смішно, з іншої - грішно, даунізація молоді України якась! 1 чатина 2 частина 3 частина остання частина
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Лтава | Дата: Четвер, 15.11.2007, 05:30 | Повідомлення # 2 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 4
| Слів не має, треба заспокоїтись , подумати і потім коментувати.
|
|
| |
perekos | Дата: Четвер, 15.11.2007, 13:55 | Повідомлення # 3 |
Досвідчений
Репутація: 9
| А що ви хотіли? Опис літературною як дівчата в театр чи в бібліотеку ходили? Це не виняток - це правило. Яке життя - такі і нрави Добавлено (15.11.2007, 13:55) --------------------------------------------- А ось дальше - сучасний живопис. Демонструється на виставках і навіть в національних галереях.
|
|
| |
Admin | Дата: Четвер, 15.11.2007, 20:44 | Повідомлення # 4 |
Батька сайту
| Страшно стає, просто страшно яка йде масова даунізація молоді в нашій країні.... А я сміявся з американців які не могли на карті показати Корею (на Австралію тикали ). А що покаже ця дівчина??? Та вона України на карті Європи не покаже, і Євазію буде півроку шукати на карті світу, доки таки не прочитає (хоча судячи по листові вона в житті прочитала півбукваря не більше, дійшла лише до літери И, бо незнає як пишеться українська літера "І")!..
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Оксана | Дата: Четвер, 15.11.2007, 21:00 | Повідомлення # 5 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Адміне, де ти знайшов цього листа? читаєш - охоплює якийсь жах, дійові особи живуть зовсім поруч хоча якщо подумати, діалоги в такому стилі чула і в Кобеляках не раз. а хто ж винен? - батьки чи вчителі?
|
|
| |
Admin | Дата: Пятниця, 16.11.2007, 01:30 | Повідомлення # 6 |
Батька сайту
| Quote (Оксана) а хто ж винен? - батьки чи вчителі? Винне те, що рідна культура не ставиться ні в дугу! Українською в молоді тепер спілкуватися "нє модно", російська як друга державна або "лушче ибо я не понімаю єтот малорускій язик", або "та мені по барабану, хоч і китайський". Друга причина навіть злісніша за першу - ось вам "прелєсті" демократії - "роблю, що хочу, на мораль мені начхати, у мене головне щоб все добре, а у сосіда хоч трава не рости"!
|
|
| |
vik | Дата: Пятниця, 16.11.2007, 01:40 | Повідомлення # 7 |
Новачок
Репутація: 3
| Судячи з стилю повідомлень дописувачів форуму - цей лист скоріше не правило, а виняток. Такий як, наприклад, Поплавський на УТ-1 кожного вечора . До речі, чи всі так літературно розмовляють, як і пишуть? Хотілося б, щоб відгукнувся Ванічка . Як йому служилося, якщо можливо, почитати лист-відповідь Натахі .
|
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 16.11.2007, 06:58 | Повідомлення # 8 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Admin, все починається в житті з малого.. З батьків, як найбільших авторитетів для дитини, та вчителів, що сіють мудре, добре, вічне.
|
|
| |
premium | Дата: Пятниця, 16.11.2007, 10:18 | Повідомлення # 9 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (Admin) Страшно стає, просто страшно яка йде масова даунізація молоді в нашій країні.... Я також думаю, що це виняток. Ми ж тут всі нормально пишемо.
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
perekos | Дата: Пятниця, 16.11.2007, 10:31 | Повідомлення # 10 |
Досвідчений
| Quote (vik) Судячи з стилю повідомлень дописувачів форуму - цей лист скоріше не правило, а виняток. Роздрукував лист і показував знайомим хлопцям, що вже відслужили. Десь 30% з них отримували подібні. От тобі і виняток. Та що гріха таїти. Самі такі листи років 10 назад колективно по приколу під горілку в армію друзям писали.
|
|
| |
Grey | Дата: Пятниця, 16.11.2007, 11:36 | Повідомлення # 11 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (perekos) Роздрукував лист і показував знайомим хлопцям, що вже відслужили. Десь 30% з них отримували подібні. От тобі і виняток. Згоден. Служив - ще й не таке чув і бачив.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
007 | Дата: Пятниця, 16.11.2007, 13:00 | Повідомлення # 12 |
Новачок
Репутація: 5
| Admin Не поганий лист!!Мені інтересно як солдат читав його що він про неї думав!!
|
|
| |
perekos | Дата: Пятниця, 16.11.2007, 13:21 | Повідомлення # 13 |
Досвідчений
| Quote (007) Мені інтересно як солдат читав його що він про неї думав Та нічого. Радів хоч якійсь звісточкі з дому. Що про нього не забувають.
|
|
| |
Admin | Дата: Пятниця, 16.11.2007, 13:27 | Повідомлення # 14 |
Батька сайту
| От саме тому ми зробили наш сайт на україньскій мові і намагаємося спілкуватися на ньому рідною (хоча не завжди виходе), відмовишись при цьому від кориутвачів з інших країн - мало хто знає українську, а також заморочуючись з перекладами матеріалів на українську. При цьому відпускаючи купу помилок:( Нічого, на сайті стоїть вже автовиправляч помилок, соь тільки налаштую його і все буде гуд. А в майбутньому плануємо зробити російський варінт сайту. Це як вистачить часу і якщо я не відкину копита штампуючи всі тексти в 2 варінтах
|
|
| |
perekos | Дата: Пятниця, 16.11.2007, 13:54 | Повідомлення # 15 |
Досвідчений
| Quote (Admin) А в майбутньому плануємо зробити російський варінт сайту А воно кому потрібно? Достатньо і одного.
|
|
| |