Гомосексуалізм: ІМІДЖ ЧИ ХВОРОБА?
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 17.01.2008, 16:38 | Повідомлення # 31 |
Барабаніст
Група: Продвинуті
Репутація: 32
Статус: Offline
| Quote (sashko) що він просто впевнений! Так, я впевнений в своїх висказуваннях..... Все, розслабся і нечімай мене...Я нехочу з тобою більше спілкуватись....Іди, читай далі свою Біблію..
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 17.01.2008, 16:56 | Повідомлення # 32 |
Досвідчений
Репутація: 8
| Quote Все, розслабся і нечімай мене...Я нехочу з тобою більше спілкуватись....Іди, читай далі свою Біблію Не ображайся ПеПеЛ-соНчику, на правду не варто ображатися, навіть якщо вона не дуже красиво виглядає. А треба визнавати свої помилки і намагатися більше не клепати голослівно на людей, будь яких людей, навіть поганих, яким я тобі мабуть здаюся! А якщо ти вже взявся когось опротестувати, то варто це робити поважаючи людину з думкою якої ти не згоден, а не обляпувати когось грязюкою на кшалт: чокнутий, казочки, ти дурак а я розумний і інше. Все ж таки на нас люди дивляться. І, можливо чомусь вчаться, гарному чи паганому! Та заодно вибач, що трохи з'юморив з твоїх перших реплік попереднього посту! Пробачаєш? Мир?
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
Titanus | Дата: Субота, 19.01.2008, 16:53 | Повідомлення # 33 |
Новачок
Репутація: 3
| Так , народ во первых у каждого есть свое мнение , и пусть оно останется у каждого своим. Если вы никак не можете прийти к согласию то просто закончите етот розговор. Лично я тоже не в восторге от "Этих" людей но все же они как ни крути люди и не стоит на них так гнать) Пусть себе живут, токо нас не трогают. А вот насчет того что ПеПеЛ-СоН с Сашей друг друга пытаются переубедить что их мнение более правильно, то етот розговор я вижу у вас все более и более идет к тому, что вы отстаиваете средство получения своей информации, а не обсуждаете проблему. И если на то пошло, то не нам простым людям об этом судить, а квалифицированым специалистам. А вобще народ, не надо спорить, мы же не гомики, так зачем нам из-за них спорить друг с другом.
Мы не на стоко богаты что-бы ваще что то покупать...
|
|
| |
TRIADA | Дата: Субота, 19.01.2008, 19:36 | Повідомлення # 34 |
Новачок
Репутація: 5
| Гомосексуализм - это не причина для спора, и нельзя осуждать этих людей. кто-то любит женские попки, а кто-то мужские. и с этим ничего не поделаешь! если человек остаеться человеком, то какая разница он гомосексуалист или нет! намного хуже когда среди натуралов пи...ры встречаються!
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 19.01.2008, 21:58 | Повідомлення # 35 |
Лікар
Репутація: 15
| Це не сексуальна орієнтація, а стан залишків сірої речовини у черепній коробці!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
sashko | Дата: Субота, 19.01.2008, 23:52 | Повідомлення # 36 |
Досвідчений
| Радий вас вітати, ТітанусQuote Пусть себе живут, токо нас не трогают От саме проти цієї єдиної фрази я і виступаю різними шляхами на цьому форумі. Є така чудова фраза, забув хто сказав: " Чтобы зло победило в этом мире, нужно только одно - бездействие хороших людей" Повірте мені, якщо ми не будемо проявляти свого негативного ставлення проти зла в цьому світі, то рано чи піздно це зло торкнеться безпосередньо і нас. Та чомусь на форумі є люди які ніяк не можуть збагнути цієї вкрай необхідної для кожного істини. Титанус, ви хотіли б аби наприклад через деякий час ви взнали, що хтось із ваших близьких став гоміком, або що ваша дружина (якщо вона у вас є) займається з кимось сексом у трьох. Я б не хотів. Якщо ви теж. То дійте по простому плану: не будьте байдужим. Чого і собі бажаю. А стосовно вашої репліки: Quote что вы отстаиваете средство получения своей информации, а не обсуждаете проблему скажу так, не знаю як для ПеПеЛ-соНа, а для мене розмова з ним мала конкретну мету безпосередньо пов'язану з темою. Просто ви не побачили цього зв'зку. З повагою, Сашко.
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
ivan | Дата: Середа, 23.01.2008, 21:21 | Повідомлення # 37 |
Бувалий
Група: Модератори
Репутація: 14
| sashko, я Вас не можу зрозуміти. Чому Ви так категорично виступаєте проти цих людей. Невже у Вас на душі є якість погані спогади. TRIADA, вірно сказала я її підтримую на всі 100%, а хворі люди, яких потрібно боятися є серед людей і нормальної орієнтації.
Не забуваємо ставити "+" якщо комусь допоміг !
Повідомлення відредагував ivan - Середа, 23.01.2008, 21:21 |
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 24.01.2008, 10:15 | Повідомлення # 38 |
Досвідчений
| Quote Чому Ви так категорично виступаєте проти цих людей. Я виступаю не проти цих людей, а проти явища як такого! В тому числі і в самих цих людях. Також я виступаю проти спокійного, байдужого відношення людей з нормальною орієнтацією до такого зла як г-м! Для подальшого спілкування в цьому руслі пропоную завітати до теми "Ставлення до зла" Quote а хворі люди, яких потрібно боятися є серед людей і нормальної орієнтації. Так хто б суперечив!?
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 24.01.2008, 12:25 | Повідомлення # 39 |
Професіонал
| Сашко а хто вам дав право взагалі їх судити невже біблія або може бог?
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 24.01.2008, 16:07 | Повідомлення # 40 |
Лікар
| Quote (sashko) Я виступаю не проти цих людей, а проти явища як такого Як Ви пропонуєте чинити з психічними хворобами? Для них гомосексуальність не суспільне явище, а симптом ( ознака ).
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 24.01.2008, 17:26 | Повідомлення # 41 |
Досвідчений
| Quote Сашко а хто вам дав право взагалі їх судити невже Біблія або може Бог? Я трішки ваш текст поправив, аби мене не коробило. Сподіваюсь ви не будете проти? Перш ніж говорити Хто і що мені дав пропоную вам Олексий11, 1 Більш уважніше прочитати мій останній піст. Більш глибше замислитись над його змістом. 2 А потім пропоную вам дати відповідь на наступне запитання: "Що в вашому розумінні осудження, в якому ви так мене звинувачуєте?" Можете підключити до ваших роздумів інших, наприклад ПсевдоНімБа! Також пропоную відкрити нову тему "Осудження" і там розглянути питання, аби нас не звинуватили у флуді. Як ви на це дивитесь, Олексию11?
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Понеділок, 25.02.2008, 15:29 | Повідомлення # 42 |
Професіонал
| Quote (sashko) Також я виступаю проти спокійного, байдужого відношення людей з нормальною орієнтацією до такого зла як г-м! Наскільки я Вас зрозумів Ви засуджуєте тих людей які до гомосексуалістів відносяться терпимо???
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Понеділок, 03.03.2008, 17:25 |
|
| |
Скай | Дата: Субота, 01.03.2008, 17:22 | Повідомлення # 43 |
Новачок
Репутація: -3
| Це уже хвороба ! )
Я такий який я є ! )
|
|
| |
sashko | Дата: Понеділок, 03.03.2008, 14:11 | Повідомлення # 44 |
Досвідчений
| Quote Quote (sashko) Також я виступаю проти спокійного, байдужого відношення людей з нормальною орієнтацією до такого зла як г-м! Наскільки я Вас зрозумів Ви зазуджуєте тих людей які до гомосексуалістів відносяться терпимо??? Ні, не засуджую!
|
|
| |
sashko | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 13:25 | Повідомлення # 45 |
Досвідчений
| Quote (Нереклама) sashko, от уявіть, що Ваш син говорить Вам, що він гомосексуаліст (вибачте за припущення), Ваші дії? От лихо! Написав цілого листа, досить корисного. Про виховання, спадковість та інше. В тому числі давав конкретну відповідь по запитанню Нереклами. А воно взяло та написало: " Доступ заборонено" чи щочь таке. І все стерлося. Ну да ладно. Мені вже ліньки заново писати, а неповної відповіді я давати не хочу. Тому, Нереклама, з чим саме в моїх тезах ви не згодні. Порошу процитувати будь яку мою тезу по цій темі з якою ви не згодні і надати ваш коментар конкретно по ній.
Повідомлення відредагував sashko - Понеділок, 31.03.2008, 13:57 |
|
| |
|