Гомосексуалізм: ІМІДЖ ЧИ ХВОРОБА?
| |
Grey | Дата: Середа, 16.01.2008, 20:45 | Повідомлення # 16 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Quote (sashko) Потрібно аби хтось наполегливо розповідав цій людині про те, що г-м є зло і чому він є злом А Вам хоч раз доводилося мати справу із справжнім шизофреніком? Цікаво було б поспостерігати за бесідою...
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 17.01.2008, 08:34 | Повідомлення # 17 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (sashko) Чому ви вирішили, що гомосексуалізм то погано? Сашко, а Що в гомосексуалізмі харошого??Те що два хлопця, вибачте на слові, "пунькаютЬся", а потім венеричні хворобі, СНІД(до речі, гомосексуалізм - один із шляхів до цієї страшної чуми сьогодення) і т. п. І Ти ще мені задаєш питання "Що в ньому(гомосексуалізмі) поганого?" Ти хотьби задумався над заданим питанням.... Quote (sashko) показати конкретно в чому моя думка не правильна, хибна! ТОму що ти постійно цитуєш сторінки біблії...Ти краще склади свою думку, без біблії, і відпиши її загальнозрозумілим текстом...Бо твої цитати уже "в горлянці сидять"...
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 17.01.2008, 10:37 | Повідомлення # 18 |
Досвідчений
Репутація: 8
| По-перше, дякую, ПеПеЛ-соНе, за відповідь! Ви один з тих дуже небагатьох людей на цьому форумі які згодні тримати удар запитань! Quote І Ти ще мені задаєш питання "Що в ньому(гомосексуалізмі) поганого?" Ти хотьби задумався над заданим питанням.... Я ж просив не лякатися! Quote Тому що ти постійно цитуєш сторінки біблії...Ти краще склади свою думку, без біблії, А оці пізнання про пагубність г-му, на яких ви грунтуєте свій висновок про те, що він є ганебне явище, звідкіля вони у вас взялися? Quote а потім венеричні хворобі, СНІД(до речі, гомосексуалізм - один із шляхів до цієї страшної чуми сьогодення) і т. п. Чекаю на відповідь
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Четвер, 17.01.2008, 10:38 |
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 17.01.2008, 11:46 | Повідомлення # 19 |
Барабаніст
| Quote (sashko) А оці пізнання про пагубність г-му, на яких ви грунтуєте свій висновок про те, що він є ганебне явище, звідкіля вони у вас взялися? А ти як гадаєш Сашко?....Ми ж напевНе зараз знаХодимся у світовій павутині чи що?!)
|
|
| |
B@SSMAN | Дата: Четвер, 17.01.2008, 12:01 | Повідомлення # 20 |
Досвідчений
Репутація: 11
| У мене є знайомий нетрадиційної орієнтації. Дядькові років 40. Нормальний дядько - можна нормально спілкуватися, у компанії він завжди підтримує розмову, ерудований. З першого погляду і не скажеш, що він не тої орієнтації. Я не підтримую розвиток нетрадиційних відносин, але хто і що робить у цьому житті - це особиста справа кожного.
. .или что-то случилось, или одно из двух. .
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 17.01.2008, 13:21 | Повідомлення # 21 |
Барабаніст
| Quote (B@SSMAN) У мене є знайомий нетрадиційної орієнтації. Дядькові років 40. Нормальний дядько - можна нормально спілкуватися, у компанії він завжди підтримує розмову, ерудований. З першого погляду і не скажеш, що він не тої орієнтації. А Хто це такий Мик?Це ненароком не Міша Коточок?Я його знаю?
|
|
| |
B@SSMAN | Дата: Четвер, 17.01.2008, 14:03 | Повідомлення # 22 |
Досвідчений
| PePeL-soN, ні, не Міша. Я як у Києві робив випадково познайомився
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 17.01.2008, 14:12 | Повідомлення # 23 |
Барабаніст
| Quote (B@SSMAN) Я як у Києві робив випадково познайомився І що ж Ви з ним робили разом?))))))))))))
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 17.01.2008, 14:27 | Повідомлення # 24 |
Професіонал
| Quote (PePeL-soN) Гомосексуалісти, як на мене це хвороба головного мозку..... Панк-Рок намою думку це теж хвороба головного мозку цеж неозначає що це насправді так
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Четвер, 17.01.2008, 15:10 |
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 17.01.2008, 14:35 | Повідомлення # 25 |
Досвідчений
| Quote А ти як гадаєш Сашко?....Ми ж напевНе зараз знаХодимся у світовій павутині чи що?!) cool Отож бо і воно! Твоє ставлення до г-му в більшості своїй випливає з інформації взятій з Інтернету. Тепер дивись, ти важаєшь, що мої думки стосовно г-му неправильні, і аргументуєшь це тим, що вони грунтуються на Біблії. Потім ти радиш мені відкласти Біблію і мати "свої" думки з приводу г-му, а не "чужі". Quote Quote (sashko) показати конкретно в чому моя думка не правильна, хибна! ТОму що ти постійно цитуєш сторінки біблії...Ти краще склади свою думку, без біблії, і відпиши її загальнозрозумілим текстом...Бо твої цитати уже "в горлянці сидять"... angry Я зараз не буду піднімати питання чиє джерело більш правдивіше твоє (Інтернет) чи моє (Біблія), а хочу звернути твою увагу на наступне: 1 Якщо мої думки (вони до речі наведені зеленим в моїх постах) не правильні тільки тому, що я їх грунтую на Біблії (цитатах в ауто кольорі), то звідкіля ти взяв, що Інтернет на інформації якого ти грунтуєшь свої уявлення про г-м є більш досконалим джерелом інформації ніж Біблія? 2 На підставі чого ти вирішив, що маєш право писати такі пости як №15 і важати думки, які формуються в твоїй голові під впливом інформації з Інтернету (джерела інформації зовнішнього по відношенню до тебе), більш "власними", більш "об'єктивними" ніж ті думки які формуються в моїй голові під впливом інформації взятої мною з Біблії ( яка також є джерелом зовнішнім по відношенню до мене)? Питання зрозумілі? Чекаю відповідей
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Четвер, 17.01.2008, 14:36 |
|
| |
B@SSMAN | Дата: Четвер, 17.01.2008, 14:45 | Повідомлення # 26 |
Досвідчений
| sashko, чувак, ти впевнений, що Біблія є достовірнішим джерелом? На твоєму місті я рахувавби її умовно достовірною. Так, в ній є мудрість, яку всім нам треба пізнавати, але назвати її достовірною аж нія неможна. ТИ В ОРИГІНАЛІ ЧИТАВ БІБЛІЮ? АБО ХОЧ БАЧИВ ОРИГІНАЛЬНИЙ ТЕКСТ? вибачте за флуд Добавлено (17.01.2008, 14:45) --------------------------------------------- PePeL-soN, дурак, водку ми п'янствували
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 17.01.2008, 14:52 | Повідомлення # 27 |
Професіонал
| Quote (B@SSMAN) sashko, чувак, ти впевнений, що Біблія є достовірнішим джерелом? На твоєму місті я рахувавби її умовно достовірною. Так, в ній є мудрість, яку всім нам треба пізнавати, але назвати її достовірною аж нія неможна. +1
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 17.01.2008, 14:57 | Повідомлення # 28 |
Барабаніст
| Quote (oleksiy11) Панк-Рок намою думку це теж хвороба головного мозку НАпевне в тебе також хвороба головного моЗку.....А Панк Рок Це направлення в Рок музиці, яке я, доречі, дуже поважаю і обожнюю...І це було дуже не доречно сказано і порівняно в цій темі....Тепер сиди, читай ці рядки і всасуй... Quote (sashko) то звідкіля ти взяв, що Інтернет на інформації якого ти грунтуєшь свої уявлення про г-м є більш досконалим джерелом інформації ніж Біблія? Інтернет - це одне з багатьох джерел інформації, яке я, та й Всі форумчани напевне, використовуємо.....До цього є ЗМІ, які в наш час, та й не тілЬки наводили дуже багато достовірниХ фактів про г-зм....І я впевнений, що ЗМІ є білЬш достовірним Джерелом інформації, а ніЖ твоя "казочка"... Quote (sashko) На підставі чого ти вирішив, що маєш право писати такі пости як №15 і важати думки, які формуються в твоїй голові під впливом інформації з Інтернету (джерела інформації зовнішнього по відношенню до тебе), більш "власними", більш "об'єктивними" ніж ті думки які формуються в моїй голові під впливом інформації взятої мною з Біблії ( яка також є джерелом зовнішнім по відношенню до мене)? Див. пояснення вище....
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 17.01.2008, 15:09 | Повідомлення # 29 |
Професіонал
| Quote (PePeL-soN) Панк-Рок намою думку це теж хвороба головного мозку НАпевне в тебе також хвороба головного моЗку.....А Панк Рок Це направлення в Рок музиці, яке я, доречі, дуже поважаю і обожнюю...І це було дуже не доречно сказано і порівняно в цій темі....Тепер сиди, читай ці рядки і всасуй... Я писав: Quote (oleksiy11) Панк-Рок намою думку це теж хвороба головного мозку цеж неозначає що це насправді так PePeL-soN раджу дочитувати пости до кінця
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 17.01.2008, 16:22 | Повідомлення # 30 |
Досвідчений
| ПеПеЛ-соН писав Quote Інтернет - це одне з багатьох джерел інформації, Істину глаголіш, син мой! Quote яке я, та й Всі форумчани напевне, використовуємо..... А це до чого? Quote До цього є ЗМІ, які в наш час, та й не тілЬки наводили дуже багато достовірниХ фактів про г-зм.... Ну дуже багато достовірних фактів! А, недостовірних фактів вони багато наводили? Quote І я впевнений, що ЗМІ є білЬш достовірним Джерелом інформації, а ніЖ твоя "казочка"... Іншими словами аргументація наступна. ПеПеЛ-соН впевнений, що мої думки, стосовно г-му є неправильними, а біблія є "казочкою" на підставі того,... що він просто впевнений! Чи може самовпевнений
Повідомлення відредагував sashko - Четвер, 17.01.2008, 16:22 |
|
| |
|